Aivan, se oli vain hetkellinen helpotus se yksi päivä! Eilen tuli tehtyä normaali posti-kirjasto-kaupat -roudaus. Argh ja just. Päästyäni kotoon olin niin kipeä, että kiljuin ääneen. Selkää juili, koivet huusivat ja kädet valittivat. Eikä prleen taksokuski avittanut niin yhtään kassien kanssa, ei edes nostanut niitä koppiautoon. Komea (ainakin omasta mielestään) mamu, joka peilasi itseään varttitunnin taksossa, ennenkuin suvaitsi ajaa n. 15 metriä meidän odottajien eteen ja päästää sisään. Oli kylmä, viima ja nälkä – vähänkö suivautti siis... Kaverilla ei ollut alkeellisintakaan aikomusta todellakaan avittaa minkään asian kanssa. Kyllä, minä itte sitten raivon voimalla nostin ja raahasin. Selkähän siinä taas meni, tuntuu vieläkin ja tuntui koko eilisillan. Hmph tämmöisiä.

En minä mitään ostanut, vähän nassurasvaa ja paria plaatua maustekastiketta. En löytänyt sitä mitä hain, vain normihintaista sellaista ja annoin siis olla. En minä mitään uutta tarvitse, en edes sitä, mitä etsin. Aina löytyy jokin korvaava tuote ja innovoidaan sitten taas lisää. Itse asiassa tullessa jo keksinkin, miten asian hoidan. Raivokasta ja täsmällistä kassien purkamista riitti, muonaa tuli aika mittavasti. Ziitos kauppojen, jotka olivat varautuneet j-muoniin ja siksipä oli paljon oranssia tavaraa tarjolla. Pakaste sai siis täydennystä, yhtä jos toistakin. Kun pääsin lopulta laittamaan muonaa tein sen harvinaisen pikaisesti, samalla pyöritin ison koneellisen pyykkiä. Kävin vielä ripustamassa ne, tiskasin ja keittelin kaffet. Lähdin nettailemaan ja – uhhhhhh – iski niin jumalaton väsy, ettei tosikaan. Typoja vilisi ja horjuin sänkyyn. Vain silmät kiinni ja pari tuntia äärimmäisen sikeää unta. Niin se raitis ilma äkkiseltään väsyttää! *wirn*.

Ilta menikin lueskellessa. Lisäksi otin lievät kilarit; tein kauppoja erään leidin kanssa. Nyt hän valitti, että oli (TOSI KAMMOTTAVAA!) joutunut ihan hakemaan postista kirjeensä ja maksamaan siitä lisää. Vika ei todellakaan ollut minun. Samassa läjässä lähti paljon muutakin postia eli kämmi on postin. Tarjouduin maksamaan erotuksen, kertomalla ettei tuo kuulu meikäläisen tyyliin. Mutta kun, tuo ostos oli luokkaa alle 10 juuroa, on minusta nyt vähän hullua kertoa paljonko meni bussimaksuihin ja takaisin kotiin sekä ylimääräisiin postikuluihin. Pyysin laittamaan tilinumeron, lupasin maksaa sen eläkkeestäni, ettei hän vain joutuisi kärsimään millään tavalla! Veemäistä joo, mutta olipa viestikin kyllä sellainen, että voi hyvää päivää. Minä olen tehnyt vuosia kauppoja Huutiksessa (n. 700 kpl), iiPeissä (n. 50 kpl) sekä Netcyclerissä muutamassa kuukaudessa n. 50 kpl. Eipä ole tämmöistäkään pitsiniska-kermapersettä tullut vastaan. On toki mennyt väärillä postimaksuilla, mutta ne on asiallisesti oikaistu. Tuo hemmetin marmatus oli puoli sivua pitkä ja täynnä minun "ansaitsemistarkoituksessa tekemääni tahallista veloitusta" :o Enhän minä edes laskuttanut häneltä kuin normit postikulut? En oikeasti ymmärrä – en sitten millään! Vai pitäisikö hänen saada kaikki ilmaiseksi? Ilmeisesti sitten niin. Ikävä kyllä, henkilö on kotoisin Turusta... onneksi ei tuttu. Juuri laitoin paketoa muuten sinnekin päin eikä postisetä vinkunut mitään :)

Jahas, tänään vuorossa Belga ja koneen vian etsintä sekä mahd. korjaus (toivottavasti!). Palkkiona hyvä lounas; paria eriplaatuista saladoa, lohkopottuja, vihanneksoja... fisujakin taas. Ja jälkkäreitä paria plaatua niitäkin. Eiköhän tuolla yksi konekin jo taltu.

Muuten en täksi päiväksi ole suunnitellut mitään. Kunhan vain olen! Lisää kaffetta, huutaa pää (sekä vatsa ja mieli), lisää myös mömelöitä, jotta pystyisi edes johonkin...

265380.jpg


POLKA, JOTA JOTKUT PIKKUASIAT RAIVOSTUTTAVAT SIMONA!


PS: Muistakaas edelleenkin mahdollisuus osallistua arvontaan klo 23.59 asti jättämällä kommalaatikkoon viestiä tai lähettämällä privaa! :)