ensiksikin Nukku-Matin sekä Uni-Jukan. Syynä töistä kieltäytyminen ja jättäminen ilmoittamatta sijaintipaikastaan työnantajalle. Nih kerta! Eli unet ovat totaalikadoksissa, tosin on aika komea täysikuukin luurannut tuolla. Ehkäpä sillä on meihin pöpilöihin sitten oma vaikutuksensa, olen kyllä vakaasti sitä mieltä. Eilen ei uni tullut kuin oikein rankasti troppaamalla ja silti heräsin yöllä. Troppasin lisää. Oli nimittäin aivan pakko saada välillä nukuttua edes yksi yö. Säryt ovat herättäneet muutoin joka ikinen yö.

Eilen tuli käytyä kylillä ja käveltyä sitten vähän enemmänkin. No, sen toki huomasi heti kotiin tultua, jumaleissön. Koivet eivät pitäneet enää lainkaan, kipu oli itse prleestä ja tuntui levossakin. Epäkivaa. Takso ei kantanut kasseja (normitakso), mutta onneksi naapurin leidi (se koiran äitee) sattui paikalle ja roudasi toisen kassini kotiin. Hassua kyllä, siinä oli päällimmäisenä kissanraksusäkki, joten jaanasimme sitten erilaisista karvamölleistä vielä käytävälläkin. Ihan reilu leidihän tuo... kummasti tuo eläinyhteistyö tuo jonkinmoista yhteistä puheenaihetta. Siis mitenkään tuttuja emme ole emmekä varmaankaan tule, mutta kuitenkin on hyvä tietää, että siellä ei suhtauduta meikäläiseen ainakaan negatiivisesti ;)

Kylillä ei ollut sen ihmeempää, rahapäivä näkyi olleen. Hörhö soitteli, puheesta en saanut selvää lainkaan. Siispä luuri kiinni, minulla ei ole hänelle mitään asiaa. Jotain se sössötti taas anteeksi... Perkele, se ihminen on tehnyt meikäläiselle sen verran kämmejä, että niitä ei helposti korvata! Niin, siis kylillä vain normimäärä puolituttuja ja silleensä. Kaupoissa ei mitään erikoista ja Kittari oli (arvasinkin) suuri pettymys. Ei sitä, mitä etsin – ei siis yhtään mitään. Hehtaarihalli täynnä kaikenlaista härpäkettä. Luotin ennemmin Liiterin ja Risman valikoimiin, jotka ovat tutumpia ja tiedän, mitä on tarjolla. Kittarin kalatiskin vilkaisin, mutta siinä vaiheessa aamua haisu oli aika paha eli vanhaa fisua tarjolla *yöks* eli fisu jäi sikseen. Tekaisin kotona vadillisen salaattia ja niin teen tänäänkin. Eletään nyt sillä sitten vaihteeksi, erilaisia jämiä lisäillen...

Sen lisäksi, että sain koivet tosi kipeäksi, ei kylki myöskään pitänyt yhtään tuosta reissusta. Se voipi hyvinkin olla, että menen maanantaina kokeilemaan työntekoa. Jos se haittaa yhtään, menen omisarvikselle. Niin kipeänä kuin olin eilen iltapäivällä, en aio töissä kyllä edes yrittää olla.

Jahas, taidan mennä etsimään salaattiin sattumia......
 
PÖPI-POLKA - SYÖ SALAATTIA JA TUIJOTTAA KUUTA :O