hamaan maailman tappiin asti, mutta täältä niitä EI kyllä tule. Ei tänäänkään. Olisi taas kaikenlaista pikkuhommaa... Kävin eilen ja edellispäivänä postissa, kirjastossa ja kaupoilla. Ei pitänyt olla enää mitään noudettavaa, mutta postin prle on edelleen jömmanut yhtä pakettiani. En pysty – siis yksinkertaisesti pysty – lähtemään tänään minnekään! Toinen koipi otti eilisen ylimääräisen retken niin pahakseen, että joka askeleella sattuu aivan jumalattomasti. Kuin miekka työnnettäisiin tuonne jonnekin luuston väliin, eikä se tapahdu vain askeltaessa; särky jää eli koipea särkee lisäksi koko ajan. Eli minusta ei ole tänään sellaiseenkaan aktiviteettiin. Käsittääkseni pakeetossa ei ole mitään pilaantuvaa, joten haetaan se sitten ensi viikolla. Todennäköisesti.

Muuten eilinen menikin aika hänekseen. Roudausliikkeen jälkeen veivasin sopan, söin sen ahnaisiin kitusiini, siivosin jäljet ja tiskasin. Lojuin ja lueskelin, odottelin Toveritarta kylään. Ja sitten luulin saavani kaffetta (en viitsinyt keittää, kun ajattelin hänenkin haluavan...). Juu, ystävä tuli, mutta olikin omien läheistensä kanssa pupeltanut jo kaikenlaista. Mukava iltahan siitä tuli, ei siinä mitään! Minä sain kaffet sitten hänen lähdettyään – päätinkin ihan herrastella mähnäpullan ja suklaakeksin katveessa, njam siis. Ja sitten melkein kohtakin nukkumaan. Eli asiallista asiaa ei koko päivänä. Nettailua ja lukemista ei varmaankaan lasketa?

Samoin taitaa jatkua tämäkin päivä. Tosin pitäisi framille ainakin yksi juttu valmiiksi, se on jo tekovaiheessa tuolla jömmassa. Kirjapäivityskin olisi teikäläisille ehkä huomisen herkuiksi tulossa *lupailee kaikenlaista perätöntä* ! Nainen, Joka Ei Pidä Kissoista tulee käymään tänään illemmalla. Hän on siitä mukava vieras, että tuo mukanaan syömisensä ja juomisensa, koska on varsin kranttu niistä :D Mikäpä sen mukavampaa; tosin olen varannut hänellekin yhtä ja toista, josta tiedän hänen pitävän. Noin niinkuin viikonlopuksi mukaan.

Ja tässäpä hyvä tilaisuus kiittää The Lukijoita muutamasta mukavasta lähetyksestä. Erityisesti eilen saapunut Yule-kortti tuolta Keskeisimmästä Suomesta sai nauruhermoni tosi koville. Saatan skannata sen tähän huomenna. Tänään ei jaksa. (Olen oikeasti kipuillut yön tuon koipeni ja muiden särkyjen kanssa tavallista pahemmin). Mutta on se kiva, että olette muistaneet meikäläistäkin – ziitosta siis ihan kaikille. Myös N:lle matkalla D:n kanssa jossakin pohjoisessa, S:lle juurikin sinne Keskeisimpään Suomeen, Toverittarelle tuohon erittäin lähelle sekä mr S:lle "sinne jonnekin" :D Mukava, että olette olleet meikäläisen seurana! Ja toki kaikille muillekin kommanneille ja hiljaakin olleille – ihme, että olette jaksaneet näitä märinöitäni jatkuvasti...

Mitä muuhun tulee, tänään vuorossa seuraavaksi aamun uusiokahvit (nukuin myös uusiounet nappien voimalla, ainakin 2 h) sekä sen jälkeen pakkoruisku *käks*. Ulkona vallitsee aika fiinin oloinen keli, mutta varokaa: siellä on pluikasta. Joku hangannut rutosti kyntteliä plaattialle. Varovasti siis, jos olette jonnekin lähdössä.

Belga tulee syömään sunnuntaina, siihen asti apehdintani onkin vähintään mielenkiintoista. Ainut, joka vähänkin viittaa j:uun on lanttulaatikko, koska se oli alennushalvennuksessa. Muuten on kaikennäköisiä fisuja ja saladoa, myös katkarapu- ja sienisaladoa, juustoja ja mähnäpullaa, keksejä, jäätelöä, marjoja sekä niille kastikkeita. Tätä kaikkea on siis tarjolla vain Belgalle, itse apehdin aika yksinkertaisesti eli vihannespuolista muonaa ennen sitä. Ehkä tänään olisi tarjolla lanttulaatikkoa ja ... tuota ... timjamipottuja, rakuunaporganoita sekä ehkä grecusaladoa. En ole vielä päättänyt. Ensin siis kaffetta – se naisen tiellä pitää ja Welhottaren pois pahanteosta *wirn*.

265380.jpg


MUILLE VAAN: ÄLKÄÄ REHKIKÖ, SE TEITIN JUHLANNE TULEE ILMAN RESSIÄKIN!

PS: Ulkona leijailee jo kärtsätty sianpärsheen löyhkä - yäks ja anteeks, mutta oikeasti se löyhkää....