Tämä lähtee Varastolle, Varastolle menee kaikki, kultasannalla sannoitettu on Varastolle raitti...*lauleskelee*. No juu, liikaa intoilua,  vai? Kyllä, olen siis menossa töihin tänäänkin. Vaikka toinen jalka muistuttaa edelleen batongia, pää toimii ja se onkin pääasia. Olenpas hauskalla tuulella, ehhh...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuossa jo eilen huomasin jossain vaiheessa miettiväni miten eräs asia ratkaistiinkaan, mitä sitten tehtiin jne. Olen kai hiljalleen orienteeraamassa itseäni eri ympyröihin – onneksi ja ziitos! Katsotaan sitten viikon lopulla, joko alkaa Welhottarenkin typerä pää sisäistää muita kuin Herjaamon pakkototuuksia ,D Tiedän, että viikosta on tulossa rankka. Lisää uusien asioiden opiskelua jne. Kyllä silloin täysi työpäivä vie naisesta mehut ja saa hiljaiseksi loppuillaksi, ei jaksa kuin pakolliset toimet.

 

Olipa rauhallinen sunnuntai! Mukava, oikein mukava. Lojuimme Vincentin kanssa, söimme, evästelimme, lojuimme lisää. Minä lueskelin ja otin pieniä päikkäreitä tasoittaakseni edes hiukkasen univajetta. Toivottavasti se alkaisi helpottaa. Ei siltä tunnu, taas nukuttu alle 4 h ja sekin pätkissä... Toivottavasti myös nuo vammat alkaisivat jo parantua hiljallensa. Edelleen kiittelen Panacodin tehoa kipulääkkeenä, ilman sitä jäisi moni työ tekemättä! Sain siis kylppärin siivottua hipihiljallensa ja vessankin pestyä kerrankin kunnolla. Samoin jälleen pyykättyä vähän lisää – jäi enää vain korillinen... Hirveästi olisi tehnyt mieli siivoilla lisää eli pyyhkiä kaakeleita ja ovia, mutta pakko jättää tällä kertaa. Oikea käsi ei pitänyt edes tästä puuhasta, särkyä...

 

Ja sitten mahtavana yllärinä Welhotar täällä kiittelee Satujatar-tätsyä ja Rosettaa! Ai että niinkuin tuntuis kivalta Lokistaniassa, no joo. Mutta ziitos kuitenkin, myös Vincent purisee ja kiittää. Sovimme näet Vincentin kanssa, että hän saa meille myönnetyn kolmannen !!! tunnustuksen, joka tuli Sirpalta ja Kollolta!

 1207841.jpg     1207841.jpg    1207841.jpg

Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.

 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

 

Minä puolestani jaan tämän tunnustuksen seuraaville lokeille – järjestys on sattumanvarainen:

 

  1. JukeBlogi – rahisevi turinoi Turu Uittamolt, ja turkuks tiätty, sisältää myös muuta mukavaa esim. levyjä, kirjallisuutta, kamalimmat käännösbiisit jne.
  2. Tohtori Armi Painin lääkäriblogi – marinoitua puhetta, erinomaisia aiheita sopivan sekavasti kirjattuna, hupituttavaa ja ketututtavaa, syvämietteisiä pohdintoja.

  3. Mielenkiinnotonta – niin mielenkiintoista verbaaliakrobatiaa... ainakin joskus.
  4. Paha vaatturi – outo elämä - Pinkku-fanittaja, joka esittelee myös Lokistanian upeimmat lemmikkihämähäkit
  5. Leevi & Hössö - kissiavoparin seikkailuja, orja kirjaa. Vincentin suosikki,  koska Leksa ja Vincent ovat täysin saman näköisiä!
  6. Ruksi reseptiin – farmaseutilta täyttä asiaa, joskus hiukkasen asian vierestäkin.
  7. Sirontaa keulassa – arktista asiaa mielenterveydestä ja muustakin, mukana myös kissat!
  8. Iisin hirnuntaa – arkea, ajatuksia sekä Kulkuri-kissa!
  9. Toimistotarinoita – sarjisblogi, jossa kuvataan vaikkapa nyt toimiston arkea ,D
  10. Mad Tea-Party/Korova Milkbar – jättää usein sanattomaksi...

Jätin pois suoraan ne, joiden näin tunnustuksen jo saaneen (tai voipi olla, että niitä onkin mukana), ainakin juuri nyt, tämän kirjoittamishetkellä. Haluaisin jakaa muillekin tunnustusta, toki. Osa jääköön kuitenkin aivan tahallaan mainitsematta, vaikkapa salassapidon nimissä. On nimittäin lukuisia blogeja, joissa vierailen tuolloin tällöin. Mutta edelleen minulle tulee mieleen tämä Dirty Harry –tyyppisenä Make my day! –lohkaisuna *virn*. Eli jokainen saa ottaa sen miten tahansa tahtookin. Jaettu on. Ottakaa omanne! Muistakaa myös niin halutessanne jakaa palkintoa edelleen eteenpäin...

 

Muuten olen sitä mieltä, että rattijuopoille helvetin ankarat tuomiot! Kuulin juuri, että äitee ja miesystävänsä olivat olleet kolarissa, pahassa. Rattijuoppo oli rysäyttänyt suoraan ja kovaa auton kylkeen; tuloksena miesystävä puoliksi halvaantuneena sairaalassa, äitee kotona käsi murtuneena ja paikat mustelmilla. Auto meni suoraan lunastukseen, siitä voitte kuvitella tapahtuneen rajuuden. Perkele, minä olen ennenkin käräyttänyt rattijuoppoja - nyt alan oikein katsella tilaisuuksia! Stana! Nih! Tuomareille myös oikeusohjeeksi korkeammat tuomiot, ziitos! (Asiasta tietämättömille tahoille: en ole väleissä äiteeni kanssa, tieto tuli aivan muuta kautta!)

------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrmenta, kissinkat! Ja kiitti hei, tost niinku renikast. Me ollaa kauhee otetui ja tosiaa sovittii sitt, ett toi yks on mulle, ku mua kuiteski luetaa varpisti. Orja on tommone sivuseikka, se vaa kirjaa ja horisee omiaa, valittaa ja kälättää. Mä oon keskittyny pääasioihi, niinku esmes ruakaa ja semmosee. Niit mä arvostan, joo. Heti pitääki kertoo, ett eile syätii taas oikee hyvi. Mami teki semmost pataa, joho tuli oikeet lihaa ja kauhee kasa porganaa ja lanttuu. No juu, onneks mä sain mun osan heti aluks. Ei sitä valmiina ois syäny kukaa kissi, lisäs hullu taas sitä kiliiki sinne ja karrii ja vaiks mitä. Mutt muute on ollu kliffa viikendi mulla. Pojan viarailu ja kaikkee. Nyt mä jaksan taas ootella, ett joku joskus tulis kylää. Tää on outoo, mä nääs oon kauheen ude, ku tulee ihmisii ja haluun puffaa niit ja sillee. Mutt silti mä voin iskee joskus vahingos hampulit jonku kätee – siis hei tsorgen, jos niin o käyny. Nyt mä jo yritän päästä siitäki irti, mä tiadostan mun sisäisen kissauteni!

 

1207666.jpg

 

Täss on tämmöne gimmaystävälline foto, muut ei just nyt oo *virn*. Mutt maanantaiha on tavallinen päivä, nii ett kai tää sitt sopii kuiteski iha hyvi. Kliffaa päivää kaikill ja huamisee!

 

---------------------------------------

 

Samoin teidänkin kanssanne! Tällä viikolla vuorossa on sinistä plaastaria nassuun, joten sininen maripaita on jo haettu esille. Samoin omenapäärynä eväkseksi aamuun kaffen kanssa! Peljätkää, oi työtoverit!

 

Päivän slogan:  Paljon ajattelevalle puhuminen on raskasta!

 

Päivän biisi: Manic Monday

 

Luettua: Risto Isomäki - Litium 6. Luulin tätä pelkäksi paashaksi, kerrankin yllätyin iloisesti. No, sisältäähän tämä actionia leffatyyliin, mutta myös yllättävän paljon asiallista asiaa ydinvoimalla pelehdinnästä jne. Lisäksi vielä hyvin asiantuntevasti esitettynä. Tarinakin kantaa melko hyvin, joten eipä ollut kehnompi valinta ollenkaan. Welhotar suosittaa jännärien kavereille sekä ydinvoimasta kiinnostuneille... 

 

                          265380.jpg

 

              MAHDOLLISUUKSIEN MAANANTAITA!