ja täällä näyttää ihan samalta kuin ennenkin. Ei yhtään mikään ole muuttunut. Iloisena yllärinä työkaverini, joka myös rakastaa chiliä, oli laittanut töihintulolahjukseksi luomuchilisuklaalevyn näppiksen päälle odottamaan. Minulla on tosin koko porukalle tarjottavana hapankorppuja sekä chili- ja kurkku-tilli -rahkalevitettä. Tahtoo olla erilainen, kun kaikki muut tuovat aina jotain makeaa, keksejä, leivareita jne.

Odottelenkin tässä sitten tuota lääkärille lähtöä ja kertailen mielessäni, mitä pitäisi sanoa ja mihin keskittyä erinomaisen lyhyenä vastaanottoaikana. Se on itse asiassa hemmetin vaikeaa. Jos olisikin yksi selkeä vaiva, mutta kun on jokapaikankolotusta eri tavalla joka puolella, ei kaikkeen ehdi keskittyä. Torjantaina on se akutupuhupulupu-punktio, jolta odotan nyt apua tuohon selkään ja oikean jalan puutumiseen. Toivottavasti. En ole koskaan kokeillut, mutta nyt kerrankin pääsen sitten siihenkin! Jee - kivaa uutta kidusta, sanoi Belgarion...

Kotikone on sekaisin! Tänään täytyy formatoida koko hela hoito ja asentaa uudelleen sekä käyttis että ohjelmat. Eilen se alkoi jo herjata osaa nettisivuistakin, en päässyt edes verkkopankkiin. Lisäksi kone väittää sisältävänsä 3 eri näytönohjainta ,> Ja paljon muuta feikkiä. Joten voipi olla, että päivitykseni tapahtuvat edelleen täältä töistä, jos en sitten joudu/pääse/etsiinny sairaslomalle. Ja Huutis-asioitakin pitäisi yrittää jossain vaiheessa hoidella. Apua, pukkaa nuo itsenäisyyspäivän kiireet päälle.

--------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - mammalla mikään kiire oo. Se on vaa laiska. Mä purrasin sitä ylös yöllä, nii se ei laittanu ees valoja päälle. Kävi vaan pissillä ja sano mulle, ett kukaan ei yöllä syö ja meni uudestaan goisiin. Mä en ymmärrä. Välillä se kukkuu koko yön, välillä se nukkuu. Seko se on. Pitäis varmaan sanoo, niinku Harmaaki, ett toiki ois ihan tyytyväinen ku sais olla tuoll makkaris sormet korviss, läjä kirjoja ja kone vieressä. Se ei näköjää muuta tarvii. Joku työntäis välillä jotain ruokamössöö vähän sisään. Siell se varmaa pysyis monta viikkoo ilman mitää mutinoita. Ai nii, kyll se puhelimen tarttee. Joskus se saa semmosii hulluuskohtauksii, ett se puhuu puhelimee ihan hirveesti. Mulla on kyllä tosi hyvä tapa estää se, mä tuun joliseen siihe vieree ja tökin sitä tarpeeks, johan loppuu puhelut noppaa. Mä sain taas kiinni mahtavan ison yöpeehosen, ainaksi metrisen, no ehkä se oli vähän pienempi. Oikein rapsakka oli, ku mä söin se ekaks aamupalaks. Sitte mä sain taas sitä kalkkunaleikettä. Ai jummi, mä varmaan voisin syödä sitä koko paketin. Se on sitte hyvää. Se on kyllä mun mielestä ihan parasta heekkuva, mitä mä oon saanu ikuna! Nyt mä ootan, ett Poika tulee, se varmaa tuo mulle taas jotaki. Se on oppinu, ett mä tykkään, jos mulle tuodaan jotai tuliaisii, siis ihan vaan mulle-mulle-mulle!

137849.jpg

Tää on vähä kehno kuva, mutt täss näkyy hyvin, miten mä taas on plätkähtäny goisii! Mamiska otti eilen taas kuveja, mutt mä en tiedä, millon se saa taas ne tänne, ett te näkisitte mut ihan joka päivä! Mä tahdon, ett mutt huomataan. Ainaski mä toivon, ett Hesyn väki (jos te seuraatte tätä nii terkkuja) ja gummititi näkee mut ihan joka päivä ja tietää, ett mä oon hyväs kondikses ja hoidos. Nih, kerta! Mä lähen nyt goisii ku mamiska lähtee duunii! Ei ku lokitellaan...

-------------------------------------

Jeps, duuniin lähtö oli lievästi hankalaa, kaikin puolin. Muistaa sitä ja tätä, ottaa lääkkeet ajoissa ennen lähtöä. Ryömiä pysäkille, matkustaa bussilla, ryömiä pysäkiltä töihin. Huh - tätä se sitten tulee olemaan tuohon ensi uun loppuun asti. Sitten ompi taas sopimus katkolla. Mitä jos kieltäytyisin suoraan uusimasta sitä?

Päivän slogan: Elä omaa elämääsi, sillä olet kuoleva oman kuolemasi. 

Päivän tehtävä ja toimitus, eli testaa itsesi alla olevassa linkissä. Minun tuloksenihan oli jo täysin ennalta arvattava. Mutta entäpäs SINÄ???

Your Personality Is Like Alcohol
alcohol.jpg
You're the life of the party, a total flirt, and probably a pretty big jokester.
Sometimes your behavior gets you in trouble, but you still remain socially acceptable.
You're a pretty bad driver, and you're dancing could also use a little work!

MAHTAVAA MAANANTAITA LOKISTANIAN VÄELLE - OLKAA KUNNOLLA!!!