Eikö tarinoiden mukaan tänä tosi pitkänä perjantaina liiku vimmattuja pahoja voimia? Ja milloinkas se kokoontuminen siellä Kyöpelin pubissa oikein olikaan? Joskus yöaikaan kai... ai niin, luuta pitää vielä kunnostaa ja kissa harjata lentokuntoon ,D

Welhotar sattuu kyllä olemaan taas hieman väsy. Eilinen kirjasto-kauppa -roudaus lähes omin voimin (loppumetreillä Kummisetä auttoi) sai koiven kipeäksi ja nousemaan kevyen pullaturvotuksen. Ple, ei kiva, taidan vaihtaa takaisin talvikenkiin - ei niissä tullut mitään pullakoipia. Näissä käsin tehdyissä kengissä, joissa on oikeat mittatilatut pohjalliset, koivet eivät tykkää asustaa. Eikä ehkä ihan vielä voi kaivaa esille 70-luvun koristossuja, eihän? Siis jos alkaa sataa lunta, vaikka. Tai jotakin. No, kaikesta huolimatta sain kassillisen kirjoja ja sen verran ruokaa, että taas pärjätään. Ei ollut kovin paljon väkeä enää liikenteessä *huoh*, onneksi suurin osa on jo poistunut kaupungista. Nyt ompi Malmilla rauhallista, omista hörhöistä aina selviää. Pahimpia ovat vierailevat amatöörit, jotka eivät tunne käyttäytymiskoodeja täällä ,> Seuraukset ovat yleensä heille ikävät!

Ja Matkapalveluraportti: No eikö ple minua taas haettu väärästä paikasta eli taas Päätalon pääovelta. Kohta menee hermo! Ei ollut lisätty nytkään Herjaamon osoitetta, ei tietenkään. Onneksi takso ymmärsi soittaa ja kysyä, missä minä viivyn. Mitään viipynyt, palelin hirmuisen tornadon keskellä Herjaamon edessä! Täytyisikö taas tehdä ilmo keskukseen? Näemmä joudun tekemään sen lähes päivittäin. Mutta mistä ihmeen syystä  homma toimi tuossa jo lähes kaksi viikkoa aivan erinomaisen hyvin? Matkapalvelukeskus on ihmeellinen, elämä Iisalamessa mahtaa olla vielä ihmeellisempää *loukkaava virn*!

Herjaamolla taas vetelin täyttä höyryä. Tein lomalla olevan kaverin hommat koko viikon ajalta, omien hommien ohella. Kas, miten sitä taas innostuikaan. Tai ei nyt innostunut - otti vain päähän, että ao. henkilö ei ollut maininnut asiasta... olisin avittanut jo aikaisemminkin. Taidan olla aika pelottava, kun kökötän omassa huoneessani ja välillä manailen ääneen. Krhm. Minähän olevan varsin viehko ja auttavainen ihminen. Ikävä kyllä, harva sen huomaa. Eikä sitä nyt niin hirveästi tarvitse mainostaa. Lisäksi olen kätevä, sopiva, pätevä ja äärimmäisen nopea. Tämä on silkka tympeä totuus työelämästä. Että sellainen on Welhotar Herjaamolla! Uskokaa pois!

Tänä päivänä ei siis todellakaan ole mitään pakollista tekemistä, ei yhtään mitään. Täytyy joskus päivän mittaan kilauttaa Belgarionille ja kysyä, miltä työnteko maistui. Kunhan hän ehtii toipua ensimmäisestä työuupumuskohtauksestaan. Sitten voisi loihtia jotakin kivaa syötävää... jotenkin kallistun sieni-pasta -linjalle. Nuo jäljellä olevat kuivatut sienet ovat vaivanneet minua jo muutaman päivän. Jos osasta tekisi tänään kastiketta. Loput voisi säästää ja tehdä Belgarionille sienipiffejä - hän pitää niistä äärettömästi, kuten itsekin. Ai niin, kissiraukalle pitää ottaa munuaisia sulamaan! Ai - miten niin raukalle? No, kun Vincentin karva on vaihtunut jo kesäkarvaan, kissa on oudosti hoikistuneen näköinen. Ja koska Vincent on ylipitkää mallia oleva kissa, hän on hoikka, mutta ei suinkaan laiha. Muonaa uppoaa ja nythän on kuulemma herkkujen aika. Niin että kissalle myös. Levätkäämme ja lukekaamme - tässä on neljä (lue -> 4) ihanaa lötkötyspäivää edessä!

-------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta kaiffat! Höh - mä sain mamin nousee ja sain napikoita. En muuta, ku siälä oli viälä vähä kissinmuanaa. Okei sitte, mä alan just goisii. Pääasia, ett orja on hereillä ja se kaivaa mulle niit munuaisii sulamaan. Mä tahdon niit tänää ja just tänää! Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih - heti sinne pakkaseen siittä. Mä näännyn muuten ja kuihdun ja sillee kaikkee kamalaa. Mamiska jo kertoki, ett on uus karva taas. Kummisedänki miälest mä näytän taas hoikemmalt. En mä kyll mikää hirveen fläsä haluus ollakaa, ku mun pitää olla nopee ja vaarallinen kissaeläin. Ne ei oo mitään fläsäpallukoita, ne on just tällasii pitkii ja hoikkii! Muka kumikissa - enkästäs oo. Senkin Gummisiti, mä viäläki muistan kun mä tulin taloon, nii se kehtas nauraa mulle ja sanoo mua kumikissiks, ku mä venyin ja olin muuteski niiiiin pitkä ,> Tänää on kuulemma sitt oikeen pitkä päivä ja kaikkee semmost. Ja noidat lähtee luutalentoo kissinkojen kans. Nii meki mamiskan kaa, mutt sitt vast tosi myähää!

496923.jpg         

Taas tämmöne vriijutska! Poika sais tulla hakee kuvat, ett tulis munkin uusii kuvei tänne. Mami on höösänny niitten kaa nyt taas ihan jatkuvasti. Juu, siis niinku melkee, tai ainaki mones kuvas mä goisin. Ja osas mä näytän kaiken *virn*. Kandee siis venttaa! Mutt niin mä nytkin jo melkeestäs goisin..........rrrrrrrrrrrrrrrrrrr....... Hei, nähdää sitt yälä, jos teikäläisetki lähtee lentelee! Me ainaski, nii ett nähdää sitte >o<

-----------------------------------------------

Wau, sain muuten kaksi pienenpientä päästäismunaa. En ostanut itselle yhtään, en muutakaan muneja tahi herkkuja! Reipas minä... tavataan siis Kyöpiksen pubissa illalla!

Päivän slogan: Päästäinen on joka kevät, juhannus aina kesäisin ja joulukin joka vuosi - riittäähän tässä vapaapäiviä! Mutta nyt pukkaavat päälle itsepäisyyspäivän kiireet...

Päivän biisi: Köyhien toivo

Ja eilen luettua: Nora Roberts - Rehellinen petos, dharmatiikkaa, rhomantiikkaa ja rikosta. Ei niiin paha, mutta ei mitään suurtakaan kirjallisuutta. Welhotar lukee tällaisen mielellään odotellessaan idioottilaatikosta kerrankin tulevan jotakin katsottavaa ,>

                                                       265380.jpg

                                              PIIIIIIIITKÄÄÄÄÄ PERJANTAITA!