Johan sitä tuli nukuttuakin n. 3 h, josta suurin osa pyörittyä. Ei kunnon unta, parempi siis nousta. Tähän aikaan kukaan ei osaa arvata, onko Welhotar menossa nukkumaan vai heräämässä. Hmph. Otin kipumömelöt, jospa saisi sitten nukuttua lisää. Särkee vieläkin siis, mikäli tieto on jotenkin yllättävä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sain sentään eilen aikaiseksi jotakin hyödykästä; siivosin kylppärin, kunnolla siis, luuttusin lattiat ja kaikki. Suihkutin yltä ja päältä. Ei tehnyt sekään hyvää koiville, lattiamateriaali on hengenvaarallisen liukasta märkänä – vielä kun siihen lisätään vähän Tolua niin... Paras tapa selvitä, on vetää koipiinsa vanhat puuvillasukat, jotka pitävät varpaat kiinni lattiassa. Silti joutui jännittämään nilkkoja koko ajan. Mutta nyt on puhdasta. Tänään pitänee siivoskella residenssin puolella ja etsiä samalla kaikki Vincentin mylpyrät. Ai niin, leikin minä vähän sillä yhdellä ohjelmalla. Ihan vähän vaan. En tykkää, mutta on pakko. Tenttimateriaaliin en vielä, öhh, siis vielä uskaltanut koskea. Taisin laittaa Huutikseenkin muutaman uuden kohteen myyntiin. Sijaistoimintoja? Mutta jos kerran lääkäri epäilee muistini heikkoutta, miksi lukea etukäteeen? Eikö vaan olekin hyvin argumentoitu ,D

 

Kummisetäkin poikkesi eilen, oli menossa siskolleen kylään ja kävi ottamassa vähän henkistä tukea. Tänään lupasi sitten käydä rapoamassa. Olenhan kertonut hänen siskostaan, joka on aika karmea tapaus. Tämä on siis Sedän itsensä(kin) mielipide. He olivat myös menossa haudoille, jostakin kumman syystä minä en koskaan mahdu mukaan. Niin, W:n avovaimona minulla ei ollut perheyhteydessä tuolloinkaan sijaa, saati nyt sitten avoleskenä (sanahirvilö!). Toivottavasti Gummiseti löysi haudan ja vei kynttilän. En minä muuten, mutta kun oli kai sinne menossa. Minä muistan W:n muutenkin, siihen kynttilöitä tarvita!

 

Muuta eilisestä – no, kissin kanssa vedeltiin broiskua, Vincent naturel raakana, minä vihannes-broileripataa. Juu, oli hyvää! Sitten yritin nukkua, mutta innostuin taas joistain erinäistä pikkuhommista, joten ei tullut otettua edes päikkäreitä. Hetken välillä vain lojuttua. Ja luettua. Ja luettua vähän lisää. Istuttua koneella, istuttua vähän lisääkin. En ole vielä huomannut tässä koneessa, käyttiksessä (siis Vistassa) ja uudessa IE:ssä muuta vikaa kuin sen tavallisen. Kommentit lähtevät liian nopeasti, ei ehdi miettiä eikä korjata kirotusvihreitä. Hiplaushiiri vielä hankaloittaa tilannetta. Harmi, tulee usein sanottua liian töksähtäen asioita, vaikka ei olisi tarkoitus. Hitaampi kone ja tavishiiri olisivat nopeasti reagoivalle Welhottarelle henkisesti turvallisempi vaihtoehto.

 

Sunnuntai, niin, pitää taas tehdä viikon taksotilaukset HMPK:lle. Itse asiassa, siitä ei ole mitään hyötyä, että teen sen vkoksi etukäteen. Ennen tätä järjestelmää oli. Saattoi saada saman taksin esim. aamuisin, tästä oli hyötyä kaikille. Kuski tiesi mistä hakea ja minne viedä. Sekä aamulla että illalla. Nyt saa viikottain kuulla kaikenlaista jupinaa asiasta, jos Iisalamen tiedot eivät välity oikein. No, joka tapauksessa, minä teen listan. Saan siitä kuitenkin kirjallisen vahvistuksen, johon on sitten taas hyvä vedota, kun (huomatkaa, ei jos) teen valituksia toiminnasta. Keskiviikkona on neuropsyko. Jäks. Menee koko päivä ketuille. Jos hän on samaa kastia kuin edellinen yl, revin peliverkkarini ja jessus kun niissä onkin revittävää! Torstaina on taatusti paljon kunnollista väninää taas tarjolla. Muistakaa, että minä en unohda kärsimiäni vääryyksiä – aurinko ei tule laskemaan vihani ylle.

 

------------------------------------------

254944.jpg

 

Purmenta vaa, kaiffat! Nyt must taas tuntuu, ett mamill ei oo ihan kaikki himass. Änkespunkes taas väkisi ylös, vaiks mä siis nukuin sen päälä melkee. Epistä. Mä oon muute tullu tosi rohkeeks. Eilenki mä menin ja lötkähdin sen käden päälle, ku se lukitti siinä. Ihan vaa pistin siihe pitkäksee ja aloin kattelee sitä sillee ja nuuskuttelee, ett jos vaiks paijatusta tai jotai. Ja mamiha paijatti. Joteski se innostu siitä, ett mä tuli siihe. Koskaa enne oo menny, nyt vaa teki miäli. Nii, sitt mä sain tooooosi heekkuu, mami teki broiskusafkaa, mä sain oman osan jo etukätee, raakana. Njammmmmmm. Mutt omaasa se tunki jotai ihme haisuvihanneksii ja sitt semmost punast kilii palasina iha =O Kui semmost voi syärä? Illall mä sai viälä napikoita ja puukkiruakaaa. Joteski aikataulut meni sekasi, mä en sitt vetänykkää kunnollisii hepuloita. Mä nimittäi goisin melkee koko päivän, ihan täpöllä. Kattokaas, hyvää safkaa ja paijatust, kyll siin sitt väkisinki uni iskee. On niiiiii hyvä olla toss sekasess sänkys. Mä en anna mamin laittaa sitä sileeks ku me molemmat voidaa sitt suaraa mennä peittoje sekaa, jos siltä tuntuu. Ett antaa olla vaa tollee, ainaski viikonloppun. Ei mua häirii, mami jotai kyll mutisi. Sitt se pesetti kylppärii. Se on muute kliffaa. Siis ei se, ett se roudaa mun kamat siält vegs, mutt se, ett ku se lattia alkaa kuivuu vähitelle, must on kiva stepata siälä ja vältellä vesilammikoit ja sitt välill taas mennä suaraa niihi lätäköihi. Niinku vähä leikkii siälä. Sillee omelasti!

 

1035094.jpg

 

Täss taas kunno sähkökissi vahtii mamiska maihareit, tai siis ainaki yhtä niist! Ei se pääse ulos ilma toista stiflaa >O< Nii ett mä meen taas goisii, huamenn uudestaa...

 

------------------------------------------------

 

No niin, jospa yrittäisi tunkea itsensä peittojen väliin ja ottaa jossain vaiheessa aamu-unet!

 

Päivän slogan:  Kommukratia vai demonismi – vaikea valinta!

 

Päivän biisi: Wishing Well

 

Luettua: Frank Schätzing - Pedot, uups, ekotrilleri voisi olla se oikea termi. Outoja tapahtumia eri puolilla maailmaa. Tsunami hävittää lähes koko Euroopaan. Valaat tuhoavat laivoja järjestelmällisesti. Mikä on kaiken takana? Onko ihmiskunta tiensä päässä? 912 s. suht. mielenkiintoistakin kerrontaa. Osa on varmasti sellaista, jota on aivan oikeasti syytäkin pelätä. Mutta silti, jokin jää tässä kirjassa tökkimään. Olisiko taas USA:n ja NATOn suuri valta salailussa jne. No, ihan kelpoinen lukukirja sunnuntaille - ei siis mikään järisyttävä lukuelämys. Suositan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet ihmisen tahallisesti tai tahattomasti muuttamasta maapallon, erityisesti merien, tilasta ja rrrakastavat paksuja kirjoja!

 

                               265380.jpg

 

                       SUIKEROMAISTA SUNNUNTAITA!