Kyllä Welhotar on väsynyt ja kipeä – on! Eilen tulin kotiin, kaaduin sänkyyn ja nousin vasta 1.5 h päästä. Olin niin repopoikki, että en jaksanut avata edes konetta! Silloin ovat asiat jo aika huonosti. Väkisin laitoin evästä ja takaisin sänkyyn. Hörhö kävi, haukuin hänet pystyyn. Viipyi vain 2 minuuttia, toi sentään Ystävänpäiväkortin. Käskin tunkea senkin hanuriinsa. Welhotar oli kranttu puhuteltava. Kummisetä soitti, kun jo nukuin. Ihmetteli, miksen ollut soittanut. Sanoin että nukun ja löin puhelimen kiinni. Asiaa ei mitenkään parantanut se, että iltapäivän taksonouto jälleen kerran oli tyritty. HMPK ilmoitti, että "autoa ei ole saatavissa". Täh, klo 15.20 Pasilan tolpan vieressä.... älkää naurattako. Soitin Iisalameen, jossa ihmeteltiin kovin. Ja juu, oli laitettu tilaus, juu, on auto tulossa, ihan kohta. Sain taas raivarit, kyselin miksi tilausta EI voi tehdä ajoissa. No kun se on syötetty koneelle. Jumalauta, minulle on ainakin sata kertaa sanottu, että tietokone tekee vain sen, mitä sinä haluat sen tekevän. Etteikö sitten voisi aikaistaa tilauksia? Ei varmaan – juu – mutta miten juuri minulle osuu vähintään kerran viikossa joku tämmöinen kämmi. Kauhulla odotan tämänpäiväistä käyntiä neurolla, taatusti osaavat senkin kyydin jollain lailla taas kämmätä, rapoa myöhemmin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen ilmeisesti jo jonkinlainen kauhukuuluisuus fattan vammaispuolella, kai noiden valitusten takia. Soitin sinne saadakseni hakulomakkeen, täytyy uusia kuljetustukianomus. Riitti, kun esittelin itseni. Siellä tämä uusi nuori leidi alkoi hätääntyneenä heti selittää, että juu, aivan heti lähetetään ja juu, tulossa on. Kun sitten kerroin vielä nimeni, ihan vain varmistaakseni, että nimi ja osoite tulevat oikein, leidi säikkyneenä sanoi hyvin muistavansa ja osoitteen olevan kyllä tiedossa =O Minäkö muka ikävä ja kuttumainen aasiakas, pois se minusta! Eikä minua tarvitse pelätä, jos ei möhli... ,D Eli ei kun veivaamaan uutta hakemusta, josko pääsisi Varastoon vielä jatkossakin.

 

Varastossa oli eilen hiljaisempaa. P-P palasi lomilta ja kulki jokaisen luona tervehtimässä. Epäilen, että hänen tapansa ei suinkaan ole käydä mukavasti juttelemassa vaan tarkistamassa että jokainen on työssä, puuhastelee jotakin eikä seiso tumput ristissä. Kyseli, onko töitä riittänyt. Kerroin että on ja väliaikoina olen mapitellut ja lukenut vanhoja papereita. En kyllä tunnusta, mitä eilen tein ainakin puoli päivää.... En varmasti! Vapaasti saa arvata kyllä, mutta palkintoja ei jaeta. No, tänään alkaa taas hommia tulla, luultavasti siellä on jo aamulla vino pino odottamassa. Minä kuitenkin häivyn puolilta päivin, ihan P-P:n luvalla. Selitin tarkasti, miten tuo lekurisysteemi Hyyssissä menee, eikä hänellä ollut mitään sanomista. Minähän käytän siihen omaa aikaani, tunteja, jotka on jo tehty sisään.

 

Jos totta puhutaan, eilen oli kyllä päällä sellainen tunne, että minä en jaksa. En jaksa edes Varastolla. Jostakin syystä kivut ja väsymys iskivät oikein pahasti päälle! Pakko valitella siitä tänään. Jotakin olisi saatava aikaiseksi, edes lisälääkitystä tai jotakin...

 

Welhotar siis toimittelee töitä ja asioita tänään, kaikesta lisää huomenna!

 

-----------------------------------------------

254944.jpg 

 

Purrrrrrrrrrrrmenta, kaikki kissinkat ympäriinsä! Mull oli eile hyvä päivä, vaiks orjall ei sitt kai ollu. Nimittäi se kaatu sänkyy, vaatteet päälä, hei. Tosi outoo, vaiks on nii enneski käyny. Sitt se vaa makas. Mun piti käydä huutaas se pystyy. Nimittäi se ehti ottaa ruakataravoita jo esille ja siin oli jauhist. Oli pakko huutaa, ett tulis laittaa niit sen eväksii. No, kyll se sitte lopulta tuli. Hei, meill oli tiätteks te semmost ku kanojen poikasen fileiden jauhislihaa =O Ikinä ollu tommost hianoo. Mutt kyll se sitt oliki tooooosi hyvää, melkee parast heekkuu. Mäki sain ison biitin ja sitt viäl vähä kypsänäki sitä. Vaiks toi tunki taas mukaa kaikkee omituisii räätiköi ja paprikoi ja kilii ja kurrii. Ja vähäks tääll viäläki dunkkaa valkone sipuli. Jäks! Voi kunnoll ees henkittää. Ja mä pelkää, ett se haisu tarttuu. Ei kai kukaa kissileidi sitt must enää välitä, jos mäki alan haisuu tollaselt ku mami. No, mä olin sitt tosi hyväll tuulell ja meninki nenittelee mamiskaa. Sitt seki alko nauraa, ku mä menin ja töpöttelin mun kuanoll sitä nassuu... Hassu juttu, siit se tykkää. Se on oikeestaa mun tapa näyttää, ett mäki tykkään mun olost ja mamist ja sillee. Ett on niinku hyvä olo!

 

Jahas, Vuodatuksen kuvat eivät taaskaan toimi - kuva lisätään myöhemmin!

 

Tässäki on aikastas hyvä olo, eiks? Mutt nyt pitää lähtee syämää mun maitonapikat ja kattelee, onks tualla viälä kissinmuanaa. Huamisee...

 

-----------------------------------

 

Kyllä, siellä on kissanruokaa ja lisää tulee ennen töihinlähtöä! Vincentistä on aina huolehdittava, on sitten miten väsynyt tahansa...

 

Päivän slogan:  Yritin laskea lampaita, mutta ne kieltäytyivät siitä!

 

Päivän biisi: Save My Money And Name

 

Luettua: Mikko Meriläinen – Wigwam. Kaveri on tehnyt uskomattoman työn kerätessään kaiken tämän faktan bändistä! Arvostan suuresti. Itse pidän edelleen Wiguista ja olen aina pitänyt, joten mielipiteeni on tietysti vähän värittynyt. Kirja on kuitenkin erinomaisen pätevä selvitys Wigwamin syntymisestä, eri kokoonpanoista, oikeastaan kaikesta mitä on tapahtunut. Erittäin yksityiskohtaista tietoa mm. biisien synnystä jne. Suosittelen lämpimästi kaikille Wigut tunteville, myös helkkarin hyvää ajankuvaa sekä juttuja eri muusikoista, jotka ehkä paremmin muistetaan ja tunnetaan muista yhteyksistä. Eli Welhotar suosittaa ja mahdollisuuksien mukaan hankkii tämän itsellensäkin!

 

                                265380.jpg

 

                              TIUKKAA TIISTAITA!