No jo pentele piti jo eilen rähähtää Palmialle, MPK kun on jälleen niin helvetin huolimaton. Arvaatte varmaan: kännikkä soi (eikä ensimmäistä kertaa näin tapahdu!) sunnuntai-iltapäivänä 16.30 tienoolla ja erittäin ärtyisä kuski kyselee, missä minä olen? No, kotona – en IKINÄ käy sunnuntaina kaupassa. Miksi käyttäisin vapaa-aikaani moiseen! Eli useamman kerran tilaus on mennyt pärsheelleen ja kaikki pistetty minun viakseni. Onneksi olin juuri tehnyt tilauksen netin kautta ja se oli vahvistettu ihan oikein. Siis ei kun kommentoimaan asiasta: vastaus ”ehkä inhimillinen virhe, ao. henkilö ei ole enää paikalla”. Just, ei tässä muuta, mutta arvatkaas oliko kuski veemäinen MINUA kohtaan. Minä pyysin häntä soittamaan MPK:n ja selvittämään tilanteen, ei ollut ainakaan meikäläisen tilaus. Tod.näk. ovat sotkeneet päivät. On sitten kiva nähdä, onko ensi perstaina noutoa ollenkaan. Voihan veeeeee.... On se hienoa, että on palvelua.

 

Eikä muutenkaan asiat oikein ole kohdallansa. Läppärini vinoilee pahasti, näytönohjain kuttuilee, ajurikin... ei hyvä. Kivaa tilttailua, sivujen jumittamista ja muuta mukavaa. Lisäksi virustorjunta on automaagisesti itseään päivittäessään myös temmannut automaagisen jokapäiväisen torjunnan pois :O Hämmentävää! Tee tässä sitten jotakin järkevää. Ja tämä tietysti silloin, kun olen oikeasti tekemässä jotakin tähdellistä, esim. laittamassa jotakin tekstiä framille. Tai iiPeissä maksamassa PP:n kautta, jolloin tili jää ikäänkuin auki. Prletto. No, sain asian jotenkin korjattua, mutta ei hyvä. Pitäisi jossain vaiheessa jaksaa ajaa pari fiksausta, mutta kun ei ole olevinansa aikaa. Se vie koko illan, aina. Hmph.

 

No, joka tapauksessa, tälle viikolle tiedossa: keskiviikkona puoli päivää vapaata ja oikeaa asioiden hoitamista. Ehh, lisää myöhemmin. Tänään ajattelin käyttää hiukan aikaa jonkinlaisen oire- ja valituslistan laatimiseen tulevalle omisarvikselle tai arvishoitsulle. En tiedä, viitsinkö tai jaksanko. Se on aika rasittavaa – oikeasti. Siitä tulee pitkä ja monivaiheinen lista, samoin lääkelistasta (siis siitä, mitä kaikkea on kokeiltu ja mikä ei ole tehonnut, mitä sivuvaikutuksia on ollut jne.). Mutta kun näköjään kukaan ei niitä halua lukea suoraan papereista tai tehdä yhteenvetoa, on se näköjään asiakkaan / potilaan / sairaan itse tehtävä ja siis tässä tapauksessa objektiivisesti aina potilasasiakirjoihin viitaten. Hirmuinen homma, muuten.

 

Sain kuitenkin eilen hoidettua pakkohommat ja vielä tehtyä yhden tekstinkin, jep. Edes sen. Pari puolivalmista lojuu tuossa, en vaan saa niihin oikein inspistä. On sanottavaa, kyllä, mutta aivan liikaa! Kun ei saisi olla niin paljon tekstiä, merkkimäärä on periaatteessa rajoitettu. Ei kiva, ei varsin mukava – toisaalta minulle hyvinkin hyödyllistä yrittää rajoittaa sanottavaani vain tähdelliseksi ja asiapitoiseksi. *huokaus* Onneksi on tämä loki, johon jaaritella kaikkea muuta!

 

Lukeminenkin on ollut neljän kirjan lukemista yhtä aikaa eli listaa saatte odotella ihan rauhassa. En tule tekemään sitäkään tänään – eikö olekin helpottavaa. Kenekään ei siis tarvitse epäillä, että en olisi lukenut kaikkea tms. Tai saanut jostakin joitain aivan ylimääräisiä kirjoja, tiskin alta vaikka ,D Pimeitä kirjoja! Pimeää suklaata! Pimeää chilikastiketta! Kun ihminen on niin addiktoitunut näihin asioihin kuin minä, on näitä kaikkia aina oltava kotona. Tosin suklaata ei ole juuri nyt, mutta on oikeita suklaakeksejä kuitenkin pahimpaan hätään.

 

Voi pentele, vielä ensi viikko ja sitten olisi viikko lomaa. En viitsi vielä hehkutella mitään. Ans kattoo, mitä tuleman pitää. Kiva olisi jotakin tehdäkin, mutta eiköhän se jää joko kotihommien lisäämiseen tai dharmaattiseen rännäykseen. Molemmat olisivat kyllä nyt tosi tarpeeseen, sanon minä. *huokailee*

 

Päivän biisi (nupit kaakkoon ja reippaasti mukaan, menee juutuubiin, katsokaa ja sanatkin tulevat myöhemmin mukaan! Oh Yeah!!!!): Feel I’m Fixing To Die

 

 

No niin, eipä sitten muuta kuin kaffetta kehiin, mömelöt nassuun ja Varastolle, että saisi sen toimintarahansa taas kuukaudeksi!

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – TUO OMALAATUINEN WANHA HIPPI-WELHOTAR... HIPVAMMU? :D