Täältä taas hyvää yötä ja huomenta! Ei siis nukuta taas tänäkään aamuyönä enempää. Ketuttaa! Haluatte varmaan kiihkeästi jälleen kuulla, mikä? Ai että eikö? Hah - minä kerron siitä huolimatta.

Taksot, HMPK ja sos.toimisto, kaikki yhtä syyttömiä ja viattomia siihen, että minun korttini ei toimi edelleenkään oikein! Ei, perjantaina sain uuden kortin, johon piti olla korjattu kaikki tiedot. Eli ei yhdistettyjä työmatkoja, omavastuuosuus maksettu pankkiin. Ja mitä tapahtuu aamulla? Takso tulee, vie Varastolle ja kertoo, että se 2.20 sitten ja ihmettelee vielä, miksi? Onneksi oli taas tuttu takso, joka päästi minut ulos ja uskoi, että Joku Muu on tössinyt. Palatessa olikin sitten eri asia. Vanha ärtyisä kääpä taksona. Ilmoitti siinä lähtiessä, että "poiketaan tuolta Pohjois-Haagan kautta". V***u, ai että poiketaan? Siis ruuhkassa Pohjois-Haagan kautta Malmille. Juu, nehän ovat kovin lähellä toisiaan. Minä kieltäydyin ja sanoin, että soittakoon Iisalameen, olen jo viikon tapellut asiasta. Hyvin vastentahtoisesti härra suostui soittamaan ja sai tiedon, että juu ei, ei pidä yhdistää työmatkoja vaan vie minut suoraan Malmille. Yritin siinä selittää, että tätä on jatkunut jo viikon. Kääpä sitten siihen, että mitä minä tuollaisista pikkuasioista valitan. No joo, hänelle se on varmasti pikkuasia. Niin kai teillekin. Minulle ei.

Jos minä herään klo 1.30, takso tulee n. klo 6.45, olen töissä n. klo 7 – 15, takso noutaa 15.15, tulee päivällekin jo pituutta. Mielellään tulisi oikeaan aikaan edes kotoon ja sänkyyn lepäämään. Hyvä, että jaksan edes kotiin asti. Jotenkin.

Minä olen lopen kyllästynyt nyt muutenkin tähän kaikkeen. Tiedoksi, että Kummisetä sai jatkoja työhön, 6 kk ja jopa ilmeisesti pienellä palkalla. Onnea hänelle. Tosin taisin suututtaa hänetkin eilen, kun en jaksanut hyppiä tasajalkaa vaan pidättelin itseäni raivostumasta. Mies oli kännissä kuin käki. En jaksanut seurustella henkevästi, en jaksanut yhtään mitään. Olen aivan repopoikki.

Eilen ei ollut Varastollakaan hiljaista - toinen osasto iski, että ziitosta vaan siitäkin. Lisäksi sammutin  pari lamppua sielläkin =O

En minä valita nytkään enempää, se on kuitenkin turhaa. Ihan yhtä turhaa kuin kaikki muukin, mitä tässä yrittää.

-----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrve, kaiffat! Mamiska ei taida olla oikee kondikses, se on joteski kipeenki olone. Mä yritän vähä hurruuttaa, jos se vaiks paranis. Sitä särkee, se sano. Se on pahall tuulelkii, mutt ei mulle. Vaiks mä kyll heräti sen. Sain kissimuanaaki ja kaikki heekut, koko laatikonki se uusi purui ja kaikkee. Ei se vaa näytä oikee hyvält nyt =O Mun tarttee koittaa, jos mä saisin sen sänkyy vaiks viäl vähäks aikaa, semmosee kissiviärihoitoo. Sitt se voiski mennä kai duunii jo. Epist, mä en haluu eikä sekää haluis mennä sinne duunii! Mä en tajuu, miks sillo kerta pitää, jos ei tahro. Oli paljo parempi ku se oli himass mun kaa, meill meni nii hyvi ja oli tekemist ja kaikkee. Nyt ei oikee, ku se ei jaksu eikä se tee kunno safkaakaa. Eilenki taas jotai mössöö, ei lihan tai minkää biitteikää lähettyvill. Karmeet elämää tämmösell kunnon kissill. En mäkää enempi skrivaa, me mennää maate.

1711738.jpg

Huamisee taas.

----------------------------------

Joo, eipä tässä sen kummempia - en jaksa edes valittaa.

Päivän slogan: Joo, eipä tässä sen kummempia – kohtuutonta vetutusta tarjolla myös jaettavaksi asti.

Päivän biisi: Haistakaa paska koko valtiovalta

Luettua: Anna Jansson – Loputon uni, tämäkin uusintaluennassa. Olin jo unohtanutkin juonen. Yksityisellä koeputkihedelmöitysklinikalla tapahtuu outoja asioita... ja silleensä. Komisario selvittää. Kesälukemista. Anne Holt - Totuuden tuolla puolen, minä pidän jotenkin Holtista. Tämäkin murha ratkeaa, samalla myös Hanne Wilhelmsenin yksityiselämässä tapahtuu. Parempaa kesälukemista.

                                                     265380.jpg

                                                       TÄTÄ PÄIVÄÄ!