Edelleenkin vain lyhyesti: pyydän anteeksi kaikilta ystäviltä, tovereilta sekä yhteistyötahoilta, että tällä viikolla EN vain pysty osallistumaan mihinkään! En mihinkään, mihin olen luvannut, ilmoittautunut, päättänyt hoitaa, viedä eteenpäin jne.

 

Ai, että miksikö? Muistatteko, kun ennen lomaa kerroin hillittömistä selkä- ja niskakrampeista? Ne palasivat, entistä pahempina. Eilen melkein lähti taju Varastolla... taksokin jo huolehti minut kotiin asti ja kysyi, jaksanko. Selkää, niskaa, rankaa ym. puukotettiin, puikotettiin ja semmoista kliffaa. Kolmeen vuorokauteen unta on tullut yhteensä n. 6 h – no onhan se pari tuntia päivässä *muahhaaahhhh*!

 

Eli en tiedä, mitä edessä tänään? Lekurille svinduiltavaksi vaiko mitä... Prle, kun kaikkea olisi ollut kerrankin tarjolla, paljon muutakin tekemistä jne. *raivoisa argggggggggggggggh*

 

Ainoana plussana se, että vakuutusbolaagi ja minä pääsimme yhteisymmärrykseen muuttovaurioista ja korvaussumma oli melkein euroilleen yhteneväinen! Aika hyvin laskettu – ilokas minä.

 

Palaan rapoamaan lisää, kun tiedän enemmän. Jo tämän kirjoittaminen on nimittäin hemmetinmoisen työn ja tushkan takana. Sorry folks!

 

 265380.jpg

 

POLKA, AINA VAAN JOKIN PAIKKA KIPEÄNÄ *sniiiiiiiiiiif*