meikäläisen aivan repoksi jälleen. Hemmetinmoisia selkäkipuja, erittäin rajuja siis. No, oli sitä kantamistakin, kun postissa piti käydä. Ja eräälle taholle tiedoksi, että 8.4 kg:n pakettia on täysin mahdoton noutaa postista muiden kanssa. Se on hoidettava jotenkin muuten kotio – en tiedä vielä, millä tavalla. Tod.näk. kiroillen. Eli se paketti jäi postiin, en millään pystynyt kantamaan sitä eilen ja hankalaksi se tulee kyllä maanantakinakin! *mrhmphmrh*

 

Kun vielä kävin hakemassa tuoreet vihannekset sun muut härpäkkeet, olin valmis odottamaan taksoa. Kylmässä ja viimassa, tottakai. Ja lunssa tykkää tosi hyvää tästäkin. Kotiin päästyä toki troppasin valkosipulilla, chilillä ja muulla mukavalla noin apemuodossa sekä myöhemmin muullakin. Ei tästä kyllä mitään tule! Siis jos on tuommoisen kolmen tunnin reissun jälkeen aivan poikki eikä yöllä saa unta kunnolla särkyjen vuoksi ja pitäisi taas ensi viikolla Varastolle?!

 

Täytyy ottaa heti ma puheeksi se osa-aikaisuus. Ei siitäkään mitään iloa ja autuutta kyllä tule, mutta jos se edes vähän helpottaisi. Tässä sairiksen aikana ehtikin olla jo melkein 1.5 lähes kivutonta päivää (troppasin toki reilusti). Sain jopa parina yönä nukuttua kohtuullisesti sekä lisäksi uusiounia ja päikkäreitä. Nyt en. Argh.

 

No, minä tästä lukemaan ja miettimään ruokalistaa. Kaikkea puuhasteltavaakin olisi. Kämppä on pölyinen ja silleensä, ei huvittaisi taas yhtään mikään. Eikö joku voisi lahjoittaa minulle siivoojan?

 

265380.jpg 

 

POLKA – HUUSHOLLI RIIPIN-RAAPIN KUTEN MYÖS WELHOTAR ITSE!