Unohdinpas kokonaan kertoa hassun sattumuksen lauvantailta. Cool Rakentelin Belgalle lehtikoria ja paffilaatikoita vietäväksi roskiin ja kas – mikäs sieltä löytyikään? Hörhön jömmaflaska eli reilut puoli pulloa kirkasta viinaa *ehheeh*. Ei ihme, että kaveri soitteli pariin otteeseen perään... Tyytyväisenä tuhotusta kaffenkeittimestä sekä harja-kihveli –yhdistelmästä katsoin sen hyvin pieneksi korvaukseksi ja laitoin kaappiin odottamaan sitä hurjaa hetkeä, jolloin sen voisi kumota. Mahtaa Hörhöä riipiä! *kikattelee itseksensä* Nauru

 

Muuten eilinen päivä oli taas sellainen tavissunnuntai – tylsä ja tyhmä. Appeeksi loihdin kukkakaali-porgana-paprika-purjo –sössöä runsailla yrteillä maustettuna, hyvää! Samaa on sitten myös eväksenä. Tänään pitänee keksiä taas jotakin vaihtelua pariksi päiväksi Varastoeväisiinkin. No, katsotaan illalla, mihin jaksaa venyä.

 

Asiasta ihan kuudenteen. Uskoisin, että joku sukkia neulova kansalainen lukee myös tätä lokia, vai? Olisiko mahdollista tilata puuvillalangasta kudotut sukat? Itse en osaa tehdä sukkia, en pysty käyttämään villaa paljasta ihoa vasten, eikä nuista kaupan sukista ole oikein mihinkään. Tarvitsisin ihan tietynlaiset eli väljät ja lyhyet varret, muuten saapi olla kunnon oikeat sukat! Jos kiinnostaa, ottakaas yhteyttä. Toki korvaan sekä langat että työn – rahana ja kirjallisuutena! Tämä vielä näin syystalven hankintojen merkeissä. Olisi siis tosi mukava, jos joku ottaisi yhteyttä joko kommenttilootan kautta tai privameiliin, pliiz.

 

Tein nimittäin vielä eilenkin pari iiPei-hankintaa – nyt on vakuutusrahat sitten melkein kulutettu. Sen verran jäi, että pystyy käymään kirpparilla tahi Iikkeassa erään asian tiimoilta lomalla (viimeistään siis ensi kuun alussa) vielä leikkimässä kunnon kuluttajaa *wirn*. Nyt odotellaan runsasta pakettivuorta – kiva! Ei, siis oikeasti tarpeellista tavaraa kaikki. Ei turhuuksia... *ristii terhakasti sormiaan*

 

Kun ei muutakaan pähkimistä sitten ole, tässä pari ”sisustuskuvaa”. Eli kissimatto – eikö olekin siisti, suoraan kirpparilta. Kuva on siis kudottu mattoon, kotimainen, hiano, tämä tykkää. Olen sen verran lapsekas, on lupa jo tässä iässä olla. Lisäksi Rismassa oli puutarhahärpäkkeiden alen jatkoloppuale ja sieltä tuli tuo pajutiipii tuohon kukkaruukkuun. Tällä parvekkeella on turha edes yrittää kasvattaa mitään isoa vihreää, esim. tuijaa. Liian kuumaa ja aurinkoista. Eli ensi kesänäkin vaan chiliä ym. muuta. Tuo härpäke oli vaan niin meikäläisen näköinen, että pakkohan se oli saada. Vaikka siihen ei sitten mitään köynnöstävää istuttaisikaan – tueksihan se on oikeasti tarkoitettu.

 

Kissimatto vielä puhtaana hetken aikaa!

 

1287309722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Parvekkeella majailee joku tuolla tiipiissä Yllättynyt

 

1287309735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Ei, ei tässä taaskaan enempää. Särkyisä ja viiltävä olo. Arvatkaas, olenko nukkunut? Juuen. Pitää Varastolle päästyä testata työkuntoa ja tarvittaessa oikeasti johdattautua Arvaustaloon – ei oikein jaksa, kun sattuu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Kirja- ym. asiaa taas kohtapuoliin, nyt ei pysty enää kykenemään. Sorry folks!

 

265380.jpg 

 

 

POLKA LÄHTEE, KOHTA TAAS TULLAKSEEN!