No kun kaikki muutkin niin Welhotar myös, eli Tikun nokasta kävin pöllimässä tämän Akronyymigeneraattorin. Eli aivan oikein, tässähän minä (kaikki muu pätee, ei kuitenkaan laihuus... en myöskään armahda kovin helposti):

P.O.L.G.A.R.A.: Pissapäisen Oikeellinen ja Laihan Geelipäinen Alkoholisti joka Rämistelee ja Armahtaa

Jee, edelleen palaan työviikkoon. Minulle tosiaan sopisi kaksipäiväinen työviikko - olin aivan julmetun tehokas ja väänsin hommaa tulemaan kuin yksijalkainen perseellepotkimiskilpailuissa. No juu, nyt eilinen kyllä tuntuu jo vas. koivessa. Ja näkyykin. Mutta kukaan ei voi kieltää, ettenkö olisi todellakin ollut varsinainen työmyyrä (miksi hitossa myyrä, teenkö jotain maanalaista, salaista tehtävää?). Lisäksi alkoi ketuttaa, kun harjoittelija sai helpot hommat, joista ei niistäkään ehtinyt selvitä. Kuittasin nekin ohimennen pois. Kuun vaihteessa on jälleen rapottava tuloksista ja harjoittelija tulee meidän tiimin piikkiin, joten oli tehtävä asialle jotakin. Siis toki, hän on harjoittelija, mutta sanoin vain tekeväni nämä, että jospa hän sitten maanantaina jatkaisi samasta tilanteesta. Parempi niin.

Ja juu ei, kukaan ei oikein tuntunut edes huomanneen poissaoloani. Paitsi siitä, että ruokataukokettuilut ovat ilmeisen vähentyneet, kun en ole ollut mekkaloimassa tärkeistä asioista. Aloitin tietysti heti vaaleista, porvarihallituksen muodostamisestä sekä sen merkityksestä meihin. Ja uskokaa tai älkää, jengi ei tajunnut, että se tod. merkitsee aivan käytännössä tiettyjen toimenpiteiden kohdistamista siten, että se aivan oikeasti vaikuttaa meihin pers.kohtaisesti! Perkele, että jotkut ovat tyhmiä! Että tässä vaan eletään jossain auvoisassa yhteiselossa kivassa konttoorissa ja tehdään pikkuisen töitä jossakin juoruilun välissä. Ai stana, että alkoi kapinan puna kohota welhottaren poskille. Argh! Mitään en inhoa niin kuin saastaista välinpitämättömyyttä! (No joo, nyt vähän helpotti...)

Muihin tärkeisiin asioihin eli lauantain perinteiseen roudauskeikkaan. Onneksi Belgarion on taas luvannut tulla avittamaan. Tarvitaan mm. kissakakkispuruja, se pussi painaa enemmän kuin luulisi. Ja lisäksi viikon ruuat ja kirjat. Haa, Helmetin mukaan ainakin 5 varausta on tullut, lisää on riivittävä hyllyistä! Ja tuo ruokapuoli, älkää vaan moittiko Liiteriä, taas on tarjoukset kohdallansa ,D Jos ja kun poikkeatte siellä, ostakaa ihmeessä Liiterin tomaattipestoa, se on aivan mahdottoman hyvää! Minä ja Belgarion olemme siihen täysin koukussa. Juu, on vihreäkin hyvää, mutta siihen ei niin koukkuunnu. Mutta tämä punainen pesto, ziiiiiis, se sopii mihin tahansa ,D Kokeiltu on, Belgarion tunki sitä viimeiseksi thaikana-annoksen päälle (ja pitihän minunkin kokeilla), hurrrrrrjan njamskista!

Kuten huomaatte, kotoeloni keskittyy lähinnä nettailuun, Vincentiin ja ruokaan. Sen siitä saa, kun ei ole hankkinut itselleen sosiaalista elämää uudelleen. No, parempi kissa sängyssä kuin kokonaan ilman. Vincentillä muuten kesti tosi kauan tajuta, että hänellä on lupa ja jopa toivottavaa viettää aikaa sängyssäni, myös nukkua kanssani. Mitäs, Vincent tuli taloon toukokuussa ja vasta nyt talven kähmeissä ajautui nukkumaan kanssani. Että kyllähän tuo vähän kesti. Mutta nyt joka ilta Vincent kiipeää päälleni, kun punkean sänkyyn kirjan kanssa. Tulee siihen kyljen päälle nuuskuttamaan ja paijatettavaksi, hurisemaan ja joskus jopa ihan pitää pikkasen pusaista nessuun - ei voi mitään! Ja kun laitan valot kiinni, hetken päästä Vincent hipohiljaa hiipii niskaan, josta edelleen äänettömästi pujahtaa peiton alle ja selkärankaani pitkin selän puolelle tai polvitaipeeseen. On niinkuin ei olisikaan ,D

------------------------------------------

254944.jpg

Huaaaahmenta, kissinkat! Vähäks mä oon melkee taas väsy. Mamiska heräs jo pari tuntii sitte... no joo, olin mäki jo sillo hereillä. Mutt sitt orja laitto ruakii ja anto napikoita, heti alko taas nukuttaa. Nyt mä tsiigaan täss viäress, ett toi nakuttelee jutskat oikeen! Hei, tänää onki taas heekkupäivä. Mami lupas munuaisii päiväsafkaks, jeeeeeeeeee. Ja Poika ja Pojan Reppu on tulossa käymään. Niin ja Pojan jalat, neki tuaksuu miälenkiintoselle. Viimeks mä nuuskutin sen koipii, ni se kikatti. Sen miälest siin oli jotai huvittavaa. Höh, hyvät haisulit oli. Mami väitti, ett sen koipiset on niin hikijutut, ett kissi nuuskuttaa siit ittensä tajuttomaks. Eikä oo, ne hei tuaksuu.... en mä tiädä miks, mutt mä tykkään siitä! Ja muutenki on kiva, ku se tulee. Mä tiädän, ett sillo ku orjat lähtee kaksistaa kaupoille, mäki saan aina jotain kliffaa, ihan mua varten. Ne kun ajattelee mua kans. Hyvin koulutettu orja on kunnon kissaresidenssin iso ilo! Paitti ett nyt orja alko puhuu taas harjattamisest ja elukkalääkärist. Hei - unohda toi jutska. Harjaa ittees vaa, ku noit pääkarvoi riittää! Ja itte olit menoss hammaslääkärill, ett mee vaa sinne ekaks. Sitte mä voin harkita sitä elukkalääkärisysteemii. Muute ei tuu mitää - nih!

484071.jpg

Höh, mun kuvii sitt monta ollukkaa. Tyhmää. Oli niit Nallen kuveja ja muuta. Eikä mua. Ja sitt poika ei muistanu tuada kameraa takasi. Saa tuada tänää, ett mami voi kuvaa MUA, mä mitää muita kuvei tahdo. Tää nyt löyty tualta, ei paha! Mutt hei, nyt tosissaa nukuttaa... Kliffaa löördaagii vaa kaikille - pitäkää orjat kurissa ja nuhteessa! 

------------------------------------------------

Jep ja tsorgen, nyt ei siis Vincentin omia kuvia tällä erää enää käytettävissä. Asiaan palataan ensi vkolla. Nyt tämä tässä lähtee keittämään toiset kaffet ja laatimaan ostoslistaa. (Ja miettimään, kehtaako sijoittaa 20 juuroa Kitymarketin kenkiin....;D).

Päivän slogan: Ilman lihaskramppeja en saisi lainkaan liikuntaa!

Päivän biisi: Rajat

Luettua ja nyt on kirjaston kirjat taas loppu, nih: Michael White - Luciferin liittolainen, ei paha, jos kestää okkultismin ja astrologian kanssa häärimisen - näillä kun on kirjassa aika olennainen osuus.

                               265380.jpg

                       LAADUKASTA LAUANTAITA!