Päivitys on puoli ruokaa, onneksi on kuitenkin eväitä. Ja viimoinen työpäivä ennen lomaa – hyviä toivotuksia otetaan siis vastaan, kiitos vaan. Pääasia, että saa olla kotona. Levätä, uneksia, ei muuta ,D Niin ja ihan vähän jotakin alkoholipitoista, hyvää syötävää kans! Ja seuraa... Vai onkohan tämä jo aivan liikaa. Pitäisiköhän käydä myös etelässä eli Hakiksessa vai jättäisikö sen myöhempään. Jepu, se jää myöhempään, kun Yrjö heittää vielä yhdellä tarjouksella puolen kuun paikkeilla, käyn sen jälkeen taas ostoksilla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilisessä lokissa olikin suhteettoman surkea olo. Ette voi kyllä kuvitella, millaiselta se tuntuu, kun on takuuvarmasti ilmoittanut n. 10 eri paikkaan osoitteensa kirjoitettuna auki (kuten se taksin ruudulle tulee – siis ÄLÄMÖLÖN KATU PIENI Ö ISO Y, AJO HIKIMUDUN KUJAN KAUTTA! HAKU HERJAAMOLTA, HAPPYTIE 100 (SATA), RAKENNUS 10 (KYMMENEN). Kun on tämän kirjoittanut ja tästä valittanut joka päivä tällä viikolla sekä Matkapalvelukeskukseen että laittanut sos.tston tätsylle, tietääkin jo valittaneensa. Menee hermot. Saati sitten niiden hermot, jotka eivät jaksa tai pysty valittamaan. Voi paskat – sääliksi käy! Yritän olla vielä tehokkaampi häiriköidäkseni asian eteen. Enempään en tällä hetkellä pysty. Ihmettelen vaan, miksi koppitakseilla on osoite yleensä aivan oikein, jopa molemmat osoitteet. Jossakin on jotain mätää, ei kylläkään Tanskanmaassa, josta pidän. BTW, koppiautolla tänä aamuna EI ollut oikeaa osoitetta, joten hänkin haahuili naapuritalojen pihoilla. Sanoi, että ottaisin yhteyttä esimieheen - kai sellainenkin jostain löytyy. Perkele, kyllä löytyy. Ensin alkoi taas itkettää, olen niin loputtoman väsynyt tappelemaan asiasta. Nyt alkaa jälleen raivo kehiä esiin itseään

 

Oikea joutopostaus eli olisi joutanut olla tämäkin tekemättä.

Lisäksi nykäsin Kassi-Almalta tämän kaljahoroskoopin Neitsyelle:

Neitsyt: Olet Lapin Kulta! Ikuinen haaveilija...hermosairas nysvääjä! Et omaa minkäänlaista hermojen hallintaa. Yleensä hipit ovat neitsyitä. Pitkätukka joka painii pahojen henkisten ongelmien kanssa. Onnenkalu: Airo.

Jahas, se siittä dokaamisesta sitten, että airo tai Airo pitäisi vielä jostakin hankkia. Kävisköhän mela...

 

No, täytyy toivoa, että ei olisi tänään hirveästi oikeaa työtä. Nuo pari opiskelujuttua yritän saada kasaan, etteivät ne häviä täältä koneelta sillä aikaa kun Welhotar lomailee. Sitä kun ei koskaan tiedät, mitä hemmetin päivyksiä täällä taas tehdään. Eli töihin tullessaan ei voi olla varma muuta kuin tietyn ohjelman tiettyjen dokumenttien säilymisestä, wäy...

 

--------------------------------------------------

254944.jpg

Mä tiädän, mä tiääädäään!!! Mami jää mun kaa viikoks himaa, jee! Kliffaa... mä saan tehdä ihan kaikkee ja saan varpisti heekkuja eikä mun tarvii herää, mutt kyll sen täytyy kuiteski herää aamusin. Mutt sitt me nukutaa taas lisää ja lisää... Mmmmm. Kiva! Oiski kyll hyvä. Orja oo tehny kunno ruakaa koko viikolla. Jotai ihme juttui se joskus kaivelee tuolta. Juu, ja sen fisupurkinki se vei duunii ja veteli siälä. Mä saanu mitää. No kalkonit ja maitonapikat. Mutt siis en niinku mitää ihmisheekkuu. Semmost kaikkee, mitä se yleensä tekee. Omituinen juttu. Aina se jotain keittelee ja sörsselöi, täll viikoll oo tehny melkee mitää. Mä en tajuu. Ajattelis ees heikkona riutuvaa kissiä. Nih. Ett kai se sitt ku se on himas, tajuu, ett meikäkissaki tarvii taas jotai. On se rapsunu ja paijattanu. Oon mä joka yä nukkunu sen viakus. Vaiks välill on vähä levotonta. Viime yänäki se vähä taas pyäri ja sillee. Mutt kai se pitää vaa kestää.

 

422762.jpg

 

Täss fotoss mä taas selvästi oon kuullu jääkkärin oven naksahtavan ja lähden kohta kattoo, mitä siälä tapahtuu... Mutt nyt mä meen goisii ja ootaa mamiskaa himaa! Kliffaa viikendii vaan kaikille Lokistanian kissinkoille! >0<

 

-------------------------------

 

Mutt nyt Minä puolestani odotan vaihteeksi jonkun saapuvan. Ja menen tupakalle ja teen taas valituksen. Myöhemmin päivällä soitan sinne stanan Iisalmeen, ple. Nyt loppui Welhottaren kyykytys! Tämä on selvästi tahallista, ei tällaista VOI sattua enää vahingossa, prle.

 

Päivän slogan: Humaltuminen ilman viinaa on teeskentelyä.

 

Päivän biisi: Tylsää, tylsää

 

Luettua: Eilinen dekkari jäi ihan pikkuisen kesken, kun piti lähteä etsimään taksia, joka ei koskaan tullut! (eikö olisi aika hyvä kirjan nimi???) Eli jatkan iltapäivällä.

 

                          265380.jpg

    

                    PUUDUTTAVAA PERSTAITA!