niin se todellakin meni eilen pieleen! Per****le etten paremin sano. S****na, VILLU!!!!

Ensin digikaamera tilttas, eli poika ei saanut ulos kuvia. No mä keksin yhden kiertokikan, jota se nyt isänsä luona sitten kokeilee.

Seuraavaksi palomuurin päivitys ei suostunut yhteistyöhön. Tai siis suostui - siten, että sulki automaattisesti koko myllyn. Eli tää paska läppäri ei suostu edes sitä päivitystä ajamaan vähäisen muistin takia. Eikä ollut siis sitä kampaa. Joten ei perkele, nyt toimitaan pelkällä virustorjunnalla ilman palomuuria sitten, s******na, minullapa ei ole paljon tietoja täällä, viekää neki villuun.

Tämän taistelun ja kärähtäneen pizzan syönnin jälkeen ei enää laajakaista suostunut toimimaan! Pääsin vasta tänään 14 tiimoilla itse asiaan. Voihan VILLU, sekin.

Lisäksi kuulema kirjoitan liian pitkiä tarinoita, eikä kissa voi kirjoittaa siten kuin  Vincent  kirjoittaa. Ja kuvatkin on kehnoja ja ryysittyjä! Ei helvatu sentään - nyt alkoi riittää.

Lisäksi nilkkojeni kohdalle on kuni sitaistu polkupyörän sisuskumit, jotka särkevät kaikissa asennoissa!

Mietin jo kansantieteellisen olviretken aloittaista, mutta päädyinkin nukkumaan koko eilisen ja osan tätäkin päivää. En siis kirjoita enää tänään ei myöskään Vincent eikä kuvia ja linkkejä ole - ei ainakaan tänään!

NYT ON VARMAAN SITTEN KAIKILLA TOOOOOOOOOSI  KIVAA - RAIVOSTUNUT VELHOTAR EI OLE KIVA TUTTAVUUS!! NIIH!!!