huomenna pääsee ja on lupa raahautua taas Herjaamolle! Toivottavasti tuo ohjelmisto myös raatiossa ja kuvalaatikossa muuttuu johonkin suuntaan. Ja samoin kauppojen ruokatiskeillä. Oranssia tarjolle, kiitos! Ai pahus, eipäs kaupoissa ainakaan muutu, nyt tulee ne pleen nakit-ja-perunasalaatti-osastot sekä Oklassa kuoharijonot. Onneksi kohta on ns. juhlat loppu. Tavallinen arki on paljon mukavampaa. Sellainen tasainen jollotus, jolloin tietää monesko ja mikä päivä on menossa. Eikä tarvitse nukkua päivät pitkät ihan turhaan.

Eilinenkin siis meni ketuille. Se ainoa järkevä asia oli varmaankin pyykkien korjaaminen narulta. Veikin ihan 10 min. Tosi järkevää. Kuvittelin pystyväni johonkin, mutta en saanut mitään aikaiseksi. No joo, sen paistin lopusta tein kastikkeen, jonka väkisin sain syötyä. Onneksi sitä ei ollut paljon. Tänään syödään fisua, ihan varmasti jääfisua tai donaria. Jotakin äärimmäisen arkista kuitenkin. Onneksi suklaakin tuli jo syötyä eikä sitä ollut paljon ,D Ja jospa tänään ihan yrittäisi piristyä, veisi vaikka roskat. Tai ottaisi ompeluskoneen esille. Hui, näyttää jo kirjoitettuna vähän uskaliaalta, jopa yltiöpäiseltä. Kuitenkin taitaa mennä unipuolelle, jos oikein arvaan. On niin mukava sänky, niin mukava lämmin peitto, niin kivoja päikkäreitä. Eilenkin etsin antiikkia Viipurista, mistä hemmetistä tuollaistakin pieneen päähän pälkähtää.

Ja toki pitää varustautua huomiseen eli TYÖpäivään ,> Mikä onni, mikä ilo. Siis vain 3 työpäivää ja taas vapaata. Juuri enempää ei työltä voi toivoa. Kunhan siellä ei nyt olisi taas ihan perunapeltokeli, pirle. Voi olla... täytyy seurata tilannetta. Herjaamo kuitenkin kutsuu jo viekoittelevasti huhuillen.

-------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrmenta kavrut! Teikäläiset on varmaa saanu kaikki hianoi lelui tai jotai. Mä en oikee osannu mitää lelui pyytää, nii mä sain sitt ruakii. Eli pussukoita ja pari purkkii erilaisii ruokii ja sitt on munuaista jömmassa ja tänää mä saan fisuu ku mamiska laittaa. Ja maitonapikoita ainaski kaks kertaa päivässä. Ja mami on ollut mun kaa kotona. Sillee me on goisittu tääll. Mamiki on ollut ihan kissoiksi, goisinu ja syäny *kissikikatusta*. Siit tulisi hyvä mamikissi ,D Eikä ku sen tarttee taas huamenna mennä töihi tianaa meille raksurahoi. Mutt se sano, ett sill on lyhyt viikko, ett se on ainaski hyvä. Mäki söin eilen paistii nii ett mä olin ihan ähky taas koko illan. Tai me molemmat syätii. Ja nukuttii. Onneks kukaa ei tullu käymää, ku mamiki oli melkee koko päivän päikkäreill. Tai kyll se nousi sitt illemmall taas nakuttelee konetta ja jotai, mutt kuiteski. Vähäks tääll on nyt lojuttu sitte! En mä tiänny, ett orjatki on noin laiskoi välillä. Mitä ku makaa ja nukkuu, makaa ja lukee, istuu ja syä. Se makas ku se puhu puhelimeski. Toooooosi laiska. No, en mäkää kyll oikeestaa mikää pirtsakka ollu. Jos sitt tänää sais ton leikkii vaiks kissitappelust tai jotai semmost - jos siis mä jaksan. Mun tarttee miättii ensin. Ja käydä  vissii laatikolla. Ei muuten jaksa tappelustakaa. Pitää olla mieluummi masu tyhjänä ja vähä pahall pääll jo valmiiks - sitt tulee hyvä leikkitappelus!

314009.jpg

Täss on mun perustuijotus orjille! Mamiska vähä aina naureskelee, ett ihan ku mull ois vähä toi suu koko ajan auki, kiäli väliss ja mä niinku virnuisin koko ajan. En mä sill mitää voi! No, ei toikaa sitä pahall sanonu, se sano vaa, ett mä oon persoonallinen. Niin mä oonki. Ei oo varpisti ihan samanlaist kissii, vaiks Leksa onko aikastas mun näköne >o<  No, mä meen taas, se on huamisee!!!

--------------------------------------------

Haa, naapurissa tapellaan jo kolmatta kertaa vuorokauden sisällä. Melkoinen perhehelvetti, mutta ulospäin niin puhtoa ja fiksua että. Ei muuten mitään, mutta aina kun siellä vedetään drinkkiä, alkaa leidin huutokimitys ja herran matalammat perkeleet.... Ei kiva. Eikä oikein voi valittaa (enkä haluakaan), koska se ei muualle kuulu, meille vaan makkariin. Toisaalta, olen päättänyt, että heti kun sieltä kuuluu sellainen meteli, että jotakuta pahoinpidellään tai rapussa aletaan mätkiä, soitan suoraan poliisille. Ei tuokaan kovin kivaa elämää voi olla! Pahempi, kun en tunne heitä oikeastaan ollenkaan, niin en voi käydä ovella....tarjoamassa sovintohuikkaa vaikka!

Päivän slogan: Anna auringon laskea vihasi ylle, mielellään monta kertaa!

Päivän biisi: Puhtoinen lähiöni

Luettua eilen ja yöllä: Henri ja Terhi Alinen - Pastori (eipä voi sanoa kuin että melkoinen omakustanne ,>) ja Elisabeth Noble- Lukupiiri, hömppää, mutta ei ihan kamalinta mahdollista ,> Nämä siis sopivat luettavaksi päikkäreiden välillä...

                                   265380.jpg

               TINKIMÄTÖNTÄ TIISTAITA LOKISTANIAAN!