Tämä alkaa jo muistuttaa viime kesää, jolloin päivitin lokiani samoihin kellonaikoihin ja painuin taas goisimaan lisää. Nyt on vain ongelma, että en saa nukuttua mitenkään lisää, en oikeasti mitenkään. Vaikka söisi valikoiman mömelöitäkin. Eli taas eteenpäin parin tunnin unilla, grrr... Eilen ip:llä jo olin melko sekaisin (siis tavallista enempikin), kun tunnin unilla yritti selvitellä erinäisiä asiallisia asioita. Meni aivan Ellun kanoiksi! Niin että - kun Satujatarkin aikaisemmin kaipaili, minulla olisi myös keskusteltavaa sen kaverin kanssa, joka sitä unihiekkaa jakelee. Näemmä hyvinkin epätasa-arvoisesti. Nih! Tykkäisin nukkua ja väsyttäisikin, mutta uni ei tule. Ja sitten eilen kun jo ehdin saada 10 min. päikkärit, eikö prleen posti tule ja hulauta tunkien roskapostia luukusta kolistaen sisään niin, että siihen pakosti herää huonompiuninenkin ihminen, saati sitten herkkä Welhotar ,X.

Että näin tästä eteenpäin - kehnoilla unilla, silmät edelleen kipeinä (onneksi kuitenkin jo vähemmän) ja huonojen kirjojen (suhteellista) avulla! Eikä jääkaapissakaan ole juuri mitään kivaa, menee taas Wanhan Kostajan puolelle päiväruokakin. Haaveilen tässä ostavani viikonlopuksi jotakin kivaa ruokaa Belgarionille laitettavaksi. Haa! Belgarion, poikani, Kiven kantaja on näemmä selvinnyt (no juu, kaikki esitulokset eivät ole vielä tulleet) niistä kirjoituksista, ainakin pitäisi siis olla läpi jotenkuten. Voisi vähän juhlistaa ja ainakin syödä hyvin. Pitää vaan miettiä, mitä se jokin hyvä voisi olla.... Hmph! Taidan ensin katsastaa Liiterin ja Risman tarjoomukset tälle viikolle.

Päivä meneekin osittain huutispuuhien puolella eli huutoja pakaten. Hassua, tuossa sairastellessa kävi outo huutobuumi ylitseni, eli lähtee useampia paketteja ja kirjeitä. Ja rahaahan se on aina sekin jokunen euro kotiapäin! En halveksu yhtään ainukaista 70 sentin postikortin ostajaa. Malmilla on aina ollut tapana olettaa, että kauppa se on, mikä kannattaa: Jos mie markall ostan ja kahell myyn, eihä se oo ku rosentti voittoo. Että malmilaisena henkeen ja vereen kauppaa on siis tehtävä ,D

Muutoin pysyttelen varovasti kotosalla liikoja rasittamatta itseäni, lueskelen (tai ainakin yritän) ja mässäilen pastalla... Hmph, josta tuli taas mieleeni Belgarion, joka todella on tullut äitiinsä. Hän kysyi, mitäkähän pitäisi tehdä tässä parin kuukauden aikana ennen sisäänpääsykokeita. Ehdotin esim. kevyttä työntekoa. Hiljaisuus ja hyytävä katse: "Mutta sehän olisi normaalia!". No juu, en minäkään muuten, mutta kun kukaan ei kanna rahulia suoraan kotoon kottareilla niin on pakko, siis käydä töissä. Herjaamolla ei minua ilmeisesti ole mitenkään kaivattu. Ainoastaan Lähiesimies soitti, että onhan minulla lääkäritodistuspaperit, onhan. No juu, on! Että se minun tärkeydestäni ja yhteisöllisyydestäni ;D

-----------------------------------

254944.jpg

Tsaukkis, kavrut! Ai ku kliffaa, ku mami taas päästää mutki tassuttelee tänne, jeeh! Onki ollu aikastas tylsää eikä mekää olla luettu just kenenkää lokeja, kun toi orja on vaa tihrunnu noilla omituisilla öögilla. Mutt nyt on kai sitt jo vähä parpi. Mä jatkan tosissaan näit maaliskuun puuhii: kissajolinoita, hepuleita ja tappelusta. Yks päivä mä hyäkin mamiskan yhtee koipee *nolo virn*. Siit kyll sitt tuliki jo vähä sanomist, arvatkaas vaa. Mutt aika hyvin on toi safkapuali muute pelannu, unetus ja rapsutus ja semmoset. Mutt mä en viäläkää saa syädä noi pudonnei kukan kuivii lehtii - eilen söin ja oksusin. Onneks puhtaall lattiall, ett oli niinku helppo siivoo ton orjanki. Ois onnelline! Nih! Nyt mami vois kyll jo alkaa tekee uutta kauppalistaa, ku mun jääkkisheekut on loppu: ei oo yhtää munuaist tai jauhist enää jömmas! Töihi siältä, orja! Muute mä oon huamannu, ett se on jatkuvan kade meikälaise unenlahjoist, jotka on kyll huamattavan hyvät siis hei. Mutt se on vaa harjottelukysymys. Ainaski mun miälest!

466646.jpg

Oiskoha tää semmone, mitä noi sanoo riangelidhar.. ei ku siis triangelidraamaks? En löytäny muut ja vast ens viikoll tulee mun omei kuvei! Mutt se on kliffaa viikendii kaikill kattiskoill - tassutellaa taas!

----------------------------------------

Varsinainen triangelidraama, jep ;D Täytynee Vincentin mukaan todella tehdä tänään kauppalistaa - kaikki on loppu, ihan kaikki!

Päivän slogan: Kansa kuuluu taiteelle!

Päivän biisi: Ich Mit Meiner Braut Im Parlamentspark  =D

Ja luettu on sitten aika paljon enemmän, tässä vain osa, osa on jo palautettu  ja osaa en tietyistä syistä mainitse (!!!): Kate Mosse - Labyrintti - eiköhän näitä Taavi-vinssi-koodeja ole jo syydetty tarpeeksi, argh. No, kyllä sen hiinä-ja-hiinä lukeekin. Anna-Leena Härkönen - Palele porvari!, pari hyvää sanontaa jäi mieleen ,D On kolumnikokoelma, minkä huomaa, tsorgen vaan.... John Harvey - Kylmää valoa, taattua tavaraa dekkareiden ystäville! Ja juuri aloituksessa Kari Hotakainen - Huolimattomat. Ja pinoa on vielä jäljellä - ai kun mukavaa ;D Welhotar tykkää, kun on paljon lukemattomia lukemattomia kirjoja!

                           265380.jpg

                        PIRUNMOISTA  PERJANTAITA!

PS: Olkaapas sitten varuillanne - Turskalandiasta ollaan lähdetty lomalle!!! (apua, ei saa lyödä eikä potkia) =D