mutta nukkumiset jäivät taas haaveeksi. Jos ei kättä tai muita paikkoja särkenyt, alkoi kissa joikhailla eli sellaisia pieniä pätkiä unta sitten siinä välissä. Aika armotonta tuo käsisärkykin, grauh.

Kai se olisi jotakin tehtävät velvollisuuksienkin eteen – ehkä tänään, ehkä huomenna. Vieläkin vaan aivastuttaa, väsyttää ja muuta semmoista. On kylmä ja makoilisi mieluusti vain peittojen alla. Jos saisi edes pari pyyherenksua korjattua tänään, ei olisi sekään paljoa vaadittu. Jos siis...

Belga on tulossa syömään ja kuin sattumalta Risma tarjosi halvennuslohta, joten lohta tulemme siis syömään. Sen kanssa jokunenkin pottu, feikkitsatsikia ja salaattia. Kai sillä päivän pärjää, lohta on melkein kilo kahdelle hengelle (no joo, kissille kans).

Muuten loput ja mahdollisesti ehkä jotakin järkevämpää huomenna. Hemmetin spämmiaasit ovat iskeneet meikäläisen lokiin enkä viitsisi laittaa taas salasanoja, koska silloin ei kukaan enää viitsi kommata. No, ei viitsi kyllä nytkään, joten tässä ei ole mitään logiikkaa. Kuten ei niin usen muidenkaan toimieni kohdalla.

265380.jpg


POLKA – EPÄLOOGISEN LOOGINEN VIIMEISEEN ASTI!