On vain todettava harvinaisen tylsähkösti, että on perjantai – hyvä. Erittäin hyvä. Kolme viimeistä päivää ovat olleet yhtä kushemmettiä, ei voi muuta. Säryt sun muut ovat häiriköineet yhdessä työruuhkan kanssa eloani kovasti. Ei kiva, ei mukava.

 

Eilinen ei tilannetta ainakaan parantanut. Väsy on edelleen järkyttävä, en silti uskaltanut mennä uneksimaan hetkeksikään ennen iltaa. Pakolliset kotityöt ja paaaaaaljon kirjoittamista, sain jopa valmiiksi ja lähetettyä eteenpäin. Harmittaa, omat laatuvaatimukset ovat ehkä turhan korkealla (tai sitten ei, ehkä minä kuvittelen itsestäni liikoja). En koskaan saa aikaiseksi sitä, mitä haluaisin. Tai jos saan, olen epävarma muiden suhtautumisesta siihen; onko se yliammuttua paashaa liian laveasti jne. Että siinä pähkimisessäkin meni taas aikaa. Ääääääh.

 

Tänään kirjastosta kaksinumeroinen luku varattuja ja itse maksettavia varausmaksulla tilattuja opuksia *tiedoksi eräille tahoille*! Pinossa saman verran luettavaa muualta ja pieni jömmapino vielä. On muuten mahtavan upea kirjasyksy – paras aikoihin, minun mielestäni. Tai sitten on vain ollut oudon hyvä otanta, siis ainakin osittain. Tämä on kovasti ilokas muutamastakin opuksesta, sano.

 

Sitten tietysti taas ruokaongelmat eli –ostokset. Ei, mitään muuta ongelmaa ei edelleenkään ole kuin se, että joku saisi kantaa ne prleen muonat. Tekisi mieli ostaa sitä ja tätä vihannesta, mutta ne ovat yllättävän painavia. Suunnitelkaas piruuttanne itsellenne viikon muonat ja eväkset (sekä varmuusvarasto) viikoksi, ihan piruuttaan... Äkkiä sitä sortuu ostamaan varamuonaksi ainakin pari pussia wokkivihanneksia pakkaseen jne. Kirpparillakin olisi tarvis käydä, mutta sen ehkä ehtii ensi viikolla. Matkojakin olisi jäljellä. Tarvisisin vain yhden (tai oikeastaan kaksi) ihan pientä juttua. Mutta miten minä nekään saan haettua – ongelma toistaan seuraa.

 

No – tänään on yhden kaverin läksiäiset töissä. Ikävä kyllä... sniif, mukava poju lähtee muualle ainakin vähäksi aikaa. Toivottavasti palaa takaisin myöhemmin. Varastolla ei muuta kuin töitä vuorotta. Hätinään ehtii lehtien nettiversiot vilkaista kaffetta hörppiessä, pari lokia tsekata ja siinä se sitten onkin.

 

Illalla aion relata ja sukeltaa suoraan kirjan kanssa sänkyyn. Jos sekään ei relaa tarpeeksi, käyn salajömmalla ja tempaisen jotakin sihijuomaa. Cool

 

Nyt menen kuitenkin tempaisemaan traditionaaliset triplavaffat kaffet ja normimömelöt!

 

265380.jpg 

 

 

PERSTAI-ILTANA POLKAKIN RELAA...