Ikävä kyllä, se on taas huomisaamuna raju startti 

Varastolle. Ankeaakin ankeampaa siis. Yskiäröykytän kuni hirvi. Siis vain yskin, en liiku. Muistutan muuten virtahepoista, mutta en ole niin nopea – nassu vain näyttää siltä. Eläimellistä menoa, nääs tänään(kin).

 

Koska siis tänään on taas tylsääkin tylsempi päivä ja lunssailu jatkuu, osallistun Olgan haasteeseen eli kahteen meemilöön :D

 

Ensimmäiseksi piti kertoa 8 asiaa itsestäni. Jo vain, voisin kertoa vaikka 100 tai sitten en mitään – mutta olkoon:

 

1. Olen harvinaisen itsepäinen, kun sille päälle satun – samoin pitkävihainen ja muistan kokemani epäoikeudenmukaisuudet kymmeniä vuosia yksityiskohtia myöten!

 

2. Edellisestä siis seuraa se, että minulla ei ole ystäviä (enää).

 

3. Olen muuttunut sairauksien ja kipujen myötä yhä antisosiaalisemmaksi. Onneksi joskus saa vähän nukuttua ja unielämäni on erittäin sosiaalista ja aika usein myös mukavaa.

 

4. Täytettyäni tietyn määrän vuosia, päätin, että tässä iässä pukeudun juuri siten kuin haluan; vaikka sitten kissakenkiin ja laitan toiseen jalkaan punaisen ja toiseen mustan sukan. Lisäksi käytän aitoa tekotiikeriturkkia niiden kanssa!

 

5. Pyrin puolustamaan tiettyjä mielipiteitä hamaan katkeraan loppuun asti, vaikka näyttelisinkin myötämielistä!

 

6. Olen vakaasti sitä mieltä, että minua ei koskaan tule kohtaamaan ns. hyvä tuuri saati sitten onni!

 

7. Olen pessimisti; lasi ei ole puoliksi tyhjä eikä se ole puoliksi täynnä –se on silkkaa myrkkyä!

 

8. Osaan olla katkera ja kateellinen, hyvinkin paljon, vähintään kerran päivässä. Toisaalta osaan myös olla kiltti, huolehtiva, ystävällinen ja tehdä palveluksia ihmisille ihan muuten vaan... Tosi skitso siis!

 

Ja toiseksi piti vastata viiteen kysymykseen – helppoa, mutta liian laajoja :D

 

1. Lempiruoka:

 

Mieluusti omatekemä kasvismuona, jossa on paaljon mausteita. Myös joidenkin thai / intialaisten/ kasvisruokapaikkojen ruoka käy, mutta ulkona syöminen on melko hintavaa ja meikäläiselle hankalaa eikä yksin viitsi lähteä ulos. Joten oma apu tässäkin paras apu! Myönnetään, että pari kertaa vuodessa syödään pizzaa, joka aina lasketaan kasvisruuaksi :)

 

2. Lempimakeinen:

 

Kalevin appelsiini-tummasuklaa tai espressosuklaa!

 

3. Lempiluettava:

 

Kaikki, missä on tekstiä. Lukulistan päivitän pari kertaa viikossa blögiini. Luen arkisin 1 – 3 opusta päivässä, viikonloppuna enemmän. Todettakoon, että ei kuvalaatikkoa, joten oma mielikuvitus tuo paljon vilkkaampaa huvitusta :D Ei elämää ilman kirjoja. Opin lukemaan n. 4-vuotiaana vaatekomerossa Akkarista, kun The Äitee ei enää jaksanut lukea minulle vaan sanoi (ilmeisesti piloillaan) että menisin komeroon ja lukisin itse  - kun tulin komerosta, tajusin osaavani lukea. Luen kaikkea tietokirjoista hömppään; lemppareina hyvät dekkarit ja jännärit, kauhu ja fantasia sekä elämäkerrat. Uudet kotimaiset sarjakuvat ovat myös mahtavia!!!

 

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:

 

Ennen tein kaikenlaista vaatetta itselleni, enää ei jaksa eikä kannata (siis taloudellisesti, kankaat ovat tosi hintavia). En osaa kutoa ns. oikeita asioita enkä myöskään virkata oikein! Ommella kyllä eli verhot yms. ompelen itse, samoin kasseja tms. simppeliä tai korjaan jotakin tarpeellista. Mutta mieluista, njäääääääh!

 

5. Lempielokuva:

 

Avaruusseikkailu 2001. Pieni suuri mies. Hyvät, pahat ja rumat. Edwin Laineen versio Tuntemattomasta sotilaasta. Paljon suosikkeja; Antonionin, Chapen, Kaurismäkien elokuvat. Vanhat länkkärit, vanhat kotimaiset (rhomanttista ja dharmaattista).... En ihmeemmin jaksa enää katsella liikkuvaa kuvaa...

 

Jos joku haluaa osallistua, ottakoon näistä onkeensa. Tämän tein illalla, kun oikein taas ketutti! :D Juu, oikeastaan, haistetaankin mukaan kommentoijani Ansku, Mr. V. sekä Zimbo ja Sipe. Sovitaan niin, että vastata voipi omassa lokissa tai kommenttilootassa jos haluaa. Ihan miten vaan. Ja vastatakin saa millä mielellä tahansa *wirn*, kun käypi täällä ensin lukemassa ja ilmoittamassa alla, että osallistuu - sopiihan?

 

Minä menen riipimään lisää mömelöitä, ei niistä kuntoon tule, mutta on vähän mukavampi sairastaa!

 

265380.jpg 


POLKA – EDELLEEN SVINDUUNTUNUT, KYLLÄSTYNYT JA KATKERO!