Edelleenkin väsyttävää... Ukkosta on odotettu, ei nähty, shit! Viimeinen työviikko, jep. Sitten alkaa fyysinen muuttoviikko – tai –viikot siis. Purku on tod.näk. pahempi kuin pakkiminen. Argh. Pelottaa, miten minä selviän. Belgallakin on luentoja joka päivä eikä ehdi oikein avuksi kuin muuttopäivänä. Kai se suttaantuu. Kantakoot kaveri tavarat ulos, minä EN pysty!

 

Eilen pesin saunan ja kylppärin, sekin jo riitti, kiitti. Vaati normaalit kipumömelöt ja taas tuntuu kuin ei olisi lepoa ikinä nähnytkään. Voihan vee näitä sairauksia, sano. Olisi pitänyt vielä pestä residenssin lattia, mutta käsi oli jo niin pahana, etten uskaltanut kiusata enempää. Teen sen vaikka tänään tai huomenna, ennen tarkastusta kuitenkin. En siis muuten, mutta näkyvimmät paashat ja imureerauksen väistäneet kissankarvat pois.

 

Selvisi, miksi tuo naapuri vihaa läskiä! Ne ovatten jotakin hiton bodarikuntoinhointoilijoita!!! Auts – miehen kaveri oli eilen parvekkeella, joivat ööliä ja juttu kulki ojentajalihasten, erilaisten vääntöjen ja harjoitteiden parissa kovaäänisesti – en minä muuten olisi kuullutkaan, kun en kuuntele... nyt ei voinut olla ihmettelemättä ao. herrojen tekstiä (ja juomavaliota). Ja voi kauhistus, ihan akallakin 5 kg tullut kesäpainoa eli nyt heti lenkkiohjelmaa käyntiin yms. Eli ei ihme, että eivät voi sietää meikäläistä. Tosin en silti suostu ymmärtämään heitä.

 

Varastolla tiedossa koko viikko töitä ja vähän lähimikropönkkäkivaa ,D Vaihteeksi, joo. On se ihan kivaa, en minä sillä. Pari työkaveria ei vain halua käyttää erään tietyn henkilön palveluksia, joten lupasin avittaa OO-asioissa. No, ainakin se on erilaista kuin normi päivätyö, vaihtelua siis. Muutenkin varmasti teetetään taas hommia etukäteen, onneksi nyt on mukava lomittaja kuitenkin tiedossa. Tai ainakin hänen pitäisi olla paikalla. Nuori ja vielä innokas.

 

Tänään päätin sitten käväistä Itiksessä hömpähtämässä sen verran kuin ehdin eli puolisen tuntia. Ihan vain siksi, että ensi viikko menee pakatessa, seuraava purkaessa ja kas, sitten onkin elokuun loppu. Yhtään matkaa ei saa jäädä käyttämättä ja tosiaan asiaakin tuonne on. Josta tulikin mieleen taas Palmian omituiset vedot viime aikoina – matkojen vahvistukseen kuluuu yli 8 tuntia eli normaali työpäivä, ihan kiva hei! Eikö ketään kiinnosta, no, ilmeisesti siis ei. Ja sitten ihmetellään, miksi minä hermoilen joka aamu ja ilta taksojen tulosta ja menosta... Perkele, siellä olisi kirveelle töitä! Tai järkeville ihmisille. Nyt ei ollut edes automaattivastaajaa, että tilaus on otettu vastaan. Kilin pahalta haisevat sukupuolielimet sentään. Minua vituttaa ja reilusti. Uskokaa jo, että paljon mieluummin kävelisin terveillä koivilla bussille ja takaisin, jos vain pystyisin! Tämä EI ole mikään etu eikä miellyttävä kokemus, jos joku niin vielä luulee. Joka päivä saa hermoilla ensin taksojen tuloa, sitten kuskien olotilaa ja suhtautumista jne. Aina hermona, siis itse... ihan aina. Palmian nettitilaukset EIVÄT TOIMINEET KOKO EILISPÄIVÄNÄ – puheluja yritettiin pitkittää (= rahaa firmalle!). Jumalauta, nyt meni hermo, totaalisesti!!!! Tilasin aamumenon puhelimella, loput töistä, perkeletto, vittu, vinetto!

 

Ähh – ja uusi lekurikin pitäisi jostakin etsiä. Se kaveri, jonka piti ottaa vastaan Malmilla, näyttikin siirtyneen kauas Vandan puolelle. Hitot siitäkin, pakko varata jollekin kuitenkin loman ajaksi aika. Mömelöt loppuvat 3 vkon sisällä ja tarvitaan ainakin uusintaa, mieluummin uudet mömelöt ja annostukset myös, ziitosta.

 

Ei, ei hyvin mene joten vali-valia ja jaanausta vaan tiedossa täällä päin. Turha odottaakaan mitään kivaa tai myönteistä. Minua väsyttää, vituttaa, sattuu ja harmittaa – kaikkea tasapuolisesti!

 

Nyt oikein vaffat kaffet, mömelöitä kourallinen ja tupakkaa, eiköhän se siittä, pirulauta! Valitan, että taas vain valitan. Ei voi muuta, on niin paska olo, tsori!

 

265380.jpg

 

POLGARAN PITÄISI SAADA TAKSI – EHKÄ....