Taas on semmoinen yö, iltayö tai aamuyö, kuka mitenkin laskee, jolloin ei nukuta. Ei sitten millään. Mikään ei tehoa. Särkee. Yritän torkkua. Jomottaa sekä juilii, lisäksi kutittaa ja ei vaan jaksa turhaan yrittää tavoittaa sitä unihiekkakaveria. Ei huvituta enää, joten päätin laatia päivityksen vaihteeksi *virn*. Nukutaan sitten myöhemmin aamulla tai useampia päikkäreita, jos ollaan sillä tuulella. Ei kyllä ole mitään erityistä kerrottavaakaan, normijorinaa ja väninää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ai niin, lokin kävijälaskuri näyttää kohta 40 000. Ja mainita pitää, että edellinen laskuri näytti n. 10 000, ennenkuin vaihdoin tuohon nyt toimivaan pakettiin. Jos joku huomaa olleensa tuo juhlakas kävijä, voi jättää nimensä ja osoitteensa meiliin – Welhotar lähettää jotakin "kivaa & mukavaa", mitä nyt näistä kätköistä löytyykään! Kiitokset vaan kaikille lukijoille, miksi ihmeessä te jaksatte täällä käydäkään. Tämä kovasti ihmettelee ,D

 

Ihan ekaksi pitää tietysti tehdä, vaihteeksi edes, yksi testi. Juu. Satujataren kautta löytyi tämä, eli mikä kuolemansynti sinua oikein niinkuin painaa ja kevyt pisteytys... tämmöistä Welhottarelle. Minusta Pyhä huolettomuus ja jalo joutilaisuus kuulostavat hyveiltä hyveiltä ,D Hengen velttous ja vatsan palvonta ihan karmoisilta synneiltä. Kovin sopivaa Welhottarelle tämä kaikki, tosin en mieluusti allekirjoittaisi muita, mutta ehkä niissäkin perää on...  Että siitä vaan – testaamaan. Testi löytyy siis täältä!

 

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 13
Urhoollisuus: 12
Suhteellisuuden taju: 11
Pyhä huolettomuus: 10
Anteeksiantavaisuus: 9
Jalo joutilaisuus: 9
Hiljainen tieto: 8
Kohtuullisuus: 7
Rakkaus: 6
Viisaus: 6
Lojaalisuus: 5

   

Syntejä:

Kateus: 11
Vihamielisyys: 10
Ylpeys: 10
Hengen velttous: 8
Hekumallisuus: 6
Murehtiminen: 5
Huumorintajuttomuus: 4
Ahneus: 3
Tietämättömyys: 2
Välinpitämättömyys: 2
Vatsan palvonta: 1

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

Eilinen meni roudatessa ja lotkottaessa. Risma tarjoili jälleen broiskua naturel 50 rosentin alena, oli pakko ostaa pari pakettia. Tänään kissin kanssa syödään vaihteeksi taas siivekästä. Liiteristä puolestaan löytyi thai-teemaan liittyen mausteita ym. Hyvää. Ei muuta erikoista,  tavalliset viikon ostokset. Mutta aika kasa siitä tulee. Kassillinen kirjoja, kaksi kassillista muonaa ja kantamus kissinpuruja. Onneksi ystävä oli avittamassa. Kummisetäkin kyllä oli liikkeellä, suht. kunnossa. Tuli vielä myöhemmin käymäänkin ja ehdotteli ihan itse lopettelevansa tuota viinittelyä. Lupailin apuja, jos tarpeen. Myös Hörhö soitteli aamulla, hän oli päässyt katkolle ja odotteli pääsevänsä Tervalammille ensi vkolla. Kerrankin kaikki testit olivat näyttäneet miinusta, joten pitäkäämme peukkuja. Hörhökin näet todella haluaisi elämänsä vähän parempaan kuosiin. Lähinnä hän soitteli rahojensa perään, tulee hakemaan ne kaupunkilomalla ensi vkolla. Toivottavasti ei vain silloin jää tänne resuamaan, se vaara on aina olemassa, jos on rahaa liikaa taskuissa ja kaverit huomaavat tämän ,>

 

Ei Welhottaren residenssissä ole mitään tapahtunut. Sain eilen sen jemmatun paketin Kummisedältä, joten tänään kursorisen siivouksen jälkeen voin sentään laittaa uudet, puhtaat matot kylppäriin. Muu osio jää odottamaan tulevaa käyttöä. Tänään on siis siivouspäivä. Lisäksi pitää laatia jotain thai-pitoista siivekästä ruuaksi ja eväkseksi. Ei muita velvoitteita. Eipäs kun, on sitä raahattava itsensä sentään suihkuun ja katsottava vaatteet huomiseksi. Jospa tulisi lisää ylevää arvostelua Welhottaren pukeutumisesta, muistattehan viime vkon postauksen asiasta *kikattelee*.  Mutta eiköhän aikaa jää nukkumiseen ja lukemiseenkin.

 

-----------------------------------------

254944.jpg

 

Purve, kaiffat! Ei täst kyll iha oikeest tuu mitäää. Toi mami jo tähä menness punkenu ylös vaiks kui mont kertaa. Aina mäki sitt herää, mitäs potkii mua. Tai siis ku mä melkee nukun sen koipiin päällä tai masun viakus. Ei saa kiltit piäne kissitkää sitt goisii. Nytki mä otan tässä snadei unei... ei oo viälä tullu heekkui ees. Aatelkaa, mami istuu toss ja tekee mein päivityst eikä oo itte ottanu kaffett enkä mä oo saanu mitää! Tää on ihan epist ja karmeet, ei tämmöst sais tekee. Nyt se varmaa tunkee nokkasa kohta taas tyynyy, höh. Onneks hei, onneks se on taas ollu orjaks sen verta fiksu, ett on ostanu semmost muanaa ku käy mulle tosi hyvi. Siis se broisku. Ja parast ois, ett mä saan heti mun osan ja tarpeeks, ennenku se alkaa tunkee niit haisupurveleit ja kilii ja semmosii sinne sekaa. Sitt orja oli eile inha, tosi inha! Mull on hei, muistatteks, tosi pitkää – niinku joulust asti – ollu semmone viherpiiperrys toss pöydäll. Mist mä oon vähä napsinu ruahoi. No, edellispäivän mä hiffasin, ett sitä semmost harmaat, mitä se on, jotai.... jäkälää, joo, mitä siin kans on, voi napsii ja syädä ja sitt käydä oksuus. Nii ni mä sitt kävin aikastas monta kertaa siin puukil ja oksusinki aika monta kertaa. Ni mitä tekee orja? Juu, heemostuu ja pistää koko puuki roskii. Ja sitt Kummisetä viäl viä kaikk roskat. Siis mun hiano viherrys, ku oli  niiiiii njamskista. Kyll orjat on sitt nipoi tommosest asiast. Jos toine nyt vähä oksuu siis. Ja sitt ne kiikutti viäl paljaal lattial, ku kuuli niinku äänii. Ett yhtää mattoo ees menny.... höh. Turhamaisii tommoset, jäks! Ja sitt orja on duunannu jotai haisuu sen toise suihkutuksen mukan. Höh, se luulee, ett tehoo. Jos mä päätän, ett mä merkkaa, mähän merkkaa! On haisui tai ei... se kyll eile haisutteli taas semmost, joka oli tosi karmeet. Semmost niinku senappii, Ditsooon sinappi, se sano. Se mua alko kyll aivastuttaa ja lähin heti meneen. Mutt onneks semmost ei sentää voi tunkee joka paikkaa, ei ainaskaa tyynyje välii tai sänkyy. Juu, kyll mä hei oon ollu ihan kilti! Oonpas, tai siis melkee ainaski *kollivirn*.

 

1261937.jpg

 

Mami jaksanu ees kaameraa ettii. Tai ois se jaksunu kai, mutt mä en haluu ny kuveihi. Ku mä aina vaa makaan niis eri tavall kiamurall. Nii ni sitt se otti tommose vriijutskan. Ei toikaa ny ihan hassumpi oo. Kliffaa ja myrskyst söndaagii, tääll on nyt yäll hei melkone blosis... huamisee!

 

-----------------------------------

 

Jep, täällä on synkkä ja myrskyinen yö – viihdyttävä! Taidan kohta keitellä kaffet, riipiä mömelöt ja jatkaa lukemista. Ehkä se unikin tulee tuossa aamun kuluessa.

 

Päivän slogan: Vain ihminen pystyy äärimmäiseen tyhmyyteen!

 

Päivän biisi: Everybody Must Get Stoned

 

Luettua: Robert Anwood – Kaikki jääkarhut ovat vasenkätisiä ja 189 muuta kapakkafaktaa. Asioita, joita kerrotaan totena ja joista aina  kiistellään. Hupaisia väitteitä asioista, joista kerrotaan nyt, onko se totta tahi ei. Kirja sinänsä on melkoista hepoisenleikkiä eli suosittelen lukemaan itsekin vähän kieli poskella tai lievästi kapakoiden. Toisaalta, ei tätä oikein jaksa lukea kerralla, minä nyt vaan luin. Ihan kiva poikkeama tavanomaisesta tarjonnasta ,D Diana GabaldonMuukalainen, sarjan ensimmäinen osa uudelleenluennassa. Eli sitä aikamatkailua, faktaa ja fiktiota, rhomantiikkaa ja dharmatiikkaa. Sopivaa yölukemista eli eipä juuri rasita aivoja. Edelleen suosittelen tätä sarjaa kaikille, Welhotar pitää – historiallista faktaakin riittää ja kirjat ovat kunnollisia tiiliskiviä, että lukemistakin on!

 

 

                                     265380.jpg

 

                        LASKIAISSUNNUNTAITA - LUULISIN!