Heehheeh - minä olen taas nukkunut! Juu-uh, ainakin, hetkinen, n. 5 h. Minä mitään nukkuhiekkakaveria tarvitse, mutta jos vastaan tulee, kurmuutan vanhasta muistista. On sen verran huonoja ja vähäunisia öitä takana. Eilen katselin väkisin kuvalaatikosta Teharia, sen jälkeen sänkyyn kirjan kanssa - uni tuli äkkiänopeasti! Ja nukuinkin hyvin. Olen myös vakaasti sitä mieltä, että keli oli sopiva nukkumiseen(kin). Eilinen roudausretkikin varmaan unetti - raitista ilmaa ja Kummisedän seuraa loppuilta. Sain kuitenkin kirjat ja viikon ruuat sekä kissatarpeiset kotiin. Loppuilta meni juoruillessa Kummisedän kanssa.

Tänään on vuorossa etelänmatka! Mikäs tässä on matkaillessa eli lähden työkaveri T:n (tämän toisen T:n, joka lukee enemmän) kanssa käymään Hakiksessa. Yrjöllä, hallissa ja divarissa. Siitä ei keikka parane! Sen jälkeen ehkä mahdollisesti voisi palkita itsensä parilla siiderillä. Antipiloottikuurikin on loppu. Ja työkaverilla alkaa kesäloma.

Herjaamolla pari seuraavaa viikkoa tulevat olemaan tod.näk. melkoisen hektisiä. Kesälomitus piti olla kunnossa, mutta aina jotakin tapahtuu, eli nyt yksi sijaisista on sairaslomalla pidempään. Lisäksi seuraavat kaksi viikkoa miehitys on muutenkin alhaisimmillaan. Eli käytännössä - kiireet alkavat erittäin hyvissä ajoin. On se sitten mukava jäädä lomalle elokuun lopussa ;D Kun muut jo kovasti odottelevat syyslomaa tahi jotakin joulua. *käkättelee pahantahtoisesti*

Heinäkuu onkin yllättäen opintovapaa kuukausi, ei meillä ei ole yhtään lähiopetuspäivää. Harmi sinänsä, olisi mukava nähdä kavereita. Hyvä taas toisaalta, säästyy kerrankin pari taksimatkaa omaan käyttöön. Voisi jopa tehdä jotain muuta kuin ainaiset ostosreissut. Käydä vaikka hautuumaalla. No, hupinsa kullakin. Asia täytyy kuitenkin pitää mielessä. Hautuumaakeikalla kuluu BTW 2 - 3 matkaa... on niin hankala, vaikea ja jopa mahdoton taksimiesten mielestä. Ja heillähän on valta ja voima, muttei lainkaan kunniaa. Taas tänä aamuna sain haukut osoitteestani! Uskokaa nyt, en minä sitä itse ole keksinyt - kääntykää kaupunginsuunnitteluviraston puoleen tai jonnekin... mitä te minua kiusaatte...

------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta taas, kaikki Lokistanian kissinkat! Mein mami sano, ett kaikki joko on lomalla jo tai lähdöss lomille... me vaan ei. Tai mä en ainaskaa. Mull ei oo lomaa ikinä *huoh*. Hirvee vastuu vaa vahtii residenssii ku mamiska on duunis ja vahtii taas yälä, ettei öttiäiset syä sitä! Mutt nyt mä taas meinaan nukkuu ekat aamu-unkot niillä sen näteill tyynyill. Ne on jo karvastettu sopivasti, niis on enempi karvaa näkyviss ku kangast. Sillo se on sopiva, semmone installaatio-tyyppine ratkasu, niinku. Mä oon kattokaas kans aika herkkä ja taiteelline kissa! En mikää turha kolli olleskaa. Eilenki mä yritin rappuu, ku mami ja Kummisetä tuli. Mä menin niit vastaa, ku mä kuulin, ett hissin ovi kävi. Ja kun ne punkes sisää, niill oli pussii ja nyssykkää ja reppuu... melkeen onnistusin, en ihan. Mutt kyll mä viälä. Vaiks kai te muistatte, ett ku mä yks kerta pääsin rappuu nii ni mami heitti, siis kuvitelkaa, heitti mutt sisää himaa ja puhu viälä rumii! Kilti mami, mamiska - toi eilen mulle napikoita, puukkiruakaa ja pellettejä. Tänää se tua viälä munuaisiiki! On se aikastas kilti... mäki sitt lupaan olla kans kilti, ainaski vähä, sopivasti.

732391.jpg

Täss mä yritän vääntäytyy pystyy... mami kaivaa jotai syätävää. Miätin, ett jaksanks mä vai en... en taida! Mutt hei, kliffaa viikendii kaikille, kliffaa lomaa niille ku lomailee ja lähtee lomille ja muille - huamisee!

--------------------------------------------

Minä tahdon minun kahvini ja joudun näköjään taas itse tarttumaan siihen kaffettimeen ja kehnoon kahvijauhoon (Juhla-Mokka)... Onneksi kotona sain iiiison kupillisen keski-eurooppalais -tyyppistä kunnon kahvia! Nih!

Päivän slogan: Ali siitä, mistä aita matalin!

Päivän biisi: Missä viisaaksi tullaan?

Luettua: Haaaaaaaaaa - ihana Malmin kirjasto, ziitos taas! Best Sellereistä eli viikon laina-ajalla löytyi jokunen aivan luettava opus. Lisäksi Helmetin varauksista oli tullut jo 6 kpl. Ja muutama löytyi ihan jopa normihyllystä. Joten hyvissä voimissa ollaan. Kyllä näillä melkein viikon pärjää. *hykertelee taas niitä pieniä karvaisia kämmeniään* Lopettelin eilisessä lokissa kerrotun opuksen illalla ja aloitin Reijo Mäki - Uhkapelimerkki, taattu Vares-dekkari kaikin puolin. Tällä kertaa mukana myös kissa Mooses, ei kylläkään Vareksen mukana, mutta kuitenkin. Minä olen aina pitänyt Reijo Mäestä, ei vähiten siksi, että hän kuvaa Turkua ja ympäristöä erinomaisen hyvin (Welhotar on syntynyt Kiinamyllynkadulla, toim.huom.). Myös eri ravintolat ovat ah-niin-tuttuja, samoin katu-uskottavat hörhöt mm. Raunistulassa ,D Oi niitä aikoja! Eli suosittelen tietysti kaikille! Tiedän, että Mäestä ollaan montaa mieltä, joten älkää hermostuko...

                                      265380.jpg

                               PERUSTEELLISTA PERJANTAITA!

JA LOMAANSA ALOITTAVILLE TAI PARHAILLAAN VIELÄ LOMALLA OLEVILLE - NAUTTIKAA LOMASTANNE KELISTÄ RIIPPUMATTA!