ja ette varmaan arvaa mitä tahoa! Juu, taksi kyllä tulee aamuisin. Tulee kun ehtii, eli nyt kolmena aamuna ollut vain 15 - 20 min. myöhässä. Eihän se mitään, eihän. Minä kun tulen töihin ennen työajan alkua, mutta kun olen laskenut, että tämän tunnin aikana ehdin tehdä yhtä sun toista, mihin ei kukaan voi puuttua, koska en käytä siihen työaikaa. Teen päivityksen, mahd. opiskeluasiat ja tehtävät jne. omat asiani, joita en kotikoneella pysty hoitamaan. Sitäpaitsi, on aika veemäistä odotella ja odotella. Niin, iltapäivällä, lähes joka päivä, odotan tuon saman ajan... siitä tulee päivälle pituutta yht. lähes 10 h kaikkinensa! Yhtä hyvin voisi käydä vaikka jostain Hyvinkäältä Tsadissa töissä. Lisäksi taksot eivät ole tunnustaneet, mutta tiedän heidän etsineen osoitetta. Ai että mistä se näkyy? Hah - mittarista, mittarista... oi kuljettajat, me emme ole tyhmiä, vaikka koivet eivät kunnolla liikkuisikaan.

BTW - sain eilen taas vastauksen valituksestani HMPK:lle tästä oman osoitteeni (sekä työ- että kotiosoite) vääristä välitystiedoista. HMPK sysää koko jutun "erään yhteistyötahon liikennöitsijälle, jonka järjestelmä ei ota vastaan tällaista tietoa, olemme ilmoittaneet heille tästä virheellisyydestä". Eli tällä tarkoitetaan ilm. Helsinki-taksia. Kumma juttu, jos tilaan kaverille normitaksin, kyllä siinä on ollut ihan oikea osoite! Lisäksi kerran tarkistin normitaksilta itse kyytiläisenä, millaisen viestin hän on saanut - oli tiedot, oli!!! Sitäpaitsi, ainakin sos.tstoon HMPK on selkeästi valehdellut! Asia on tarkistettu ensin HMPK:lta ja vein sitten tiedoksi sos.tstoon, jossa kerrottiin, että ei heille mitään tietoa tule. Siis kyse oli asiakaspalautteista... tsori, tulee taas pelkkänä siivoamattona sotkuna tämä päivitys taas tänä aamuna. Että se siitä ilosta ja autuudesta käyttää taksia, jota jotkut minultakin niin kovasti kadehtivat! Pirle, minä maksan siitä käytöstä. Minä odotan, suunnittelen aikataulut, käyn töissä, opiskelen ja yritän vielä hoitaa kaikki velvoitteet asianmukaisesti - ja kaikki tämän toteutuminen riippuu näistä taksoista. Arrrrrrrrrrrrrrgh!

No, tänään mm. heitän ylimääräisen roudauskeikan, vaikkei millään jaksuisi. Pakko. Ei ole kirjoja. Mitä ruuasta, mutta luettavaa on saatava. Ja postissa on käytävä, on Huutis-asioitakin hoidettavana. Eli minulla on iiiiso kassi täpötäynnä kirjoja tuossa odottamassa iltapäivän hupia. Ei siinä muuten mitään, mutta kantaminen tekee kipeää. Kirjastosta ja postista vielä selviää ihan ok. Mutta kun pitää käydä vielä radan toisella puolella Liiterissä, sinne pitää kävellä ja kantaa se kirjakassi, minkä saan haalittua kasaan. Ja taksokin on tilattu Risman eteen. Niin että, illalla olen kipeä ja huomisaamuna olen taas vali-vali-vali. Ei voi mitään, sitä saa mitä tilaa, toivottavasti takson ,D

Olipa jotenkin pitkän oloinen päivä eilen. Töistä tultua ja eväkset tehtyäni istuin koneella vain vajaan tunnin - ennätyslyhyt aika. Sitten koivet tyynylle ja relaa eli lukemista loppuilta. Uutiset ja lisää relaa uneen asti. Pakko, että jaksaisi. Taas on täysi työviikko. Ensi viikolla on sentään Vappu, tuo nykyinen amatöörien ryyppijuhla, jolloin voi viettää koko päivän sängyssä. Meillä lähdettäisiin Vappumarssille, jos oikea sellainen vielä järjestettäisiin. Mutta kun ei, niin pysyttelen kotona, kuuntelen radiota ja lepuutan Työn Juhlan kunniaksi ,>

------------------------------------------

254944.jpg

Huaaaaaaamenta, kaiffat! Mitä, mä huomasin, ett te ootte joteski niinku huolissaa must ja Anskust?! No ei tod. tarvii, hei - me ollaa kattokaa FRENDEI, siis ihan kunnon frendei. Me painitaa ja sillee. Ja sitt mä voin loikoo sen kaa, ku mami ei oo himass. Ett täss hei ei oo mitää outoo. Ansku on redi jätkä ja ihan kilti, vaiks voi se oudon mielest näyttää vähä vaaralliselt. Mutt se on vaa hyvä, ei kato kaikki käy heti kämmii muakaa, ku toi on mun kavruna viakussa. Jos se heemostuu, silt kyll tulee kuanost semmost höyryy... Oon mä nähny, kerra yälä. Mä taisin vahingos purettaa sitä, niinku kerran mamiiki. Mutt ei se todellakaa mitää tee. Eilenki ku mä kävin ekaks mamin paijattavana (siis ainakin viisi kertaa iltapaijausta, toim.huom) nii ni sen jälkee  Ansku viälä paijatti mua. Ihan sen takii, ku se on melkeestäs yhtä vanha ainaskii ku mamikii, siis Welhotar-mami! Ett mä oon nuarin täss porukas. Noi lohikärmeet on tosi vanhoi, kerto Ansku. Se kertoo mulle kaa päivisin kaikkii lohikärmestoorei, osan mä oon kyll jo kuullu mamiltki, mutt silti sitä on kliffa kuunnella. Hei, ett iha turha on ottaa mitää pulttei mein yhteiselost - me sovitaa yhtee!

539054.jpg

Ähhähähh, pakko laittaa tää foto! Juu, mami kasvattaa kissinruahoo... huamaatteks te, onks yhtää natustettu. Eip! Enkä syä! En! Mulle ja Anskulle pitää olla lihaa tai fisuu. Oikeesti. Orja voi pitää ruahosa! Eiks joku teist haluis tulla hakee kolme tollast purkillist, muute orja vissii oottaa, ett niihi tulee tähkii *virn* >O< Me painutaa nyt goisii Anskun kaa - se on taas huamiseen!

----------------------------------------------------

Kumma kun kissanruoho ei todellakaan kelpaa. Ja sitten yöllä etsitään lattialta kukkien kuivia lehtiä, jos niitä olisi pudonnut ja rouskutellaan niitä. Sen jälkeen sitten oksutaan, nih! Tämä täällä odottaa jälleen kaffettimen päävastaavan tuloa töihin... ziitos!

Päivän slogan: Kun minulla on kunnon humala, sitä ei voi kukaan viedä minulta pois!

Päivän biisi: Midnight Special

Ja luettua: Seppo Heikkinen - Myyty maa, kuva mahdollisesta lähitulevaisuudesta. Maailman omistaa 30 yritystä. Helsingissä ja ympäristössä on tapahtunut erikoisia, mutta ei suinkaan miellyttäviä muutoksia. Elämä on villiä taistelua, tai ei sentään kaikille. Melkoiset ja jopa mahdolliset muutokset... ironiaa, kylmää maailmaa, ripaus hellyyttä. Suosittelen - jos et ole koskaan miettinyt, mitä voisit tehdä, tee se nyt! Ja sitten Vappu Ollonen - Akanvirta, no juu, tuota, niin... Ei millään pahalla. Ay-romaaniksi tästä ei ole, ei myöskään ihmissuhderomaaniksi eikä oikein, niin, miksikään. Vaikka tarinat sinänsä ovatkin ehkä koskettavia, julmia ja todellisen oloisia, ei niistä saa otetta. Liikaa liian pienessä päässä, sanoisin. Aihetta olisi varmasti voinut rajata, kirjoittaa toisen kirjan. Kun olisi ensin kirjoittanut tämän uudelleen. Kirjoittajana olisin pistänyt homman uusiksi, sorry vaan. En suosittele, jollei mitään muuta ole tarjolla.

                                 265380.jpg

                               TIUKKAA TIISTAITA!