Uhuh, auts, eih, woihh! Welhotar on kuulkaas jäykkis. Miehet, voitte olla kateellisia; tämä aamujäykkyys kestää ainakin  reilut pari tuntia. Hyvä, jos sittenkään helpottaa ja tuolloinkin vain lääkityksen voimin. No juu, onhan tämä tavallansa normaaliakin eli aina loppuviikosta jäykistys ja kivut pahenevat. Toisaalta tuli eilen luudattua vähän yli oman jaksun tuolla ulkona.

 

Täytynee myös myöntää, että nukuin yön ihan kohtuullisesti. Vieras mies oli sängyssä eli käytin lunppujen neuvon mukaisesti Kallea. Mutta vain tyynyn alla ja vain yhtä kappaletta. Auttoi! ;D

 

Kävin siis postin Italo-vastineessa, joka toimi todellakin Italo-tyyliin. Kone (tieto-) tilttasi ja sitä kokoontui katsomaan neljä (4!) henkilöä, yksi (1) yritti palvella pitkää jonoa, jonka perään mukamas olisi pitänyt siirtyä. Noup! En yleensä käytä tätä ns. vammaiskorttia, mutta nyt ilmoitin, että invana en pysty seisomaan ja odottamaan – autokin odottaa! (No, tämä oli vale, anteeks...) Pääsin sitten edes lähettämään sen mitä halusin. Posti on Itella on edelleen postin touhua ,D Ei voi mitään. Ei kiirettä, ei tietoa, väkeä on, mutta ei asiakaspalvelua. Jep, jep-jep.

 

Siitä sitten säntäilin Kerjäystaloon ostamaan sitä-sun-tätä ja törmäsin pariin Herjaamon aikaiseen työkaveriin *vilkuttaa*. Sorry, minulla oli oikeasti vähän kiire ,D Jutellaan toiste paremmalla ajalla. Kerjäystalosta tulikuuman työkaverin antaman vihjeen perusteella Hiivariin, jossa oli 70 rossan ale. Pärjäsin sieltä parilla juurolla puuvillaisen kudotun kivan punasävyisen kaitaliinan pöydälle. Minä kas kun käytän semmoisia mieluusti. Käykää hakemassa omanne, värejä oli hyvin tarjolla vielä eikä hinta tod. ollut paha! Bambuisia sai myös, alta juuron – käypi vaikka paskarteluun, jollei muuhun. Kaikkea muutakin sen sortin väkerrystä olisi ollut tarjolla, mutta kun minä olen täysi pääsiäiskäsi niissä touhuissa, annoin olla.

 

Josta sitten Risman ja Liiterin kautta kotoon. Pakko-ostokset eli kaikki se, mitä on aina jäänyt ostamatta ja oli nyt tungettu listalle. Kolme pientä kassillista kaikenlaista härpäkettä, syömistä, juomista jne. Ei paha, rahaa ei mennyt paljon ja tosiaan tarpeeseenhan nuo tulevat.

 

Jaksu kyllä meinasi totaalisesti loppua – Rismassa oli ihanan viileää, muualla ei niinkään. Taksoa odotellessa torilla ei tuullut lainkaan ja meinasin jo kuukahtaa... hyvin oli lähellä, silmissä näkyi vekkulisti pilkkuja, huippasi ja silleensä. Onneksi kaveri tuli ja avitti kotiovelle asti. Kotona oitis lasillinen haaleaa mehua ja pari raetta merisuolaa kielen alle. Sitten viileään suihkuun kohtapian. Ja salaattia kitusiin. Sen jälkeen alkoi jo helpottaa enempikin. Mutta ihan vain tiedoksi, että parvekkeella oli niiiiiiiin sietämättömän kuuma, ettei siellä voinut olla enää edes kissa :o Ja persusta poltti, kun pikaiseen kävin tupakalla.

 

Täksi päiväksi on luvattu vielä pahempaa. Nyt ei kohta enää jaksa, ei. Kolmena aikaisempana yönä unet ovat jääneet niin äärivähälle, etten uskalla edes tunnustaa... Taidan kohta kilahtaa, jos ei tule viileämpää eikä saa edes nukuttua.

 

Ilon aiheena merkittäköön kuitenkin täysin odottamaton, ihana glamour-pläjäys, joka oli tipahtanut postiluukusta!!! Ziitos, hieno, mahtava, uppe ;D Ilahdutti NIIN kapista koiransydäntäni... Tämä ilahdutti paljon enemmän kuin samaan luukkuun tipautettu kirja, josta myöhemmin. Ja tämä on kuulkaas minulta paljon! Hjuu, ei, ei todellakaan tällä kertaa muuta. Ei jaksa, ei pysty, ei kykene. On jäykkis, kipeä ja aivan hemmetin väsy.

 

Kaffelle, leipää ja mömelöt – tupakalle ja suunnittelemaan Varastolle lähtöä.

 

265380.jpg 

 

 

VIELÄ TÄNÄÄNKIN SE ON VAIN MENTÄVÄ – KÄKS!