Wau, minähän osaan runota - ehh? Eikö olekin mukava, kun päivät pimenevät, viikonlopuksi luvataan lumiräntäsohloa ja kaikkea kivaa? Oikein Welhottaren kelit alkavat. On lupa siihen, että kututtaa, ihan kaikki. Tämän aamun perusketutus - neuron lisäksi - on jälleen kerran pienoinen takso-ongelma. Se sama kuin aina ennenkin. Eli normitakso on saanut jälleen väärät tiedot, osoitteekseni oli merkitty vain Möhkökatu 9 F eikä mitään muuta. Vaikka Iisalameen on annettu tiedot (ja huomautettu, juu rimembö), että oikea osoite on Möhkökatu 9, pieni f, iso G, ajo Purukalustonkujan kautta sisäpihalle. Ja Iisalami aina väittää, että Helsinki-Data tökkii. Tieto ei kuulemma välity sinne, eli syyttää tästä Hgin normitaksokeskusta. Tämä ei nimittäin pidä paikkaansa. Jos minä soitan ja tilaan normitakson, se on oven edessä odottamassa 5 min. sisällä, ihan oikeassa paikassa! Tänään kaveri oli tosi tuohtunut - hän oli odottanut siellä F-rapun edessä, kunnes oli sitten päättänyt vielä katsastaa varmuuden vuoksi sisäpihan. Jossa minä siis olin odotellut. Sattumatapaaminen. Eli tämän päivityksen jälkeen on taas asiaa HMPK:lle. Ei helvetissä, miksi tätä yksinkertaista asiaa muka ei saada kuntoon? Tämä täällä on kyllä taas raivoissaan. En pelkästään itseni vuoksi, vaan myös normitaksojen. Kaveri olisi lähtenyt ja kuitannut jullikan eli tyhjän keikan, ajanut ja odotellut turhaan. Tämä ketutus taksoista syö naista yhtä paljon kuin ketutus neurosta ja piinaavista kivuista. Niin että ziitosta taas vaan, Iisalmi. Minulla on jo runsas arkisto vastauksistanne. Vastauksista, jotka ovat tyhjää täynnä! 

Eilen pääsimme lopulta Kummisedänkin kanssa jo yhteyteen. Hmph, mies oli hieman viineissä, mutta kuitenkin pystyi opettamaan perstuntumalta. Eli ei paha, pääsimme edes alkuun. Lupasi tänään sitten erään typerän TV-sarjan jälkeen ilmestyä taas meille. Hyvä *puuuuuuh*, en minä muuten saa mitään aikaiseksi. Hassua oli se, että molemmilla oli kovasti kerrottavaa, mutta aivan eri asioista. Puhuimme siis vuorotellen, mutta kumpikin omista jutuistamme. Mahtoi kuulostaa typerältä! Pääasia kuitenkin, että tässä saa jotain tehtyä. Aikaa on enää vajaat 2 vkoa ja se on äärimmäisen vähän - varsinkin kun kaikki on levällänsä täällä työpöydälläni. Siis se näyttömateriaali! Osa on vielä tekemättäkin *virn*, sen takiahan sitä Kummisetää tässä käytetään hyväksi. Lupasin miehelle ison pullon kotimaista reilua viinaa, jos hän saa minut johdateltua läpi näiden syövereiden ja saan paperit ulos. Se kyllä kannustaa ihmistä oudon mielenkiintoisella tavalla *erittäin pahantahtoinen virn*!

Neuroketutus ei vähene, ei millään! En jaksa uskoa, että lekuri voi olla niin... välinpitämätön? töykeä? epäkohtelias? johdatteleva? Näistä mikään ei ole täysin oikea sana, siis se, että nonseleerataan toinen täysin, keskeytetään asiakkaan puhe, naureskellaan omalle asiaan liittymättömälle ns. hjuumorille. Ei, ei tämä täällä jaksa edelleenkään ymmärtää! Tai sitten olen ihan oikeasti tyhmä. Ei, en jaksa uskoa siihenkään. Minä olen edelleen varsin veemäisellä tuulella!

Hah, sitäpaitsi, Kermaperse on taas täällä! Kuppini on siirtynyt vakituisesti tuohon pöydän kulmalle. En tiedä, miksi ajaksi HÄNET on palkattu ja millä rahoilla. Prle. Kyselin eilen ihan julkisesti, joko työsopimuksia alkaa kohta tipahdella. Minä kun en ole niitä, jotka menevät esimiehen puheille, sulkevat oven ja alkavat kuiskia. Mieluummin kovaäänisesti ruokapöydässä, ziitosta. Samalla kerroin, että minun poistumiseni tästä pömpelistä kestää korkeintaan 2 h. Siihen sisältyy myös koneen tyhjäys ja muuta kivaa ylläriviritystä. Ei, ei mitään inhottavaa eikä laitonta - tietenkään ,D

Hyvät ystävät, 30.000. kävijä ei sitten ole ilmoittautunut! No, ei se mitään, kiva, että olette jaksaneet lukea näitä väninöitä (tai ihailla Vincentiä). Käväisin tuolla vakoilupuolella, hmmm, mielenkiintoista ,D Lukijat voisivat lähettää sitten viestiä heti, jos ja kun asemapaikoissanne tulee tässä  avoimeksi työpaikkoja! Väliaikaiset ja vuorotteluvapaasijaisuudetkin käyvät 1.1.08 alkaen. Welhottaren meiliosoitehan löytyy tuolta sivupalkista hyvin alhaalta. Eikä ole pakko laittaa omilla nimillään mitään selityksiä. Täytyy nyt levitellä kaikkia verkkoja veteen. Kalaa kannattaa pyytää, vaikka sitä ei saisikaan.

--------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta taas, kaiffat! Ehh, taas mä yritin herättää mamin aikasi, joskus jo ennen kahta vissii. Se mitää noussu. Kävi vaa viskaa mulle biitin kalkonii ja sihisi semmosii rumei sanoja. Niit kehtaa tämmöne kilti kissi ees toistaa. Sitt se alko goisii taas. Mä en ala. Eilenki se duunas fisuu ja mä sain kaa biiti. Se ei sitt jaksa tajuu, ett hyvän safkan päälle mun on ihan pakko mennä kunnoll goisii, ruokalepo, tiätteks te!? Nii ni toi sitt alkaa selittää jotai, ett ei oo reiluu. Ett mä heräsin taas, ku se jo katteli jotai uutisoita ja meni kohta sitt lukee sänkyy. Ja sen jälkee se aina sippaa. Ja mä alan vast sillon olla pirtsakka. Siis mein aikataulut ei oikee stemmaa, muutku viikendinä. Sillo on kaikki ihan ok. Mutt nää tämmöset illat, ku orja on ollut duunis, ei kyll oo kliffoi. Se duunaa ja väsää ja lukee ja konettaa. No mitä kissi vois muut tehdä, ku goisii hyvän safkan päälle... Ja sitt se vaa jaksaa vänistä siitäki. Vänisi se taas yälä jotai muutaki. Se oli vissii taas kääntäny väärää koipee, meinannu päästä ylös. Joteski se sitt pungers ittesä siältä kuiteski. Mua melkee nauratti. Sitt kyll lakkas naurattamast, ku mä vähä tsiigasin sitä. Kyll sitä oikeesti sattu. Eikä se silti ollu mulle ilkee, puhu vaa itelle rumei. Sain mä aamull taas heekkui ja sillee. Ja sitt se jakso heitellä mulle napikoita just niinku mä tykkään, ett mä joudun juaksee ja tappaa ne, ggggggggrrrrrrrrr. Mä oon taistelukissa, valpas ja notkee!

1017912.jpg

Ihan varpisti oon valpas ja notkee, vaiks se ei kai täss sillee näy >0< Huamisee!

--------------------------------------

Juu, kissani on yhtä valpas ja notkea kuin minäkin! No, ei nyt sentään loukata Vincentiä...

Päivän slogan: Jos olet vainoharhainen, olet ennemmin tai myöhemmin oikeassa!

Päivän biisi: I Need Drugs

Luettua: Tuija Lehtinen - Franseska, tyylipuhdasta lehtismäistä hömppää. Kaikki kuten hömpässä pitääkin. Rahaa, salaperäisyyttä, seksiä, rakkautta, vähän sitä ja tätä mausteena. Lehtinen on tavoittanut hömpän nykyaikaisen ytimen tehokkaasti. Helppolukuista viihdettä, käypää luettavaa siinä ruuanlaiton ja kotihommien välissä, ei aiheuta mielipiteitä, ei hyvää eikä pahaa mieltä. Sopii siis hömpän ystäville, Welhottarelle vain täytelukemista, ikävä kyllä. Kunnioitan kyllä leidin tuotteliaisuutta ja idearikkautta... Timo Sandberg - Pöllön huuto, kunnallispolitiikan sotkut aiheuttavat murhia - vaiko eikö? Sandbergin aikaisemmatkin rikoskirjat ovat olleet hyviä, mutta vielä vaan paranee. Eli Welhotar piti tästä. Rätväkkää poliittisten ambitioiden kuvausta eli mitä tapahtuu mm. säästämisen varjolla. Hyvää syrjäytyneiden kuvausta, erikoisia tyyppejä, asiantuntevaa poliisityön kuvausta. Erilaisia ihmissuhteita, inhimillisiä sellaisia. Ei paha, ei todellakaan. Kotimaisten rikoskirjojen kavereille ehdottomasti suositeltavaa luettavaa. Sandberg ei ole vielä ehtinyt urautua - tapahtumat ovat todellakin yllättäviä ja kytkennät mielenkiintoisia. Ihan pikkuisena miinuksena tämä monen helmasynti eli vähän liikaa  yksityiskohtien, vaikkakin mielenkiintoisten, sijoittamista tapahtumien väliin.

                               265380.jpg

                          KEHNOA KESKIVIIKKOA!