Kauan odotettu viikonloppu – jaa, eipä tämä ihmeemmältä tunnu, prle. Ei tule kicksejä tästä aamusta. Olen nukkunut alkuillasta lähtien, pätkiä, hah. Pätkät liittyvät liikaa elooni täällä. No, piti jopa herätä soittamaan Belgarionille illalla. Häntä nauratti, kun kerroin heränneeni vartavasten soittamaan.... ja kerjäsin häntä avuksi retkille tänään. No lupasihan hän, toki. Lisäksi PC:n WinTV ei jostain syystä toimi. Hah, sen kerran kun olisin eilen voinut jotakin vilkaista,se stnan vehje ei toimi. Tähän asti kaikki on toiminut moitteettomasti, jopa erinomaisesti. Ei silti, ihan sama. Menin siis kirjan kanssa nukkumaan. Belgarion lupasi vilkaista myös tuota puolta tänään. Minulla on kyllä pari epäilystä asiassa. Jos jollakulla on hyviä vinksuja mahd. viasta tai toiminnasta, voisi jättää viestiä – kiitämme!

Varastolla riitti eilen työksi nimitettyä puuhastelua ihan riittävästi, väänsin hommia ja kipitin *heheeheh* ees-taas käytäviä kuni marsu pyörässä. Säälittävää, taatusti. Mutta pöytä ainakin jäi tyhjäksi. P-P aina sanoo, että niin pitkään kuin pöytäni on tuossa kunnossa (-> siis tyhjä) voin pitää vapaata tms. Kysyn kuitenkin, tottakai, aina lupaa pomolta lähteä aikaisemmin tms. mikäli se ajoittuu varsinaisen työajan sisäpuolelle. Eli eilen vahvistin, että pääsen päälääkärille tuossa kuun puolivälissä =E Ei kiva, se aika on taas maanantaille, puoliltapäivin. Minähän olen silloin parhaimmillani! En edes kovin kettuuntunut – toisaalta olen silloin myös suht. rauhallinen, vielä. Niin, Varastolta vielä sen verran, että eräs leidi käväisi kysymässä, haluaisinko lähteä virkistysporukan kanssa taidenäyttelyyn (en ollut ilmoittautunut). Hän sanoi, että mielsi minut mahd. halukkaaksi ja kyldyrelliksi sekä tarjoutui kaveriksi, jos on ongelmia kävellä yms. Olin vähän hämmentynyt! Kiitin toki ja lupasin pitää asian mielessä, näyttely ei minua juuri kiinnostanut, mutta jos jotakin muuta joskus. Samoin toinen leidi käväisi avaamassa ikkunani (jonne en pääse luikertelemaan) ja hommasi pöntön siirron lattiatelineeseen ,D Hassua, molemmat nämä avitushalukkaat leidit ovat itse kovin pieniä, siroja ja hoikkia. Toisaalta molemmilla on lähiympäristössä liikuntaesteisiä läheisiä, joten he ilmiselvästi ymmärtävät mistä on kyse. Nimittäin jos sanon, että en pysty liikkumaan, en todellakaan pysty. Toisille se ei oikein avaudu.

Hörhö kävi eilen aivan totaalitiltissä vinkumassa rahaa. Annoin 50 juuroa. Yritin selittää, että edelleenkään automaattia ei ole ilmestynyt matkani varrelle ja minulla on korttikin vaihtumassa. Hän kun olisi halunnut kaikki rahansa. Ei nyt vaan saanut, piti jättää vähän itsellekin – jos vanha kortti ei jostain syystä tänään toimikaan, olen täysin kuusessa, prle. Niin, siis Sampopankki on toimittanut kyllä uuden automättökortin, mutta ei tunnuslukuja. Itse asiassa kortinkaan ei pitänyt vaihtua. Ei prle, tämä käy hermostuttavaksi, nyt jo pari vkoa mennyt tässä miettiessä toimiiko kortti vaiko eikö. Verkkopankki toimii, mutta mitä iloa siitä nyt on? Tähän tilanteeseen pitäisi olla käteistä, hei, käteistä! Onneksi on se jömmatili, juu, se on Rismassa saatavissa hätätilassa siis vaikka tänään. Minä kun en nuita maksukortteja ota, jos ei pakko ole! En, periaatteessa.

Sitten vain laatimaan kauppalistaa! Miettimään, mitä herkkua Belgarion arvostaisi tänään. Lisäksi pitää täyttää vähän varastoja. Alkaa muuten olla vähän vaikea laatia aina vaan erilaisia tipuruokia, pitänee taas visiteerata ruokalokeissa ,D

-----------------------------
254944.jpg

Purrrrrrrrrve, kaiffat! Mä en siis ala hei, mamiska vaa tunki eilenki napikat siihe pallii. Ei kivaa, mä en saanu niit ulos ku en halunnu leikkii. Sitt yälä mä sain ulos kaks. Nyt se anto mulle kalkonii ja heitteli napikat, niinku pitääki. Mä tungin sen pallin tonne soffan alle, ei se jaksa nyt hakittaa sitä *kollivirn*. Nii ett mä sain heekut helpost. Nyt on vaa kuivaa kissinmuanaa tuala, jäks, en syä. Toi lupas avata semmose määkäruakapussi, näkis nyt vaa. Toss nakuttelee vaa ja kertoo typerii jutskei. Kertois siit, ett mä oon täälä yksin kaikki päivät ja sillee. No tota, joo, siis kyllähä mä goisin aikastas paljo. Oikeestaa koko päivä... nii ett unohdetaa sitt koko juttu, jooko kuiteski. En mä yksinäine oo, on mull tekemistäki. Mä laiton eilenki kaikki matot sille hupasaa epäjärjestyksee, ett mamill oli jotai tekemist, ku se tuli himaa. Niinku viikonlopu alkamise kunniaks! Ei se osannu arvostaa sitä kunnoll, murisi vaa. Sitt kävi se yks ihmine ku välill kiusii mua leikist. Nyt se ei kiusinu, se oli nii sekasi, ett mä melkee pureti-raaviti sitä! En tykkää semmosest. Mä ootan, ett mä saisi tänää kunno heekkui – ja Poikaki on tuloss, jeeeee. Mulle ainaski on tuloss hyvä päivä, ihan varpisti! Muilleki hei mä toivotan tosi kliffaa päivää, mamill on joku kuvajutska tonne. Hei, ei se siis ookkaa kuvajustka, ku tää pitää kuulemma tsiigaa =O Ai nii, mami sano, ett pitää kertoo, ett Gummititill kiitosta, kiitos nyvvaa... Must ei nyt tuu kunno kuvaa, ku mä goisin jo melkee. Huamisee!

-----------------------------

Jep, minäkin taidan mennä pitkälleni vielä kirjan kanssa... ehkä torkahtaa.

Päivän slogan: Minä odotan viikonloppua ja jo lauantai-aamuna tunnen sen olevan melkein ohi!

Päivän biisi: Janiksen parhaita, Mercedes Benz!

Luettua: Kotihyllyjä tässä selailen, Belgarionin taru menossa.... vaihteeksi.
     
                                  
265380.jpg

                               LAUANTAITA!

PS: Vuodatuksen kommentointi takkuaa - näköjään kommentit eivät tule esille, jollen käy itse siellä välillä lisäämässä jotakin. Ja kas, eikös kotona sitten kone väittänyt, että ei olekaan lupaa =O Joten osa kommenteista ei sitten ilmeisesti vieläkään näy, prle, tämä ei ymmärrä vieläkään...