Eli annetaanpa nyt tämän fontin olla ihan tällensä, josko tämä kelpaisi. Herkku laatinee jotakin, jotta Modzillaa käyttävät näkevät myös tekstin kokonaisena - sorry vaan - ei ole minun vikani. Eli edelleenkään tähän rojuläppäriin en uskalla sulloa yhtään mitään ylimääräistä. Hupia riitti jo siitä, ettei se ottanut hyväksyäkseen viimeisintä palomuurin päivitystä, ennenkuin kiva-kiltti-tätsy sai luukutettua tänne residenssiin hiukan muistia lisäävän muistikamman...Joten tässä ollaan ja pysytään ainakin jonkin aikaa.

Lisäksi minulla on siis ilo tuoda tiedoksenne, että huushollia on alustavasti nakerrettu siivoustyönohjaajan taholta. Kissasoffa on puhdistettu paheksuvien katseiden alla. Samoin kaikki muut kissa-asiat on puhdistettu ja puunattu sekä hiiret etsitty. Polut ovat muuttuneet valtateiksi eli jopa imuroitu on. Eli tänään täällä keskitytään moppaamisen ja eri pintojen pyyhkeilyn ihmeelliseen maailmaan. Jos intoa riittää. Jos.

Eilen tosiaan vaeltelin nukkumisten välissä läpi Lokistaniaa ja kommentoin mitä ääliömäisimpiä lokeja. EN koskenut neulelokeihin - joku roti pitää sentään olla. Pitäydyin tuntemattomissa lokeissa, joita polkkailin Lokilistalta tai muiden suosikkien suosikeista ,D Toki kävin kommenteeraamassa myös kavereita, en tosin kaikkia.  Pahoillani, jos joku jäi väliin sivun mittaisista tajunnanvirtavuodatuksista. Ainakin Susu, Taikkari ja muutama muu jäi paitsi. Älkää peljätkö. Minä kohta taas menen, mutta aivan varmasti jossain vaiheessa taas tulen. Tämä on uhkaus eikä lupaus.

---------------------------------------

Mamiska ei oo ollu kiva! Hirveellä vaivalla mä kahden viikon aikana sain tosta soffasta kokonaan karvapeitteisen, ihanan pehmosen ja semmosen tosi futuristisen jutskan. Sitten orja menee inho-pölkkärin kaa, huitoo, hinkaa ja sinne meni! Kissan kahden viikon tilataidepläjäys. Mä en ala siis ton orjan kaa. Se ei ymmärrä kissataiteesta ja kissataideteollisuudesta mitäkänäs. Mä lopetan kaikki. Vaiks mä oon tämmönen taiteellinen kissa, niinku nimestäki näkyy, nii mamiska vois vähä ajatella muaki. Siis miltä mun sisimmässä tuntuu....Mut ei, se ajattelee jotain muuta - jos ajattelee. Mä vähä epäilen sitäki! Nyt mä oon aika kenkulla tuulella. Mä kävin jo kakkimassaki piruuttaan väärään paikkaa. Saa sitte siivota rauhassa, kun semmone hinku kerran on. Ei sitä kissakaa nyt ihan mitä tahansa siedä. Henkisesti. *Hirmu iso kissamöks* Mieluummi mä meen nyt vähä kelaan tonne partsille. Mä oon kova kolli haaveileen, kyll mä sen kehtaan tunnustaa. Kattokaa nyt tätäki kuvaa - siinä voisin olla vaiks mä ja mun daami! Vai eiks muka. Mä pyysin tän foton taas tähän sielt vrii-justkasta. MUN kuvat puuttuu vaan vieläski. Nih!

125195.jpg

Musta tää on tosi siisti kuva - vai mitä kaikki kanssakollit ja -gimmat? Purrrrrsunnuntaita jokaiselle! Pidetään hommat tassuissa ja palvelijat kurissa...

----------------------------------------

Joo, Vincent ei ollut oikein tyytyväinen soffailmiön poistamiseen. Muutenkin täällä on suhteellinen pölkkäri-inho melkoinen. Mutta imuri on hyvin koulutettu: sen voi ottaa esille, komentaa "Paikka!" ja siinä  se köllöttää kiltisti vaikka kaksi viikkoa eikä liikahda mihinkään. Joten meillä on täsmälleen 1 kpl hyvin koulutettuja ...jotakin...Muut elävät sitten omaa omituista elämäänsä eli minä ja Vincent. Belgarionista taas ei aina tiedä, koska hän asuu sekä isänsä luona että täällä, poiketen välillä Mosassa mummonsa luona. Pääasia, että tiedän missä Poika suurinpiirtein on eli Stadissa, hengissä, rahaa, Cocista ja PC lähettyvillä. Silloin kaikki on kunnossa eikä huolta ole.

Päivän linkki: No täältä löytyy niitä kissakuvia ja mitä vaan kuvia *virn*.

Päivän slogan: Jätkä lähti kuin talonmies liukkaalta peltikatolta...

Juuri loppuun luettu kirja: Henning Mankell: Kennedyn aivot

SUURIMITTAISTA SUNNUNTAITA - PAKASTAKAA TOISIANNE!!!