Jaksaisikohan sitä päivitystä? Kai se on jaksettava, on sitten tämäkin päivä korkattu. Eilen en korkannut, vaikka mietin kyllä asiaa. Ei maistunut / huvittanut / ja muita tekosyitä. Liian lämmintä, liian aurinkoista teemakännissä roilaamiselle. Odotan kiihkeästi kunnollista ukkosmyrskyä. Silloin voisi tempaista oikeat rähinäkännit ja soitella veemäisiä puheluita. No, ehkä ei. Olisi varmaan parasta sulkea puhelin ja kiikuttaa se johonkin kauas piiloon. Kun sitten vaan aamulla taas muistaisi, missä se on (juu, tehty on, etsitty on, tapeltu ja itkettykin asian eteen on).

 

Sujuihan se eilinen, vaikka olin aivan hemmetin väsy ja kipeä. Röitäkin riitti, taas osa väkeä siis jäi lomalle *huokaus*. No, muutama meitä on vielä talossa. Sopii minulle. Huvitin itseäni eilenkin etsimällä torppaa Virosta, siihen saattaisi jopa olla varaa. Tosin kuvitelma on niin toteuttamiskelvoton, että saa nauraa ääneen. Tarvitsisin nimittäin ainakin yhden apulaisen / talonmiehen tms. kuskaamaan minua autolla, avittamaan joissakin hommissa jne. Ja tuskin Hgin sos.tston vammaispalvelut palvelisivat minua siellä, joten en pääsisi liikkumaan muuten mihinkään. Eli – yhtä hyvin voin kökkiä Malmilla kuin Viljandin lähistöllä ,D Malmilla on kuitenkin enemmän tuttuja. Viljandissa taas olisi halvempi elää... jos sitä eläisi eläkkeelle asti, asia tulisi taatusti harkintaan. Turha luulo siis.

 

Tänään on sitten vissiin se aatto, hmph. Taidan tehdä jotakin poikkeuksellista, vaikka siivoilla ja hoitaa kotihommia *köyhä wirn*. Minua ei saa mihinkään rientoihin. Ei ole kyllä pyydettykään ja minähän en itseäni ala tyrkyttää minnekään, turha luulla. Kotiparveke paras terasso. Ja jos oikein himottaa, lähiterasso on tuon naapuritalon takana ;D Talopesulan oven vieressä, niin että ei se kaukana ole, minulle kyllä kovinkin kaukana. Hädän tullen sinne voisi tietysti ryömiä... Helpommin ehkä selviäisi soittamalla kotitoimitukseen *hysh*, siis pizzan tietysti *ristii sormiaan*. Tai heittelemällä satunnaisen valikoiman lääkevarastosta ja odottamalla, mitä tapahtuu minkäkinlaisella kombinaatiolla. Sveitsiläistä rulettia, sano. On tuolla sen verran myrkkyjä jömmassa, että ei sitä ihan heti selvinpäin voi sanoa olleensa, jos kaikista jotakin kietaisisi. Pois se minusta, minähän käytän lääkkeitä vain oikein!

 

Mutta olisi se silti hemmetin kivaa saada kunnollinen ja toimiva lääkitys kaikkiin vaivoihin – jos ihan vakavasti siis puhutaan. Se nyt vaan näyttää täysin mahdottomalta eli olen taas ollut viikon 3 – 4 h yöunien varassa. Tänään voi sitten vedellä päivätirsat, ruokatirsat ja muuten-vaan-tirsat, jos pystyy. Toisaalta, alko kyllä auttaisi siihenkin, ainakin riittävässä määrin. Muuten olen taas sellainen, että liian pieni määrä viinaa vain virkistää, ähhh. Omituinen minä!

 

Juu, ei tänään mitään aamuruljanssia, tässä vain hiljallensa heräilyä, lukemista ja jaanausta, radiosta kälätystä ja molotusta. Vinskikään ei jaksa mitään, en minäkään – jatkamme lötköttelyä. Hörhöongelmakin on hoidettu; Hörhö soitti aamulla ja halusi heti (!) käydä pikaisesti. Saapui 2.5 h päästä ja lekotin ulos 5 min. päästä. Se ihminen ei nyt vaan ymmärrä, että minä EN pysty kulkemaan julkisilla enkä pysty kävelemään edes kilometriä (!). Jos pystyisin, en kai minä taksojen kanssa tappelisi ja kärsisi tästä ketutuksesta särkyineen päivineen. Eli heitin kaverin suoraan ulos, menköön kaveriensa kanssa mihin huvittaa. Minä en! Eli jos nyt kuitenkin pitäisi tuon Vinskin eikä antaisi sitä toistaiseksi ainakaan pois. Nimittäin tuli katsastettua tämä viiteo *köh*. Onhan ne nättejä, mutta tilat käyvät jo muutenkin pieniksi ,D
 

Tänään ei muuta tarjolla, olen torkuskellut puoli aamua ja säheltänyt koneella siitäkin osan. Ei mitään. Taidan tarttua imuriin, ehkä sitten lomperoon tai kirjaan – voitte veikata, mikä voittaa.

265380.jpg

 

 

POLKA KOTONA – LOMPEROT JÄÄKKÄRISSÄ!