Äh, taas meni unet pipariksi! Kun yhden yön saa joskus nukuttua kunnolla, seuraa viikko aivan älytöntä kierimistä ja pätkäunta, särkyä ja muuta mukavaa. Ja kissamärinäherätys, tietysti. Kuka jaksaisi leikittää kissaa useamman tunnin illalla? Vapaaehtoista kaivataan...

No niin, täytyyhän se tunnustaa: Vietän tänään täyskymppisiä ja ensin tietysti tämä aamurapo, päivällä sitten juhlat. En minä kyllä tunnusta ikääni, tunnustan kyllä elähtäneeni. Se on aivan eri asia. Yritin töissäkin pitää asian salassa, mutta prhnan työnantajapuoli tietää syntymäajat eli sain komean puheen P-P:ltä isot halit koko porukalta ja kivan ruusupuskan. Kehuivat vielä mukavaksi työkaveriksi – kyllä se lämmitti kapista Welhotarta kuitenkin jollakin oudolla tavalla. Alla siis vähän matkaa tehnyt kukkapuska, jota ystävä raahasi pitkään muiden kassien välissä Malmilla ,D

1866487.jpg

Samainen ystävä muisti myös lahjalla, joka on koipivammakolle ja yleensä kylmäkoipiselle Welhottarelle tyylikkäin mahdollinen lahja. Sain upouudet, ihanat ja aidot Aino-tossut. Kiitos vielä, ai että ne on lutuisat. Lämpöiset ja mukavat, sopivat ja trendikkäät. Lisäksi Äitee muisti tytärtään, sain tummanpunaiset satiinilakanat, joissa on mustia ruusua. Sexyä oikein. Tässä kuvassa molemmat lahjat esiintyvät sitten yhdessä – eivätkö sovikin upeasti yhteen? Welhottarelle tyyli ennen kaikkea.

1866489.jpg

Minä lupaan, että mies, joka tämän johdosta minusta kiinnostuu, pääsee meille kaffelle – siis oikeasti päiväkaffelle, ei ”semmoiselle päiväkaffelle” *maailman levein virn*.

Belgarion kävi eilen lounastamassa. Syötiin luutonta kanantissiä kevyesti paistettuna (hei, tissit mainittu!), riisiä, makean kirpeää currykastiketta (kastikkeen salaisena aseena makea kurpitsahillo) ja salaattia. Jälkkäriksi poika taikoi taas muffareita, jätin itselleni kaksi, muut hän sai viedä mukanaan. Jouduin myös ottamaan hänestä foton opiskelijakorttia varten. Belgarion halusi kuvan naturel eli ei edes suostunut kampaamaan hiuksiaan ja sitten vänisi kuvasta. Höh, se kelvatkoon ja kelpasihan se. Minä taas sain Inkyltä mustetta tilatessani myös fotopaperia ja vängersin oikean foton Belgarionista työpaikan seinälle – hyvä tuli! Kumman hyvin nuo monitoimilaitteet, siis halvat kotiversiotkin, toimivat kuitenkin fotopaperinkin kanssa.

Muistaessani, laitettakoon tähän vielä vaffan kaffen ohje: vaffaa kaffetta ja kirkasta – molempia sopiva määrä. Turkulaine tapa o sitt, että laiteta marka kolikko kupi pohjall. Kaareta kaffet nii pal, ett kolikko ei enä näy. Sitt kaareta viina potust nii paljo, ett kolikost näke sen numero. Taatusti toimiva ohje =D Tässä kuva perjantailta eli Kädet, Jotka Avasivat Pullon!

1866490.jpg

Kovasti kuvapitoinen postaus tällä kertaa. Mutta kun ei oikeastaan ole hirveästi valitettavaa. Koipia särkee, mutta se on sitä normisärkyä. Nukuttu on jonkin verran ja syötyä on tullut aivan liikaa. Tänään taidan vielä laittaa ruokaa, joka kävisi myös Kummisedälle. Hän kun on näistä juhlista puhunut jo puoli vuotta, vihjaillut ja käkättänyt. En minä voi olla soittamatta hänellekään.

Muuten elo on siis rauhallista, emme vietä Vincentin kanssa mitään ns. oikeaa juhlaa. Emme pidä täytekakuista emmekä upeista ruuista. Emme odota lahjoja emmekä vieraita. Meille kelpaa vähempikin, kunhan se vain maistuu ja yhdessä on mukavaa. Juhla lähtee muusta kuin ulkoisista puitteista, eikö vaan!

---------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrrrmenta kaikki kissinkat Lokistaniassa! Mami sano, ett mä saan nyt kutsuu ihan kaikki kans niihi päiväbileisii mukaa. Nii ett tulkaa sitt klo 13.00 jälkee tänne. Meill on kisseill omat juhlamuanat ja kaikkee. Sitt on lelui ja omiiki lelui saa tuada. Me saadaa koko partsi omaa käyttöö ja sinne puhvetti ja sitt kylppäri ja base on kans meill varattu. Ett tulkaa ihmees kaikki. Ku me ei pidetty mulle mitää juhlii nii ni sitt funsittii, ett pidetää kunno juhlat yhess. Mun mami <3 Poikaki kävi eile, mamin Poika <3 <3 Ja sitt kävi Gummititi, ku leikitti sill däänsserill ja toi heekkui, mä pakasta sitä enite viaraist ihmisist <3 <3 <3 Ett mull on ollu tosi hyvät muanat ja kaakit ja heekut ja semmost. Ja mä nukui eile päiväll tiätteks iha mami pääll, sillee tassut sen kaulall. Ikinä oo semmost tehny =o Oli vaa nii mukavaa makoilla mami kaa ja nukkuu välill ja mami luki ja välill se puhu puhelimess ja mä sain vaa olla ja nauttii. Tosi kliffa viikendi ollu tähä asti. Mä en laita fotoo. Tää on nyt sitt niinku kutsu ihan kaikill kissinkoill – tulkaa käymää, joookosta. Valvotaa ja bailataa vaiks koko yä *virn! Mami lupas >o<

----------------------------------------

Kyllä – kaikki Lokistanian ystävät ja uudetkin tuttavat ovat tervetulleita iltapäivällä, kissoineen, koirineen ja ystävineen mukaan!

Päivän slogan: Juhlat ovat mukavia – Polgaran juhlista jaloin tai taksolla ,D

Päivän biisi: Kaikkea mahdollista hyvää tulossa iltapäivällä.

Luettua: Mark Johnson – Väärillä raiteilla. Tositarina narkkarin elämästä lapsuudesta lähtien. Isän halveksimasta lapsesta, jota pahoinpidellään ja joka eksyy ns. väärään seuraan. Rankasta huumeiden käytöstä, elämästä kaduilla, rikoksista ja siitä, mitä kaikkea ihminen tekee saadakseen päihteitä. Tarina on muutoin hyvä ja pidän tästä. Ainoa asia on tämä AA-puoli, johon itse en perskohtaisesti usko! Jokainen voi olla eri mieltä, tässä minusta vain riippuvuus korvataan toisella. Ok, ok, tiedän, että moni on sillä tavoin päässyt erilaisista riippuvuuksiistaan. Minua ei vain kosketa tuo ns. korkein voima eikä 12 askelta. Muuten suosittelen kaikille, varsinkin niille, jotka eivät ole nähneet läheltä ketään jostain riippuvaista henkilöä eivätkä tunne asiaa lainkaan. Eli käy lukemiseksi, mutta muistakaa kriittinenkin ote! Inger Frimansson – Häränsydäminen mies. Paloasemilla alkaa tapahtua outoja eli tulipaloja syttyy ja palomies kuolee jonkun murhatessa hänet palon aikana. Koko ikänsä palomiehen urasta haaveillut kaveri näyttää sekaantuneen asioihin, mutta onko näin? Muitakin murhia tapahtuu... ehkä. Onko kaikki todella sitä, miltä se näyttää. Hyvä psykologinen trilleri ihmisen mielen pimeästä puolesta, suosittelen!

                                                265380.jpg

                                                        SUNNUNTAITA JA JUHLIA!

PS: Kas, kas – pidetäänpäs samalla blogin 60 000. kävijän pippalot, kun sekin tuossa kohtapuoliin tulee täyteen. Ei sitä nyt juhlia joka viikko aleta järjestestellä – eli nyt onkin monta juhlan aihetta =D

PPS: Muistakaa, tänään klo 13.00 alkaen, sama Polgara-blogi, sama Polgara koneen ääressä, sama Vincent pitämässä jöötä – TULKAA MUKAAN, VIRTUAALIJUHLA PARAS JUHLA!!!