En halua puuttua Norjan tapahtumiin enää sen kummemmin (kaikkihan te olette niistä jo lukeneet), mutta tässä linksu, joka kannattaa tsekata... Siis kaveri oli yltiöisänmaallinen, äärimmäisen uskonnollinen jne. Ja tällaista jälkeä siitä sitten tuli. Lisäksi vielä suunnitelmallinen, jos on miettinyt tekoaan 2009 alkaen. Voi helevetti, sanon minä. Norjan lain mukaan tuomio olisi 21 v. Perkele – 90 x 21 v. olisi ehkä riittävä! Ei muuta, katson oman pihan suruliputusta ja minua vituttaa ja pelottaa tuommoiset ihmiset.

 

Lisäksi tässä on vitutusta ihan omiinkin tarpeisiin. Huomenna pitäisi Varastolle ja koivet vaan elävät omaa elämäänsä, varsinkin vasen. No, yhdet kengät sentään mahtuvat hätinään jalkaan (no Crocsit tietty!!!). Muuten pitäisi lähteä sukkasilteen liikkeelle. Ei ehkä olisi huono vaihtoehto sekään. Odotan kammolla sitä sotkua pöydällä, sotkua Upon kuulusteluissa sekä sotkua lekurin vastaanotolla. Sillä selvää lienee tietenkin se, että org... siis ortopedi ei taatusti ole ehtinyt tutustua potilasasiakirjoihin tms. Argh!

 

Taksotkin on tellittävä ja ensi viikosta onkin tulossa taas varsin omituinen palapeli. Voi hyvä MPK, selviä kerrankin siitä asianmukaisesti. Tänään pitäisi myös etsiä jotakin työvaatteeksi kelpaavaa – olen viihtynyt kotona vain pitkä T-paidan loihkana päälläni, kun on ollut niin kuuma. Ehkä kuitenkin pitäisi etsiä siis jotakin muuta – sellaista ainakin, ettei pärshe suoraan näy! Sitähän ei kestäisi enää kukaan. Onneksi tänään on ainakin himppasen viileämpi. Yöllä oli omituinen keli, välillä outoja lämpöhikiaaltoja ja sitten pieniä sadekuuroja. Sitten aamuyöstä jo viileni sen verran, että sain jopa nukuttua jokusen tunnin *hyvä minä*.

 

Että jotakin pitäisi tänäänkin saada aikaiseksi, eilinen meni ihan ketuillensa. Belga toki kävi, oli fillarilla liikkeellä ja aivan hikipoikki, vaikka onkin hyvässä kunnossa. Tein ison satsin wokkia, joka kyllä maistui molemmille – itse asiassa se oli varsin herkkua. Jälkkäriksi piirakkaa ja jädelöä, njam. Tänään syön varmaan jämät wokista ja teen jotakin evästä huomiseksi. Taatusti muuten haisukasta evästä, että kaikki huomaavat minun palanneen kustannuspaikalle! Jotakin kalapitoista siis.... ja kylkeen vaikka keitetty egu, joka kuorittaessa haisee aina pahalle :D *ilkeitä ajatuksia*

 

Eli minä en ole kunnostautunut taaskaan missään. Lukemisetkin on luettu eli mitään uutta ei ole enää framilla. Nyt pitäisi jo aloittaa kirjoittamiset(kin). Miten tämä onkin nyt näin hankaavaa, tämä ihmettelee. Tosin käsiäkin puuduttaa aika inhottavasti tämä kirjoittaminen, joten voisi laittaa sen vaikka yhdeksi syyksi. Epäkivaa tämäkin. Ja nyt puutuvat jalat, vaikka istun ihan kunnolla tällä tuolilla. Tauon paikka siis.

 

No nyt on tauotettukin eikä mitään uutta kommenteerattavaakaan tai kerrottavaa ole! Ahi nousee melkoisiin lukemiin jo näin aamusta – palataan asiaan siis seuraavassa päivityksessä...

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA, JOKA ON HARVINAISEN KETTUUNTUNUT!