Tästä tulee vielä kiireinen päivä, huh. Olen organiseerannut vähän asioita – ja muukin taho on organiseerannut. Eli tänään on vuorossa Operaatio X, jonka seurauksena tavara Ö vaihtuu tavaraan Ä. Ei siinä mitään, senhän pitäisi olla yksinkertaista. Ei ole omia autoja käytössä, joten joudumme turvautumaan V:n apuun (sama kaveri, joka kuskaili Welhotarta alkuvuodesta ennen taksokortin saantia). Lisäksi täällä ja siellä päässä tarvitaan kantoapua ja täällä päässä vielä asennuspua. Eli nyt mukaan on siis sotkettu useampi ystävä ja Belgarion. Puuhalle on laadittu lähes minuuttiaikataulu ,D Toivottavasti homma onnistuu ja kaikki toimii – lisärapoa tästä merkittävästä mediatapahtumasta Koillis-Helsingin tienoolla huomenna *virn*!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaiken muun lisäksi en ole päässyt kaupoille 1.5 viikkoon. Tilanne on siis huono eli kaapit kiljuvat täytettä, jääkaapissa on valo ja PÄÄRYNÄT ovat loppu. Eilinen iltaruoka oli näkkäriä, raejuustoa ja vesidonaria, joka oli ihan hyvää. Ei siinä mitään, mutta kissille menee aina oma osansa. Belgarion on siis lomalla ja hänellekin pitäisi jotakin kivaa ruokaa valmistaa (ja vähän herkkua...). Kummisetä lupasi lähteä roudausretkelle, toivottavasti voin luottaa tähän. Mies oli eilen innoissaan, koska oli saanut sen verran loppurahoja KELAsta, että pystyi maksamaan vuokran – jippii! Jäikin vielä jokunen juuro, jolla pitäisi elää tilipäivään asti. No, mitä tekee mies? Menee tietysti ostamaan höpöjuomaa ja ilmestyy Welhottarelle kälättämään. Eipä kälättänyt kauan. Sanoin suoraan olevani liian väsynyt pohtimaan erinäisiä atk-ihmeitä jne. Vähän Setä loukkaantui, mutta sovimme ensi viikolle miitin niistä parista ohjelma-asiasta. Kun olemme selvin päin... (siis minä! ;D)

 

Eilisestä sen verran, että olin jo aamusta aivan mielettömän kipeä. Oikeaa olkapäätä ja kättä särki sormiin asti täpöllä. Koipia juili ja jomotti, kuljin Herjaamollakin hissutellen ja seiniä hapuillen. Päivä tuntui tod. pitkältä ja rankalta, lääkkeetkään eivät enää jaksaneet purra. Olisi pitänyt ottaa se ylimääräinen annos, johon lupa on. En sitten kuitenkaan ottanut, ajatttelin, että lepo auttaa. Auttoihan se, kun pääsin heti kotona suoraan sänkyyn lepuuttamaan. Mutta sitten tuli Kummisetä. Kun Setä lähti, katselin vähän kuvalaatikkoa ja menin nukkumaan. Tipahdin välittömästi ja heräsin klo 2 tienoolla Vincentin jolinaan. Syynä oli se, että laatikko piti tyhjätä pissipurusta, jotta Kunnon Kissa pääsee toimittamaan suoltaan! Niin, ja saa aamuherkut ja pääsee ulos.  Mitäpä siinä on orjalla vastaansanomista, jollei halua koko talon heräävän.

 

Ei se mitään, että ruoka on loppumaan päin, pakkasessa on emmettä. Mutta – kirjat ovat lopussa, kirjaston kirjat siis! Apuva, tilanne on kuitenkin korjattava myös tänään. Retki kirjastoon on vuorossa aivan ensimmäiseksi. Helmetin mukaan tulossa pitäisi olla 5 varausta. Jeps, niillä pääsee ainakin vkonlopun yli. Toivottavasti myös hyllyissä on jotakin mielenkiintoista luettavaa. Huomisen päivän aion viettää pitkälti lepuutellen. Onneksi ensi vkolla on vain 3 työpäivää eli ti on neuron ensimmäinen istunto, sikäli hassuun aikaan, että turha mennä käymään töissä ja kuluttaa taksoa. Pidän mieluummin lomapäivän. To on lähiopetuspäivä, joka on myös lomapäivä. Näin ne runsaat lomapäivät Welhottarella kuluvat! Oikeasti – tänä vuonna en varmaankaan ole pitänyt lomalomaa kuin aivan kesäkuun alussa jokusen päivän. Muut lomapäiviksi merkatut ovat olleet sairaspäiviä tai muuta pakollista koulutus- tms. menoa. Luulisi kyllä, että Tsadiakin kiinnostaisi alaisten omaehtoinen kouluttautuminen, mutta ei. Ehkäpä syynä on juuri liiallinen omaehtoisuus sekä se, että en paljon ole kysellyt apuja enkä sitoutunut Tsadiin siltä osin millään tavoin.

 

----------------------------------------

254944.jpg

 

 

Purrrmenta kaikki upeet leidit ja komeet kollit siälä ympäriinsä! Me ollaa mamiskan kaa nyt sillee melkee sovussa. Siis ett mami on viälä vähä mörkki ja mä vähä varovaine. Mutt en mä voinu aamulkaa olla jolisematta, ku piti päästä sinne oikeesee paikkaa kakille ja siälä oli jo pissipuruu. Enkä mä voi kakkii, jos mä en ekaks vedä vähän juaksuu, ett suali toimii niinku. Tää on hei tärkee jutska! Sill ei leikitä, mamiskaki sanoo nii, nih. Mutt eile me syätii donarii ja ehittii lötköttää. Ja sitt me goisittii. En mä viäläkää pääse tyynyll, mutt mami paijattaa jo ja mä saan goisii sen koipien taipeess. Ett asiat on aikastas hyvin kuiteski. Poikaki tulee tänää! Jee! Ja Pojan Reppu ja Stiflat. Sitt me saadaa jotai heekkuruakaa. Mami lupas käydä kaupoilki ja tuada mullekki jotai. Ett kyll me sitt ollaa väleis kuiteski. Ei mamiska voi olla piänell paha, ei. Vaiks se leikkii kovaluantest akkaa, ei se oikeesti oo semmone. Mä voin hei paljastaa. Se hellii ja paijattaa mua ja höpisee välill ihan hölmöiki, ku muut ei kuule. Älkää hei kertoko vaa kellee. Se ei varmaa tykkäis.

 

959200.jpg

 

Täss on foto siit, millast on, ku me tähä aikaa himas skrivataa. Ehh, eiks oo hölmön näköst? Nii ett yhtä hyvin mä voinki nyt painuu goisii. Kliffaa viikendii vaa kaikill ja huamisee!

 

-----------------------------------------

 

Minä täällä lähden kohta silmäilemään, onko kukaan ehtinyt tehdä edes vaatimatonta kännipostausta Suuresta Lokimiitistä *virn*! Taidan keitellä toiset kaffet myös, Vuodatus hidastelee jälleen tässä klo 4 tienoilla – prle etten sitä muistanut taaskaan etukäteen...

 

Päivän slogan: Mitä fiksumpi kissa, sitä vinkeämmät vahingot!

 

Päivän biisi: Money

 

Luettua: David M. Glantz - 900 kauhun päivää, tämä nyt oli vähän väärä valinta, ikävä kyllä. Sopiva sotahistoriasta kiinnostuneille eli tässä kerrotaan lähinnä joukkojen sijoittelusta, liikkeistä, komentajien päätöksistä jne. Vain vähän tilaa on jäänyt sille inhimisille kärsimykselle ja henkiin jääneiden kohtaloille, joka olisi kiinnostanut enemmän. Lisäksi kirjaan on sisällytetty n. 100 sivua kirjallisuusviitteitä =O Eli aiheesta on parempiakin kirjoja olemassa, tutustukaa mieluummin niihin. Tätä voi suositella vain sodan teknisestä puolesta ja johtamisstrategioista kiinnostuneille. Ja ihan asiasta yhdenteentoista: täältä löytyy Helmetin suosituimmat varaukset –lista! Ei yllättävää, mutta mielenkiintoista. Ikävä kyllä, tämä ei sisällä lainaustilastoja sinänsä, jotka voivat olla hyvinkin erilaiset. Helmet ei näy sellaista pystyvän tuottamaan, vaikka uusia palveluja ajoittain tuleekin käyttöön. Toivokaa, että saan ainakin kassillisen luettavaa tänään mukaani!

 

                               265380.jpg

 

                          LAADUKASTA LAUVANTAITA!