kun ei oikeastaan tiedä, mikä vuodenaika on kyseessä. So not, meikäläiselle sopii oikein hyvin tämmöinen kesä ;) Tehän tiedätte, että en myöskään pidä liian kuumasta. Aurinko – no ihan sama – sisällähän minä joudun kuitenkin aina olemaan. Että mitä välii... Belgakin eilen tuossa ajatteli samaa, hän opiskelee taas koko kesän. Tarjolla pitkä ja ank..antoisa kurssi ja paljon opintopisteitä, joten se kannattaa tehdä pois nyt. Eli kökkimistä koneen äärellä, välillä taas sängyssä kirjan kanssa. Hän epäili, mokoma, että jos minulla olisi lomaa, viettäisin sen samalla tavalla eli kökkisin koneen ääressä ja lukisin. En mennyt väittämään toisinkaan. Tosin uhkailin häntäkin lievää pahemmalla kohtalolla joutua kaverikseni jollekin retkelle *muahhahaah*, uhkailin myös tulevani kylään (mies kalpeni ja näytti hyvin ahdistuneelta). Saattaa se kuitenkin olla jokin Iikkean keikka pakko heittää pois kuleksimasta jossain vaiheessa kesää.

Muuten olen väsynyt ja tympääntynyt. Tämä ei liene uutta eikä siitä sitten sen enempää. Särkee ja sattuu eikä siitäkään sen enempää. Piti vaihtaa taas vahvempaan kipulääkitykseen. Unet menivät hush-pois-tiehensä, kun naapureissa eilen juhlittiin pitkin yötä kaikenlaisia kinkereitä. Ei se meikäläistä muuten haittaa, mutta humalaisen miehen "tenori" kovaa ja korkealta keskellä yötä sisäpihalle päin ei kyllä kuulu suosikkeihini – ei ole kuulunut koskaan. Taisi muutama muukin sulkea parvekkeen ovet ja ikkunansa ;)

Ja ihan vaan muistutukseksi, kun haeskelen taas vaihteeksi päälleni toista paitaa:

Kuva täältä!

Tänään vain pakolliset kotihommat ja evästen laitto eikä yhtään mitään ylimääräistä. Ketuttaa hyvinkin ankarasti. Lisäksi minulla on outo aavistus, että Varastolla kämppikseni pitäisi "parantua" sairikseltaan tällä viikolla.... Hmph! Lisää kaffetta, mä liikun vielä.

 

 

POLKA, JOKA AIKOO OTTAA IISISTI!


PS: Kuva ei suostu keskittymään, väittää Vuotatuksen Vepa, prle...... argh ja hmph!