Prskeles, ei toimi Sjonero vieläkään. Toimiiko muilla, täh???? Asiakaspalvelu ilmoittaa, että yhteyksissä voi olla ongelmia, katso lisätietoja nettisivuilta. Öhh, onko vähän viisas neuvo? Jos ei yhteys toimi, miten pääsee katsomaan kotosivujen virhetiedotteita? Eilen väittivät sivuillansa, että Tsadin nettiyhteyskatko olisi ollut vain jonkun tunnin iltasella (siis keksiviikkona) ja jo korjattu. Kissin vilut, ei tod. ole! Täällä ei toimi. Tein vielä varmuuden vuoksi koneellani kaikki temput, että se ei tästä johdu. Black Beuaty kyllä ilmoittaa yhteyksien olevan muutoin kunnossa ,> No, minä kopieeraan tämän ja päivitän taas pikana töissä...

Varastolla on melkoinen kiirus. Iso osa väestä on jäämässä jollekin, jota kutsuvat hiihtolomaksi. Hmph, outoa. Sitten hätistelevät minua, että pitäisi äkkiänopeesti saada kaikki valmiiksi. Just ja nyt ja heti! Ei kiva, ei mukava. P-P:kin on puhtia täynnä lomansa jälkeen, eilen hän piti miittejä melkein käytävällä... Eli hommia jäi eilen odottamaan vino pino, kun säntäsin taksoa odottelemaan. Tulihan sekin, ihan ajoissa ja tuttu kaveri, mukava sellainen vieläpä. Osa Varaston väestä tietää, että kuljen taksolla. Eivät varmaan ole vielä oikein sisäistäneet sitä, miten homma toimii. Nimittäin yritin P-P:lle kertoa, että jos minun halutaan olevan pidempään töissä, se on ihan ok. Haluan vain siitä tiedon ajoissa, mieluusti viimeistään tuntia ennen, että voin informeerata Iisalamea noutoajan muutoksesta. Tiedän, että jos muutamaa minuuttia ennen vaihdan noutoaikaa, siellä menee kaikki uusiksi ja homma häröilee pahan kerran. Olisi nyt syytä Varastonkin ottaa tämä muistiinsa ja tutkiskella sitä ja Welhottaren puuhia sillä silmällä. Juu, tein todella töitä eilen. Sekaisin ja ristiin-rastiin vieläpä. Hätinään hotkaisin eväät, pissille tuskin ehdin ja tupakallekin vain pari kertaa. Toivottavasti en kovin pahasti mitään mokannut tai sählännyt. Yhdet väärät liitteet ehdin jo laittaa, huomasin sentään ajoissa ja korjasin tilanteen. Lisäksi toinen työkaveri huomautti, että olin unohtanut merkitä yhden asian. Juu, ai minä, tarkemmin katsottaessa asia oli sellainen, joka hommia tuoneen kaverin olisi pitänyt tehdä. Mutta kun hän on se uusin nuori poju, ei varmaan osannut tahi tiennyt – minä kiltisti sitten tein senkin, tai opettelin tekemään. Varsin monet kuulemma jättävät sen tahallaan pois, kun siinä joutuu nääs ihan seilaamaan silleen mukavasti koneella ja vähän kikkailemaan. Eli – tämäkin päivä on oleva kiiruinen!

Hah, yrittivät eilen neurolta soittaa, tosi pahaan aikaan. Sanoin suoraan, että on niin prleen kiire, soita myöhemmin. Aion pyytää meilillä verikoe- ym. tiedot ja teettää ne työterveyshuollossa. Lisäksi haluan muutenkin siihen tyttöneuroon meiliyhteyden, hermostun vähemmän kun kirjoitan *virn*!

Brrrr, ulkona tuulee ja väittävät siellä olevan pakkastakin. Upea päivä muutoin tulossa, kuu kellottaa tuolla, ilma on kirkas ja päiväksi on luvattu jopa aurinkoa! Pitänee kaivaa vähän lämpöisempää ylle. Varaston ulkopuolella tuulee aina ja kylmä iskee pikaisesti, jos siinä joutuu seisoskelemaan – tod.näk. perjantairuuhkassa vielä. Lisäksi taksossa on aamuisin aivan helvtinmoisen kylmä. Joo, kaverit tulevat suoraan talleilta, mutta eilenkään kuski ei viitsinyt laittaa lämmitintä päälle, kun oli itse pukeutunut untuvatakkiin... hihiih, semmoinen tumma nuori kaveri. Eli Welhotar paleli vain hissukseen itseksensä.

Niin ja kiitokset kaikille kaikista toivotuksista – kuin myös teidän kanssanne! Nukuin näemmä niin sikeästi ainakin yli 5 h, että pari viestiä oli puhelimeenkin jätetty, vastasin niihin klo 3 ;D Toivottavasti en herättänyt ketään, ehhheh. Ompas jäykkis olo eilisen työrupeaman jälkeen. Jouduin tietysti myös ravaamaan ympäri konttoria siinä hommia viedessä ja kopieeratessa. Toivottavasti ainakin tämä jäykkyys häviää, muuten en pysty kävelemään Varaston pääraitilla!

Odotan, josko Belgarion pääsisi tänään jo lomalle – toivottavasti...

-----------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrmenta kissinkat! Joohei, taaskaa mitää oikeet heekkuu eile, vaiks mä yritin huamautella koko illan asiast. Siis ei tullu, ite vaan laitto eväksii sitä eilist fisuu. Siis sitähä mä en tiätty voinu enää syädä, ku siin oli ne kaikki muhjut mukana. Nii ett meni ihan tavisruuaks. Tylsää. Mutt sitt mä sain kyll napikoita. Nii ja hei-hei-hei, kiitti taas, Kilti Tätsy, niist pussukoist. Mami lupas antaa tänää yhe pussuka jo, ku ne on enempi semmost heekkuuu meillä. Ett hurjast niinko kiittelee tää kolli taas >o< Illemmall mä vetelin oikeen viimesen päälle hepulit ympäri-ympäri-ympäri kämppää ja huusin ihan kunnon kollijolinoita mennessä. Mami oli ihan hoona, ku mull oli kuulemma nii omituine ääni. Äh, se taas muista, ett koht on kevät ja mull tulee semmone kollijolina-aika oikee, ett mä huudan ja mouruun oikee kunnoll! Siin voi olla sitt kyll jo naapureilki ihmettelemist, nimittäi. Mä ku meen tonne partsill, vähäks hei kuuluu kauas mun ääni, ja siälä viälä kaikuuki oikee kunnolla... Mä ootan, ett tulis aurinkoo ja vähä lämpösempää, ett mä voisin päiväll goisii partsill – se on ihan parasta melkee mitä mä tiädän. Siis niinku goisimisest. Sitt taas ois ihan parasta, jos Poika tulis käymää. Mami laittaa sillo aina heekkui ja mäki saan aina sill jotaki. No, joo joo, saan mä aika useesti muutenki kaikennäköst... mä vaan tykkäisin, ett Poika tulis ja sen Reppu ja Stiflat >o<

1294753.jpg

Taas tämmöne oikee kunno relakuva – eiks ookki ihan parast?! Mä painun goisiin, mami menee tianaa ruakii meille, huamisee taas ja kliffaa viikendii kaikill!

---------------------------

Aivan, mukavaa alkavaa viikonloppua! Jos jäätte lomalle, ottakaa rauhallisesti *virn*. Ei hiihtolomalla tarvitse hiihtää, eihän?

Päivän slogan: Jos hiihtolomalla ei hiihdetä, ei päisiäislomalla myöskään pääsiäistetä =O

Päivän biisi: People Are Strange

Luettua: Timo Rautio (toim.) – Rokatessa roiskuu – hitit, erinäisiä sattumuksia rokkareiden, roudareiden ja muun bändiporukan elämästä lauteilla, takahuoneissa, keikkamatkoilla jne. Mukana tuttujen ja vähän tuntemattomampien tositarinoita, lyhyempiä ja pidempiä. Kaikki kuitenkin suhteellisen kilttejä *virn*, viina ja naiset nyt vaan kuuluvat olennaisesti tähänkin elämään ,D Oikein sopivaa välipalaluettavaa. Ei tätä ehkä jaksa kokonaan lukea kerralla läpi (paitsi Welhotar), sen verran saman tyyppisiä tarinat kuitenkin ovat. Mutta kivoja anekdootteja ja hulvattomia tarinoita kuitenkin – eli suosittelen kyllä kaikille rokkareille ja kotimaisista bändeistä kiinnostuneille! Lea Edwards – Merikipunoita, tyttären tarinaa merillä olosta isän kokemuksien kautta sekä omia tuntemuksia. Welhotar piti tästä. Ensinnäkin, harvoin nainen on kirjoittanut näin asiantuntevasti ja ilmeikkäästi elämästä laivalla ja myöhemmin kotona. Mukaan on taitavasti kudottu myös kotiin jääneen perheen odottaminen ja pelko, hauskat ja ikävät hetket ja tunteet sekä lopulta luopuminen merestä ja jääminen maihin... Suosittelen, sujuvaa kerrontaa, kaikki olennainen kiteytetty erinomaisesti ja erilainen näkökulma – erityisesti kaikille meri- ja rannikkoelämää tunteville ja asiasta kiinnostuneille. Sopisi ehkä omaankin kirjahyllyyn... jos tosi edukkaasti osuisi vastaan.

                              265380.jpg

                     PERIN KIIREISTÄ PERSTAITA!