Torjantai eikä Toivoa näy, Uskosta tai niiden kavereista puhumattakaan! Olisi ihan pari pikku juttua.... ei mitään kummoista, semmoista uni- ja särkypolitiikkaan liittyvää pientä viestiä vaan. Että voisi niinkuin jotenkin toimia niiden eteen. Minen enää kohta jaksa. Väsy on niin iso, että töiden jälkeen nukun ja torkahtelen, aivan väkisin teen ruuan ja yritän lukea edes, vähän lokittaa – en vaan jaksa. Ja sitten nukahdan ja herään klo 1 – 2 aikoihin. Prletto, aina on jotakin pielessä! Miksi minun ei anneta elää ns. suht. normaalia elämää. En yhtään pistäisi hanttiin, en todellakaan (ainakin noin niinkuin kokeiluna se olisi mielenkiintoinen vaihtoehto!).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Onneksi lääkitystä ja syömistä säätelemällä pystyy sentään hankkiutumaan Varastolle ja viipymään siellä sovitun ajan. Tekemään jopa töitä ravakasti, kaffettelemaan ja käymään tupakkatauolla juoruamassa... Sitten Welhotar onkin jo valmista kauraa. Toistaiseksi siis edelleen menen Varastolle mieluusti eikä se ahdista ollenkanas! Onneksi en vielä ole törmännyt kaikkiin tyyppeihin (kertoo huhu), joita täälläkin on. Omalla osastolla ei vars. mulkendareja tai Pitsiniskojakaan ole. Muualla tarinoiden mukaan kyllä. Aika kamaliakin.  Josta muuten tulikin mieleen, että saimme sitten vielä verkkorintterinkin tuonne peräkammarin päähän ,D Kun niitä nyt näyttää sitten satelevan ihan rutosti – tämä on kyllä uusi. Ihailimme yhdessä eilen iltapäivällä, säästää monen ihmisen jatkuvalta ravaamiselta. Toki tästä pitäisi kiittää Pomoa, joka oli vain ilmoittanut, että se nyt tarvitaan tänne! Mutta eipä ihmisille mikään riitä, yksi jo ehti valitella, että kun se nyt ei ole väririntteri... no, se väririntteri on siellä vanhan verkkorintterin lähellä, kyllä ne värilliset jaksaa käydä sieltä hakemassa, prle. Lienee mummo rinttailut lastenlastensa kuvia, en muutoin ymmärrä asiaa. Emme me vältt. töissä tarvitse juurikaan väririntteriä... että siinä jäi vähän miettimään ,> Varastolta ei siis ihmeellisempää, edelleen aion mennä töihin!

 

Belgarionkin, yllätysten yllätys, ilmosi itsestään meilillä. Hän on kiinni eli virka-aputehtävissä ensi vkonlopun. Jahas. Seuraavatkin vkonloput ovat erittäin epävarmoja, koska juuri tuossa vaiheessa tulee siirto eli Belgarion siirtyy Riksusta Säkylään. Lomat tuskin alkavat heti pyöriä. Viestissä oli kovin kettuileva sävy. Vastasin ja ilmoitin, että parasta näyttäytyä jossakin vaiheessa tai Welhotar ottaa puhelimen käteensä ja soittaa suurimmalle asioista vastaavalle härralle ja vaatii Pojan päästämistä lomalle. Tiedän tämän uhkauksen pelottavan sen verran miestä, että hän jossain vaiheessa ilmaantuu tänne. Eikä tässä muuta, mutta hänellä on minun kirjastokortillani lainattu fantasiakirja matkassa. En minä nyt mistään muusta välitä, mutta jos maineeni kirjastossa kärsii... Se vasta olisi katastrofi. Ei, ei minulla ole ikävä. Ei, minä en tarvitse mitään apuja, seuraa, tms. Kunhan vain sen kirjan edes... uskottehan? Parasta olisi, nimittäin.

 

Vkonlopusta ei nyt itselläkään ole tietoa. Prleen Kummisedän toimet ovat taas niin hänessään, että miehestä ei liene avuksi. Prle, minä menen sitten yksin. Stna. Minä Itte.

 

------------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrrve, kavrut! Joo hei, oon ollu edellee aikastas kilti, kun on toi safkapolitiikkaki ollu ihan niinku kondikses. Niit roiskeit on riittäny mulle ihan kunnoll ja sitt sitä riistasafkaa. Ja sitt mä oon yrittäny nukkuu mamin viakus, mutt ku ei oo pystyny. Se heräilee, nousee, pyärii ja manailee sillee, ett mun goisimisest ei tuu yhtää mitää. Höh, piänet kissit ei saa tarpeeks unta. Tarttee sitt goisii kaikki päivät. En oo viälä ehtiny mitää merkkaileenkaa. Nyt silt orjalt on taas se suihkutin loppu, ehhehheh. Ans kattoo, mitä tänää tapahtuu. Mä vaan meinaan, ett jos käväsis vähä nuuskuttaa noit mestoi. Ett dunkkaaks se viälä joka paikas. Siis jos mä jaksan. Ja mamiskanki ois suatavaa tehdä välill jotai fisuruakaa, ett jos vaiks tänää syätäis jotai fisuu, iha vaiks vaa donarii tai jääfisuu! Piänet kissit tarvii sopivaa fisusta kans välissä. Ettei ne ala käyttäytyy huanosti *uhkailee*. Eile mä leikin viälä illall mun mylpyröitten ja yhen pallin kaa. Ei oo tiätteks te löytyny hiiruloi! Mihi kummaa voi kaks melkose isoo hiiruloo hävii noi vaa? Onkohan ne karkannu joteski? Nyt en tajuu, ku mamiki on niit ettiny eikä vaa oo löytyny =O

 

1233514.jpg

 

Täss vaan tämmöne tavalline foto, vähä enemmä nyt öögat auki. Huamisee.

 

---------------------------------------

 

Vincent kiltti, älä keksi mitään, jooko? Ethän? Tämä ei enää jaksaisi yhtään, ei.... Kiltti?!

 

Päivän slogan: On vaikeaa olla näin fiksu ja filmaattinen sekä samalla olla näyttämättä sitä julkisesti!

 

Päivän biisi: Ei yksinäinen unta saa

 

Luettua: Diana Gabaldon - Matkantekijä, sarjan 3. kirja, muistaakseni... Eli jälleen aikamatkailua, kelttiläistä mystiikkaa ja aitoja historian tapahtumia. Mielenkiintoinen tiiliskiviromaani, joka vähän hajahtaa hömpälle,  mutta on niin hyvin kirjoitettu, että tätä jaksaa lukea. Welhottarella uusintaluvussa, koska kirjaston tarjonta on ollut tod. kehnoa.

 

                          265380.jpg

 

            TOIVO KEHIIN - VAATII KANSA!

 

EDIT klo 9.07: Pomo kävi läpsimässä A4:lla päähän, tarkkuutta, hän sanoi! Syy: Punainen alleviivaus oli vähän lipsahtanut, ei ollut supisuora.... voihan villu, Varastossa, nääs! Lähden tupakalle.... =(