Kyllä nyt suorastaan naurattaa – ihan tosi. Yritin nimittäin nukkua kellon ympäri! Melkein onnistuin, lukuunottamatta paria herätystä, jolloin kävin tupakalla sekä keittämässä kaffet ja riipimässä mömelöt. Tipahdin uneen eilen joskus klo 19 tienoolla. Nyt annoin itselleni luvan herätä horteesta klo 7. Kyllä tästä yhteensä ainakin 10 h unta saa. Kiitos vaan, en ole nukkunut näin paljon vuosiin. Enkä mitään tietoa, mistä se voisi johtua. Ei uusia mömelöitä, ei mitään. Tosin vetäisin ns. iltapalaksi pienen annoksen soijaa ja tattaria sekä palan tsinuskia =D Sen jälkeen sammuin. Tosin uni tuon aamukaffen jälkeen tarjosi enimmäkseen pätkiä erilaisista tapahtumista, mutta ei mitään painijaisia. Kaikenmoista outoa vaan. Esim. siivousta =O Mutta olo on siis suht. pirteä kerrankin *ristii sormiaan*.

Pitäisi lähteä tästä tänään perinteiselle lauantain roudausretkelle. Trehvit Belgarionin kanssa on sovittu ja tämä takaa tietysti hänelle myös kunnon lounaan. Eli matka käy taas kirjastoon ja kauppoihin. Jos aikaa jää, tarkistan kirpparin. Tämä tarvitsisi pari teräskattilaa, isompaa semmoista. Jospa joku olisi kiikuttanut kirpparille. Jos ei, tällä on kohta asiaa Iikkeaan tahi jonnekin... Lisäksi pitäisi käydä ostamassa kantapääkorokkeet tsengoihin, vanhat ovat vähän littanat ja kohta tulee kuitenkin koripallotossukausi! Silloin niitä tarvitaan taas, että pystyy kävelemään. Lisäksi pitää ostaa muonaa jömmaan, erityisesti kissinmuonaa. Avasin viimeisen pussin äsken; koostumus oli oudon näköistä, aivan vetelää, mutta haisu ei minusta ollut paha tai kummallinen. Vincent kuitenkin haistoi kerran ja jätti syömättä. Oli pakko avata donaripurkki pojalle, muuta ruokaa ei ole tänä aamuna eikä kissaa voi pitää nälissään, eihän. Pakko olla, että pussukkaan on tullut joku mikroreikä ja sisältö on lievästi pilaantunut jossain vaiheessa. Minä en sitä huomannut, mutta kissa kyllä – tietysti. 

Haa – maanantaina puoli päivää vapaata, ziis miten mukavaa. No se tietysti tarkoittaa retkeä Hakikseen noutamaan tofua ja mausteita, shampoota yms. sekä jotakin kivaa hallista. Toveri lähetti myös postia, että Etolassakin pitää käydä. Täytyykin muistaa kaikki (siksihän se on tässä kirjattuna). Pääsee taas tuhluuttamaan vähiä rahojaan! Ja on mukava olla kaupungilla päivällä, näkee ihmisiä ihan livenä, muitakin kuin työkavereita. Tuntuu oikein suurkaupungin menolta! Meillä kotona kun on aina niin kovin hiljaista – tämä on kyllä oma toivomus ja meikäläisen oletusarvokin.

Varastolla oli suht. hiljaista. Ehdin jopa vähän pitkästyä. No, ensi viikolla taas kaikki ovat täpöllä ja innokkaana töissä, joten eiköhän se vaikuta meikäläiseenkin. Lisäksi työkaverit pitävät taas syyslomia, kumpikin vuorollaan viikon. Argh, ei tekisi loma pahaa täälläkään. En kyllä varsinaisesti tekisi sillä mitään. Lötköttäisin kotona, siivoaisin paremmin ja lukisin ehkä enemmän *virn*. Varaston työarvaushoitaja lähestyi myös vuositarkastuspyynnöllä, kai sinnekin on mentävä. Verikokeet ja arvaushoitaja. Argh, en tykkää – taas saa selitellä ihan kaikki asiansa uudelleen. Lisäksi Hyyssin psyko otti yhteyttä, hän haluaa minut vastaanotille. Taidan lähettää meiliä, että minä en halua tavata häntä... mietin vielä asiaa. Se on niin hiton hankala järjestääkin, työn ja aikojen puolesta enkä minä pidä siitä leidistä. Eikä niistä mömelöistä ja käynneistä ole ollut mitään hyötyä!

No, minä lähden pakkaamaan kirjoja, vaatehtimaan ja ehkä keittämään kaffet vielä.

---------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrmenta, kavrut! Hei kuulkaas, jo on tiätteks aikoihi eletty – mutt yritettii myykyttää, varpisti joo. Siis mä sain kissinmuanaa, mami avas sen. Se oli iha tavallise näköst, mutt se haisu mun nokkaa myrkyll! Tosi on hei. En syäny yhtää, katteli ja haisteli ja rääkäsin mamill oikee kunnoll. Se tuli sitt ihmettelee, ett mikä on hätän. Mä näytin. Seki haisteli ja ihmetteli. Sitt se vei kaikki pois ja pesi ja luuttus viäl laattian ja kaikki. Sitt se oli pitkää hiljaa ja inventeeras jääkkärii, joo, ei siis muanaa. Tsihhih, sitt sen oli pakko avata mein viimone donaripuukki. Mä sain siit pualet ja vetäsin sen nassuu heti. Kaamee nälkä, hei. Uskotteks, ku eile illall viimeks syäny sitä vanhaa kissinmuanaa. No, nyt on masu täynä ja hyvä olo. Pääsin mamin paikallekkii tähä sänkyy relaa. Mutt kui ne voi myydä tommost muanaa. Ei kai ne oo huamannu, ku ei mamikaa huamannu... tosi törkeet niinku. Joku holtittomampi kissi tai pentu ois voinu vaiks sairastuu tai jotai. Onneks mull on tarkka nenä ja oon aika kranttu, ett ihan kaikki ei kummiskaa mee alas niinku. Mamiki oli oikee vihane sill valmistajall. Se miättii jotai valittamist tai semmost nyt. Jos me saatais vaiks koko laatikko lisää muanaa =O No joo, ei siin mitää, sainha mä heekkuu tilall. Mutt jos ei ois ollu mitää, ois ollu pitkä aika oottaa uutta muanaa... Ei oo taaskaa otettu fotoi, mutt mä vähä taas ettin tualta ja tämmöne saa nyt olla tosa.

1825360.jpg

Kliffaa löördaagii ja heekkui kaikill kavruil! Huamisee.

--------------------------------------

Jeps, kissanruuan pilaantuminen oli meikäläisellekin ainutkertainen yllätys....

Päivän slogan: Pitkien yöunien jälkeen on mukava odotellakin päiväunia!

Päivän biisi: Hyvää tulevaisuutta

Luettua: Catherine Cookson – Yötaivas ja sarastus, poikkeuksellisesti kirjalijalta aika hauska (ja vähän vakavahkokin) hömppätarina siitä, mitä tapahtuu kun pikkukylään saapuu kaunis vieras nainen. Nainen joka saa jokaisen miehen käyttäytymään oudolla tavalla ,D Tämä opus lienee jäänyt välistä joskus suomentamatta, koska ilmestyy vasta nyt. Minusta aika hauskaa hömppää eli voi jopa lukea ilman tunppuja. Ehdottomasti hömpan kavereille ja miksei jopa muillekin tällä kertaa... Diana Gabaldon – Lordi John ja veitsenterän veljeskunta. Voin vain sanoa, että pidin enemmän Muukalainen-sarjasta, tämä osittain liittyy asiaan, mutta kuitenkaan ei kiinnosta niin paljoa. Aiheena kyllä mielenkiintoistakin juttua, mm. tuolloiset homosuhteet, jotka luokiteltiin vaarallisiksi pederasteiksi ja kuolemaantuomion ansainneiksi. Mukana myös vehkeilyjä eri suuntiin yms. Ihan luettavaa, mutta lievästi pitkästyttävää tavaraa. Luokittelen hömpän ja seikkailun välille, enkä valitettavasti voi suositella. Itse luen tämän loppuun, koska haluan tietää, syttyykö tässä kahden miehen välille ihan oikea suhde vaiko eikö =O

                                           265380.jpg

                                                     LAISKAA LAUANTAITA!