Tunnustetaan tässä nyt jotakin, mitä en ainakaan Varastolla ole vielä koskaan tehnyt. No, kerta se on ensimmäinenkin *wirn*. Aivan suoraan haistattelin v*tua eräällä leidillä. Kyse oli siitä, että hänen mielestään minulla on niiiiiiiiiin helppoa ja voi ei, hän oli tosissaan. Taksilla vain hurruutaan johonkin mukavaan tapahtumaan aina kun minua huvittaa... Siinä vaiheessa Polkan jo ennestään kireä pinna katkesi. Totesin haista v*tt* ja poistuin, läsnä oli pari muutakin henkilöä. Ao. leidi oli kuuleman mukaan ollut ihmeissään. Minä en niinkään: kipeä, joka paikkaa kolottaa ja muutenkin taksot ovat taas pelanneet miten sattuu. Pirulauta, se ihminen luulee ilmeisesti, että minä vain soittelen taksoja ja kuljen ihan miten ja milloin itseäni huvittaa, mustan Mersun takapenkillä maksamatta penniäkään :O Olen aikaisemmin yrittänyt selittää näitä määräyksiä, kimppakyytejä, aikataulutusta jne. Ilmeisesti se vaan ei mene perille kuin niille, jotka ovat asian kanssa jotenkin olleet joskus tekemisissä. Voihan veeee. Ei, en aio pyytää anteeksi! Minulla ei todellakaan ole syytä siihen.
 
No, ettei totuus siis unohtuisi, Palmia toki vastasi valitukseeni sunnuntain "erheestä" seuraavasti: "Annoitte palautetta Helsingin Matkapalvelusta, koska Sunnuntaina 23.1. kuljettaja soitti Teille ja sanoi odottavansa Malmin Prisman edessä. Ette ollut tilannut matkaa kyseiselle päivälle ja halusitte selvityksen tapahtumaan. Helsingin Matkapalvelusta saadun tiedon mukaan tilaus oli tallennettu välityskeskuksessa väärälle päivälle. Matkaoikeutenne on palautettu. Pahoittelemme välityskeskuksessa sattunutta virhettä mikä lienee kuitenkin inhimillinen." Mielenkiintoinen ilmaus tuo "lienee inhimillinen", hmmm.... (salaliittoteorioita, folipipoja jne.)

  
Joopa joo, ei tuo taaskaan paljoa lämmitä. Ei lämmitä myöskään asiakastutkimus, jossa pyydettiin mieluusti vastaamaan linkin kautta. Aivan, minähän olisin heti vastannut, mutta kas - koko linkkiä ei löydy. Ei mistään annetusta osoitteesta, ei hakutoiminnoilla, ei millään. Eli olisiko tuo jopa aivan tarkoituksellista (salaliitto, foliopipoja lisää) ettei kukaan VAAN erehdy kirjoittamaan liikaa ja arvostelemaan toimintoja. Minä en nimittäin millään enää jaksanut kirjoittaa kaikkea. Pääasiat kuitenkin. Toivottavasti saavat selvää, oli kyllä ihan kyselyksi asiallinen. Mietin vaan, mitä tuosta taas joku otantaan eksynyt mummeli kommentoi! Sääliksi käy; tosin vaihtoehtona on vastata puhelimitse. Mutta toki, itse pitää soittaa annettuun numeroon ja soittaminenhan aina maksaa... On tämä ihmeellinen maailma, tämäkin!

1295453778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

 


 
Yritin myös varata eilen lekuriaikaa. Ei onnistunut sekään. Molemmat nimetyt leidit olivat varattuja, ainut vapaa aika iltapäivällä. Silloin, kun jo olen menossa kotoon! Eli tänään ainakin melkein normityöpäivä, jos ei muusta muuta johdu. Ajattelin lähteä asioille klo 12.30 tienoolla. Ainakin takson varasin siiheksi. Tiedä sitten, saanko hoidettua pätkääkään mitään järkevää. Pääsenpähän ainakin pois Varastolta vähän aikaisemmin. Minä olen kuulkaas niin loputtoman väsynyt, että tuskin olen ikinä ollut!
 
Edelleenkin oma rintteri on korjaamatta. Lisäksi eilen tilttasi välillä Se Ainoa Oikea aparaattikin! Leiki siinä sitten tehokasta, prle. Nilkat ja koivet muutenkin vetävät oikeasti viimoisiaan. Näyttävät mielenkiintoisalta, aika pelottavilta oikeastaan. Ei niitä haluaisi omiksi koiviksiin kyllä tunnustaa. Hui! Kipua, rätväkkää sellaista, vihlomista ja karmaisevia kramppeja (joihin EI siis auta merisuola, ei magnesium!). Nyt kuulkaas ottaa päähän aika rajusti...

Tämä menee nyt ottamaan niin paljon lääkitystä kuin uskaltaa, ei tässä muuta voi. Ja kaffetta, hyvänen aika, edes sitä ja paljon!

 

Ja että mainittua tulisi, selvisin kuitenkin eilispäivästä vanhalla konstilla eli shoppailuterapialla -> iiPeihin ja selaamaan tarjontaa, pientä sellaista. Irtosihan yksi juttu, postikulujen hinnalla. Kuvaa en jaksa laittaa, en muitakaan kuvia. Joskus toiste, jookosta?! Rätei ja lumpui –postaus, ehkä.

 
Päivän biisi:
Lintumies 

 

265380.jpg 

 

POLKA – HÄN JOKA ELELI KIPEÄNÄ ELÄMÄNSÄ PÄIVÄT....