Jospa nyt ensiksi sattumisesta - juu, kyllä sattuu. Mutta, toivottavasti tämä ei siis ole luulemusta, ihan vähän vähemmän, siis pikkisen vähemmän... Ja sain nukuttua klo 4 asti, heräsin välillä vain kerran. Tosin olen ollut aivan kirotun väsynyt joka ilta muutenkin. Toivottavasti siis lääkitys alkaa pelittää, annosnosto vielä viikon päästä. Tässä pitää nyt lainata Salkaa, että voisiko sitä sitten olla kohta jo lääkkeillä-terve, kuitenkaan tuskin terve-terve. Mutta edes pientä helpotusta jos, niin olis kiva, kiitos!

Ja tapahtuukin, empä tiedä mistä aloittaa. Tämä on naurettavaa, sekin kirjaimellisesti. Minulta putosivat eilen housut. Siis trikoot, joita käytän sukkahousujen tilalla. Onneksi olin vielä Herjaamolla ja juuri lähdössä kotiin, kun tunsin oudon tunteen. Housut valahtivat nilkkoihin. Onneksi trikoot ovat mallia jättisuuri ja sain sidottua niihin solmun. Ja sitten kotiin hipi-hiljaisesti. Kotona hädin tuskin sain purettua solmun, oli se sen verran tehokkaasti laadittu vanhan pinskun taidoilla. Ei, minulla ei ollut sitä hakaneulaa, vaikka tavallisesti on. Ja ei, naittari ei liittänyt tarpeeksi vahvasti yhteen. Enkä kehdannut mennä kokeilemaan sähkönaittarilla ,D Tutkin kotona tarkemmin viristystä, kuminauha oli todellakin kumista nauhaa. Siis sellaista, joka katkeaa tosi helposti. Ei tavallista gumminauhaa. Eli ilmeisesti ao. nauha oli hapertunut jo muutaman pesun jälkeen. Tiedossa on siis käsitöitä - kuminauhan vaihto. Miten minä selviän siitä? Tarvitaanko asiantuntija-apua ja kriisiterapiaa? Kuinka voin kulkea enää niissä trikoissa, kun uusittu kuminauha muistuttaa minua häveliäästä tilanteesta?

Muuta naurettavaa: olen syönyt punajuuria melkein kilon parina päivänä. Joku himo niihin on iskenyt. Tänään on eväänäkin vähän punajuurta ja lohkopottuja sekä makrillia. Olisipa jo evästysaika!

Ja vielä eilisestä. Kaikkien muiden koneet toimivat ja aukesivat normaalisti. Minulta vain puuttuu kaikki omat kuvakkeet sekä suosikit. Hmph. Miksi? Valvooko joku juuri minua? Ja miksi juuri minua? Ja minne ne hävisivät - siis jonnekin bittihelvettiin, mutta minkä takia? Itse en ole asiaan syyllinen. En tehnyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa, en, en!

Lisäksi minulla on tunne, että joku työpaikalla lukee salaa tätä lokia. Juu, olen antanut luvan kahdelle kaverilleni lukea tätä ja tiedän, että he eivät ole kertoneet asiaa eteenpäin. Enhän ole skitso, mutta äiti... Nimittäin eilen oli ruokaseuraa suorastaan pilvin pimein. Juuri kun pääsin valittamasta, että minua kartetaan. Hmph. Omituista, ettenkö väittäisi peräti arveluttavaa...

Saanhan siis pysyä epäluuloisena vielä vähän aikaa, saanhan?

--------------------------------------

254944.jpg

Purrrmenta, kaikki kattiskat Lokistaniassa! Höh - orja eilenkää laittanu mitää kissille kelpaavaa safkaa. Taas se lappo niit punasii juuri ja sitt leipää. No sain mä kalkonileikettä, mutt ku mä olisin halunnu vaiks jauhist tai jotai. Mamiiiiih - laita ostoslistalle kerranki suikista. Ihan mua varten, jookosta?! Ja maitonappei, ne on melkee loppu! Ja kyll mulle se raejuustoki vähä kelpaa, hei!!! Mun tarttee taas sanoo, ett mä en tiädä mikä muhun meni. Mä oon ollut koko aamun jostai syystä vähä levoton. Mamiska ihmetteli ku mä jolisin ja käkätin ja marisin. Vaiks mä sain kalkonii ja 5 maitonapiskaa aamulla. Ja nappuloit, kissiruokaa ja vettä. En mä tiädä... Mutt kun orja oli sitt jo lähdössä töihin, se muisti yhen asian. Se oli laittanut jo sen ison lainapeitteen päällesä, semmosen mustan, leveen jutskan. Nii ni se kulki siit mun ohi ja katko jotain naruu itellesä töihin (mitä se muute mahtaa sill tehdä, siis siälä duunissa???). Joo, ni se kulki siit ihan mun ohi kaks-kolme kertaa. Ja se kahisi mennessää. Mä sain vähä hepulit, hei! Ku se sitt ihan viimeks ohitti mut ja kahisi, nii mä karjasin ja hyökin sen nilkkoihin purettaa-raapittaa! Ja sitt pakoo.... ;D Kun mä tiesin, ett sen oli pakko mennä! Nii se meniki, eikä ehtinyt olleskaa mollata mua tai haukkuu tai kurmuuttaa. Hah, nyt on päivän kurinpalautus tehty! *ylpeänä katselee ympärilleen* Ja tää koko torppa on MUN ihan koko päivän ja mä saan tehdä ihan mitä MÄ haluun!

300194.jpg

Tää oli iha pakko laittaa, ku mäki loikoon useen illalla mein tsögen patterill just tollee - siin on sitt hyvä mesta. Ja lämmin. Mä taidanki mennä kokeilee vähä lisäunkkoi siinä! Hei kavrut - se on taas kliffaa viikendii kaikille!

---------------------------------------------

Huh! Tosiaan Vincent hyökki kimppuuni, kun etsin narua, jolla ripustaa Kollikalenterin seinälle. Aivan yllättäen, ilman varoituksia. Kääk... pelästytti oikein meikäläisen. Ja kyllä, laitetaan taas ostoslistalle. Tällä kertaa muistetaan kaikki.

Toivottavasti joku tulee kohtapian laatimaan kaffetta, minä en mielelläni koske siihen helvetinkoneeseen. Aamukaffet meni vähän pieleen, koska suodatin oli pielessä, kaffesta tuli vain puolivaffaa. Jäks!

Päivän slogan: Syödä vai nukkua - kas siinä pulma!

Päivän biisi: Whiter Shade Of Pale 

Juuri aloitettu opus: Anrei Kurkov - Kuolema ja pingviini

                          265380.jpg

Hmph - ovatko kaikki lukijat ja kommenteeraajat jo vahtimassa sen joulun tuloa? Vaiko missä? Mitä väliiiii....

SE ON PERSTAITA TAAS LOKISTANIAN VAPAAVALTIOON!