Juu ja kiitti vaan Vuodatus! Koko Kirjalaari on paskana – täydellisesti paskana. Ja niin paljon kun sen eteen – ihan oikeasti – töitä tehtiin. Onneksi on kopio, mutta saanko sen enää istumaan tuohon kuten ennen? Tuskin. Epäilen. Epäilen oikein vankasti. Tulipas ihan hvtin paha mieli, turhaa työtä siis tuokin yli 700 opuksen arvostelu, jaanaaminen ja väninä Belgarionille. Belgarion ei vielä tiedä tästä, huh. Täytyy ensin kokeilla, saanko sen itse kuntoon... Mutta sitäkään ei varmasti uskalla tehdä vielä. Ties mitä uudistusta tässä vielä pukkaa. Jumaleissön, sanon minä! Miksi mennä vaihtamaan suht hyvin toimivaa systeemiä. Alma-täti ei ole kiva, ei sitten yhtään. Ai että ottaa kaaliin, tämä pieni pää ei juuri nyt kestäisi kummoisiakaan svinduiluja mistään päin!

Täytyy katsastaa nyt viikonloppuna vähän vaihtoehtoja. Minen jaksa tapella ennen hyvin toimineen paashakasan kanssa. Onneksi en ehtinyt päivittää kirjalistaa... se on edes se pieni onni!

Omisarvis oli kuin olikin mäkätykseni perusteella kokeeksi määrännyt niitä vahvempia mömelöitä edes yöksi. Pienen määrän. Ehdottomana tarkoituksena välittömästi raporteerata niiden vaikutuksesta. Haen repsun tänään ja mömelöitä kokeilen viikonloppuna. Siis onhan niitä samoja ollut ennenkin, mutta eri tavoin annosteltuna. Tällä taas kokeillaan hetken aikaa. Särky näin kylmällä on nimittäin aika karmivaa. En viitsi edes valittaa sen enempää siitä, ei sitä pysty kertomaan.

Juu, nyt ei täältä kuulkaas irtoa tämän kummempaa. 

Ihan senkin takia, että
- Vuodatuksen esikatselu eli toimi, nyt pitäisi toimia – saa nähdä (ei kuulemma toimi yksi yhteen, mitä helvetin virkaa sillä silloin edes on, tämä vaan kysyy?). Juu, toimii, tavallaan ,>
- Fonttia ja sen kokoa ei voi tarkistaa missään vaiheessa, vrt. edellinen, jollei sitä pidä mielessään ja toimi sen mukaisesti
- Edelleen se Kirjalaarin tuhoaminen rassaa ihan mielettömästi!
- Jos joku sanoo, että odota rauhassa, minä hermostun lisää. Jos uudistuksia tehdään, niitä on tapana sentään miettiä etukäteen... mitä mahdollisesti voisi tapahtua jne.
- Komeasti etusivulla ilmoitetaan, että alle 14-vuotiaat eivät ole tervetulleita. Uusista blogeista löytyy kertaheitolla 12- ja 13-vuotiaiden uusia blogeja – on hienoa tämä ryhdikkyys!

Eli tässä kaikki tänään! Minua sattuu, särkee ja juilii. Nyt olisi nukuttanutkin, mutta kun ei niin ei. Minä lähden vääntämään töitä Varastolle, jätin aivan tätä aamua varten pari vaikeampaa tapausta.

Ei, en bloggaa juuri tänään mistään luetusta, Vincentille en anna puheenvuoroa jne. Syynä se, että minä en jaksa tapella tuon uudistuksen kanssa tänä(kään) aamuna!

 

                                           

 

                                                    PERSTAITA!