eli eilinen sähkön tasauslasku näytti maksettavaa vähän yli 2 juuroa, joka siirrettiin seuraavaan laskuun syksylle ;) Ei paha, tuli nimittäin pari muutakin laskua – onneksi nekin olivat pieniä. *phuuh*. Lisäksi tuli yksi kirja (jei!) sekä eräs lähetys, josta on iloa jollekulle muulle, ei siis itselleni. Päivän postisaldo oli kohtuullinen.

Apoteekista tarttui koko kassillinen erilaisia mömelöitä matkaan, vaikka jätin osan ottamatta. Seuttikin siinä jo kyseli, syönkö todella kaikkia. Oli pakko selittää, että syön esim. kipulääkkeitä vaihdellen eli toiseen pahempaan kipuun sitä ja välillä normisärkyyn tätä – en kaikkia yhtä aikaa! Ehdotteli B-vitamiinilisää, mutta katson syöväni aivan tarpeeksi jo vitamiinoja: kaikkien hedelmien ja vihannesten lisäksi vetelen monivitamiinit, magnesiumia sekä överinä D-vitamiinia. Rahuva meni kiitettävästi, mutta noilla taas pärjää jonkun aikaa. Kaappi on siis tupaten täynnä *wirn*.

Normaalit kauppakuviot eli mitään ihmeellistä ei ollut halvennuksessa eikä muutenkaan tarjolla. Belgalle siis valmistetaan soija-Lindströmejä ja samalla uunipellillä kypsyy muutama feikkifetalla ja fenkolilla täytetty jättiherkkari. Lisäksi raguunaporganoita ja uuden sadon pottuja. Ja toki kotitekoista tsatsikia. Pakko kirjata ruokalista, että tietää itse, mitä on syönyt ja mitä ei ehkä heti ensi viikonloppuna laita uudestaan ;)

Alakerrassa tehdään jotain remppaa. En tiedä mitä, mutta aamusta 7 – 8 alkaen iltapäivään porataan niin prleesti, riuhdotaan ja mekastetaan. Argh, turha yrittää mitään järkevää eilenkään tai toissapäivänä. Mitään ajatusta vaativaa ei päivällä pysty tekemään. Kotihommia hissukseen ja jotain vähemmän paneutumista vaativaa luettavaa. Eilen sain kuitenkin pyykättyä isohkon pyykin. Netissäkin tuli roilattua kiitettävästi. Tänään on varmaan hiljaista, jospa saisi jotakin edes aikaiseksi.

Ilolla huomasin, että eräs juttuni oli luvattu julkaista. Ei paha yhtikänäs, vaikka se ei sen kummempi olekaan. Tai siis se luvattiin julkaista jo aikoja sitten, mutta nyt tiedän jo aikataulun öbauttia. En minä itse siitä niinkään ole ilokas, luulen kirja-arvostelun enempi kiinnostavan kirjailevaa osapuolta ;D

Väsytys valtaa, nukkumiset ovat olleet taas äärikehnoja. Lonkat juilivat pitkin yötä ja selkä kirroilee. Käsien ja koipien puutuminen on muuten vaan epämiellyttävä yöllinen(kin) tuttavuus, josta ei pääse eroon... Hmph, eikä Vinskikään sitä joikaamistaan lopeta, vaikka eilen yritin leikittää sen repoksi jo päivällä. Kas kun vanha ei jaksa innostua edes leikkimään kuin hetkeksi kerrallansa (tällä tarkoitin KISSAA!!!).

Mmmm, Belgalle pitäisi keksiä jotain kotityötä. Ikkunoita ei vieläkään kannattane pestä, mutta verhot voisi vaihtaa ja pari mattoa käyttää pesukoneessa? Jospa ehdottaisi näin radikaaleja toimenpiteitä. Saisi vähän färskimpää ilmettä torppaan, meikäläisellä on uudet (no, uudet ja uudet, toisten vanhat) verhot tulossa ikkunaan. Tämmöiset paneeliverhot siis kettiö-olohuoneen ikkunoihin...

1334920860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Varastosta sen verran, että Upo lähtee virkavapaalle eli pois melkein vuodeksi. Tilalle astuu analfabeetti Härra, joka ei ole koskaan huomaavinaankaan meikäläisiä rottia. Elämästä tulee hankaavaa. Lisäksi organiseerausuudistuksen yhteydessä meistä tulee oma yksikkö pitsiniskojen kanssa ja saamme lähiesihenkilön, joka hoitaa työnjakopoliittiset kysymykset. Tämä koko juttu on aika paha eli tulee aiheuttamaan vielä monenlaista ongelmaa jokaiselle. Ainakin niille, jotka ovat tottuneet puuhastamaan eli tekemään töitä ja tarttumaan kyselemättä asioihin... Pelvoittavaa suorastaan. Mitään hyvää ei meistä kukaan tässä asiassa ole vielä nähnyt!

Mutta ehkä nyt taas unohdan ne asiat hetkeksi ja keskityn leikkimään kotoareenalla. Pari kirjoitusta on tehty, niidenkään kanssa en ole viitsinyt ihmeesti hötkyillä. Toinen kirjoittelee lastenkirjoista pari riviä... minä taas 900 sivuisesta historiaopuksesta. On hieman eri asiat esillä, myös sisällöllisesti ja aikataulullisesti, mielestäni.

Uhh, kävin tässä välissä uusiounilla. Ei olisi pitänyt. Taas tarjottiin Exää ja itkua, eli heräsin sojona itkien. Eipä ole mukava aamun aloitus tämäkään.

265380.jpg


POLKA – MUISTAKAA TEHDÄ PALJON LISTOJA!