Jahas, että niinkuin kotihommia, juu. Tuli päivitettyä selainta, tehtyä vähän sitä sun tätä muutenkin tässä koneella (Belgarionin valvonnassa on niiiiiiin turvallista, virn). Että se siitä luppoilusta ja rauhasta. Ei muuten, mutta en tajunnut, että Operasta on tullut uusikin versio *köh*, jo joitakin kuukausia sitten. Ihmettelinkin vähän, kun jotkut sivut tökkivät oudosti. Eivä töki enää. Samalla hoitelin pois muutaman muunkin päivityksen ja semmoista. Belgarion vielä tarkisti, että kaikki on ok ,D Äiteen jäljiltä nääs ei koskaan voi olla varma, mitä kone on syönyt.

 

Kirjastosta irtosikin yllättäen metri uutuuksia, ei paha, ei. Laskeskelin, että kulutan viikoittain varausmaksuina yhden about divarikirjan hinnan – no, en minä kuitenkaan saisi niitä kirjoja mihinkään mahtumaan ja tarvitsee se kirjastotoimikin varoja. Tiesittekö, että Keravan kirjasto jo on anellut lahjoituksia  – kaikki kelpaa, varsinkin uutuudet, kertoi raatio ja tuo linkki vie lehden sivuille, jossa asiasta lisää. Että sinne vaan, sitten, jos on ylimääräisiä opuksia. Ei, en minä! En ainakaan juuri nyt, en *halaa kirjoja*. Taidankin lanseerata sen kestovammakon lisäksi uuden termin – kirjanhalaaja. Tehän tiedätte puunhalaajat; tulee hyvä ja freesi olo, kun halailee puita. No, en minä noita kälyisiä ruppanoita tuohon pihalle lähde halailemaan, hulluksihan ne luulevat. Voin kotona halailla kirjahyllyjä ihan tarpeeksi ;D Ai kun hyvä ideo, tämä tykkää nyt.  Minähän nukunkin aina vähintään yhden kirjan kanssa. Uusin intiaaninimeni on siis Nukkuu Kirjojen Kanssa!

Roudausreissukin sujui kepoisasti. SS-kauppa eli Risma on uusittu ja on entistä epämiellyttävämpi. Tosin kalatiski on isompi, mutta paremmalta se EI näytä. Valmiita fisuja siis enimmäkseen ja hiukan epäilyttävän näköisiä tuoreita. Vieressä vielä pakattuja muoviin ja lisämuoviin, argh. Lisäksi hyllyvälejä on kavennettu muualla, mutta ei vihannespuolella, eikä pakkasaltailla - outoa! En pitänyt ja aiomme käydä siellä vain silloin, kun on pakottava tarve saada jotakin... Ei kiva! Kuitenkin taas tuli hankittua viikon appeet. Belgarion vähän murisi, painavia kasseja nääs. No, kun potutkin maksoivat Liiterissä 0,09/kg oli pakko ottaa jokunen. Kukkakaaleja  2 kpl 1 rahalla ja sehän oli meikäläiselle vain ilo ostaa pariksi päiväksi sitäkin apetta. Niin ja niitä päirinöitäkin oli, taas ostin tsilon mussutettavaksi – oikeita olivat, testasin jo eilen, jeee. Hyvin löytyi kahdesta eri tsioskista vihannespuolta, Rismasta tomangeja ja Liiteristä loput. Ainakin alkuviikon pärjää tuoretavaralla. Ja sitten puuttui vähän perustarpeita, painavia sellaisia. Tarjosin sitten Pojalle thai-tai-kalakeittoa, kirsipirogasta, kanelikohuked ja kunnon Serkkujen eväspussukan mukaan. Jo vain oli opiskelija ihan tyytyväinen, vei vielä ison kassillisen kierrätyslasia mennessään keräykseen *huoh*. Kiitosta taas, Belga!

Omisarvis ei sitten eilen soittanut, vaikka soittoaika oli varattuna klo 12.05. Odotin klo 12.17 asti ja lähdin tupakalle. Ei, ei sinäkään aikana ollut tullut yhtään puhelua. Joten oletan, että hän ei välittänyt soittaa (ei näe siihen aihetta) tai ei ole ehtinyt / saanut viestiä / katsonut puhelinvarauksiaan. Perkele, minä lähetän sähköpostia. Jostain syystä ne hän on aina lukenut ja myös vastannut (ja minulle jää todistuskappale...). Minä en jaksa tuota välttelyä ja vähättelyä koipien osalta, jota hän harrastaa. Itse asiassa tajusin vasta viikolla, että kyse voi olla hierarkiapelosta; aikaisemman diagnoosin tehnyt fysiatri pitää omaa sivuvastaanottoa samalla lääkäriasemalla. Eri toimipisteessä tosin, mutta varmaan ovat tietoisia toisistaan. Ja jos vanhat merkit pätevät, ei yleislääkäri hyvin helposti lähde etsimään vikaa tai virhettä erikoislääkärin tekemästä diagnoosista. Diagnoosista, joka siis minusta oli vain tuuleen heitetty juttu, kun typerys ei muuta keksinyt. Minä muutenkin vihaan sitä ihmistä yli kaiken, argh. Tiedättehän, näitä sairaalan erikoislääkäreitä, jotka ovat 3 – 4 päivää töissä kaupungin omistamassa sairaalassa, ottavan päivässä vastaan korkeintaan 8 asiakasta ja pitävät sitten yhtä tai useampaa yksityisvastaanottoa  muuna aikana rahanhimossaan! Minusta se on täysin moraalitonta. Varsinkin kun samat tyypit sanovat sairaalan vastaanotolla, että seuraava aika on esim. 2 kk:n päästä, mutta yksityisellä vastaanotollani olisi tilaa jo ensi viikolla... Vettu ja viikuna! Minusta tuollaisen voisi suoraan kieltää!

Josta pääsenkin kertomaan, että koipeni ovat taas äärikipeät, seiniä pitkin mennään. Kivut ja jäykkyys ovat seurana, kun ei muutakaan ole =I  Eilinen oli taas liikaa, niinhän se on aina. Odottelen tässä mömelöiden vaikutusta, sain nukuttua ehkä pari tuntia kaikkinensa. Jospa saisi vähän uusiounta myöhemmin aamulla. Just, nukuin vähäsen ja heräsin taas itkien.

Tänään ohjelmassa luettavaa ja ehkä jotain kirjoitettavaa. Muuten kotihommia, siivousta ja pyykkäystä. Ruuan kanssa sohrausta ja kunnon apehdintaa tyyliin isot kattilat ja laakea purtilo ,D Ai niin, lupasivat viileämpää keliä ensi viikoksi; täytyy kaivella kaappeja siihen malliin jo valmiiksi eli kääntää pari pinoa, että löytyisi jotakin uutta vaatetta!

Malmilla ei erityistä, yllättävän moni valvoo öitä kanssani – valot ovat päällä aina samoissa huusholleissa näin aamuyöstä. Syitä en lähde kyselemään, koska en halua kuulla vastauksia. 

---------------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrrrve, kaiffat! Hei, tiätteks, mä söin eile kilii! Juu, siis ton kalasopas oli fisuu, niinku vissii kalasopas on. Nii ni siin on ain niit haisupurveleit ja kilii kans. Nyt mä hiffasin, ett ku siälä kerta on fisuliinii, nii ni toi voi antaa mulle sitä suaraa sopastkii. Ja sehä anto ja naureskeli, ett mä en söis muka, ku siin on niit kaikkii lisäaineksii. Mutt mähä söin, pummin viäl lisääki. Eikä menny ees masu sekasi, hyvää oli. *tsihih* Mami petty pahasti! Nyt se joutuu antaa mulle kaikist sen ruuistkii osan. Soijaa en viäl syä, enkä sitä valkost höttöö. Mutt muu kyll uppoo, oviilit ja kaikk, miksei sitt kilikii, nih kerta. Sitt Poika toi kaikkii ruakii ja hirmuse kasa muit taravoi =o Mihi me kaikkee tarvitaa? Ai, ett niinku... juu, ollaa hiljaa. Toi alko puhuu pyykkäämisest ja kaffest ja semmosest, mist ei oo niin väliks just nyt mainostella. Mä olin kauhee pettyny, ku Poika oliki nii vähä aikaa meil. Menin meinaa sen fisun jälkee ottaa snadit tirsat basee, nii ni se oliki jo lähdös >o< *snif* Tulis ny vähä pidemmäks aikaa taas joskus... Ai nii, mami otti taas foto munst. Mä en oo täss edukkaa näköne – siin on mun pylly, iiiiiik. Toi vaa sano, ett ku mä kerta oon toiselt nimelt Karvatakamus, ni täss kaikki sitt näkee sen. Hei, mä en taho, ett kaikki tsiigaa sitä, enkä. Ai ett en voi estää, noi ei sitt. Ei se nyt nii karmee iso oo, mamill on paaaaljo isompi!

1253941196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kliffaa viikendii kaikill kissinkoill ja paljo heekkui kans!

-------------------------------------------- 

Vincent, eiköhän jokainen kissa saa välillä herkkujakin.

Päivän slogan: Minulla on ikävä asioita, joita en osaa edes kunnolla nimetä.

Päivän biisi: Mä jäin kii 

Luettua: Taas lisää sarjakuvaa sekä pari lehteä. Lisäksi yksi oma kirja, ennen kuin sain kirjaston tarjoomukset kotoon ,D Eli ei mitään kummempaa kerrottavaa, kirjakin on arvioitu vähän aikaa sitten täällä.

265380.jpg

KISSIKENKÄT KOTONA - POLKA SÄNKYSSÄ =b