ja jo eilen iski masennus... Pitäisi olla mieluummin kaksi lauantaita peräkkäin. Sunnuntailla ei tee yhtään mitään! Yritin vain nukkua ja lukea. Pakkosiivous, hyvin hyvin hätäisesti. Ruokaa. Ja taas päikkäreille. En minä jaksa tuommoisia päiviä, argh! Ja tietysti sitten aamuherätys, yllättäen ja vaihteeksi tasan klo 3. Mitenkähän minut on ohjelmoitu juuri tuohon aikaan heräämään ja kuka hemmetti senkin on keksinyt. Edes tunti pidempään olisi ihan paikallaan, jopa kaksi. Nyt olen hereillä, kun muut menevät vasta nukkumaan. Ei kiva.

Mutta koivet näyttävät siisteiltä, ainakin tämän päivän. Olkapäät ja käsivarret taas eivät tykänneet pikasiivouksesta, se ees-taas -imurointiliike on tosi pahasta ja sattuu jo etukäteen, jälkikäteen särkee niin pleesti. Tiedän, torstaina viimeistään on hirveä vali-vali-vali päällä. Koivet eivät tykkää tästä työstä yhtään, siinä vika. Ja erehdyin vielä huomenna tilaamaan ylimääräisen kirjastokeikan. Tuli niin vähän kirjoja lauantaina, että pakko käydä korjaamassa tilannetta, prle!

Tälle viikolle olen myös lupautunut ottamaan yhden harjoittelijan ohjattavakseni Herjaamolla... Ihan kiva, saan siitä taas näyttöön pointteja, mutta sekin vie työaikaa. Vieköön, pitäähän ihmistä opastaa ja kun niitä halukkaita tulijoita on aika paljon, ei yksi työntekijä voi omilta töiltään ottaa montaa vastaan kuukauden aikana. No, onneksi tämä leidi tulee vasta loppuviikosta eli to-pe. Ja materiaali yms. on valmiina.

Eli astukaamme arkeen. Ei kyllä yhtään huvittaisi, ei todellakaan. Nyt juuri haluaisin käpertyä takaisin sänkyyn peiton alle tunniksi...

--------------------------------

254944.jpg

Huaaaaaaaaaaaahpurmenta kavrut! Mäki oon ihan uni, jäks! Mami herätti MUT, siis yleensä mä herätän sen. No joo, mä vähä leikin tuala yällä, kun mami goisi. Sen punasen mylpyrän kaa, kai te muistatte... Ja sitt pistettiin Anskun kaa vähä painiks ,D Se onki aika hyvä kavru, mä en ihan jaksa retuuttaa sitä kokonaa, mutt voin hyäkkii ja vääntää ja kääntää, eikä se jaksa panna hanttii. Nii ett nyt mä voin harjotella himass kunnon tappelust, vaiks mamiska onki taas duuniss. Hmph. Eilenkää muute tarjottu ku kissinruakaa. Me vaaditaa tänää ett saadaa fisuu ainaski! Nih! Muute me ei aleta, ei sitt kyll yhtää. Mami vaa duunas jotai eväsruakaa uunis, hyvät oli haisut. Mä sain maistaa ja ihan jäks-ruakaa. Jotain janssonia kiusattii siälä. Huh, en tykänny! Nii et me jäädää nyt sitte kaksistaa himaa ja odotetaa vaa, ett mamiska tulee. Onneks mull on nyt vähä seuraa ja puuhaa himass ;D

536458.jpg

Täss me ollaa myllätty koko sänky ja otetaa vähä relaa. Tää ei oo hirmu hyvä foto, mutt mä halusin viälä tän tähä. On niit parempii taas tuloss sitt joskus myähemmi. Mutt nyt me mennää ottaa aamutirsat. Se on taas huamisee!

-------------------------------------------

Kohta joku taatusti tulee keittämään kaffet! Ei väsytä, tekee vain mieli toista annosta kaffetta, kun ensimmäiset tuli juotua 3.30 tienoolla ,>

Päivän slogan: Kohtalollekin pitää välillä lyödä luu kurkkuun!

Päivän biisi: Houses Of The Holy

Ja luettua: Erkki Tuomioja - Häivähdys punaista: Hella Wuolijoki ja hänen sisarensa Salme Pekkala vallankumouksen palveluksessa, lähihistorian vielä tuntemattomampia tapahtumia, joista osa jää vieläkin selvittämättä. Kirjan nimi on sikäli harhaanjohtava, että vallankumouksestahan tässä puhutaan kuitenkin kovin vähän. Lähinnä pyritään kuvaan Wuolijokea persoonana, hänen pyrkimyksiään ja taustojaan. Suosittelen vain historiasta kiinnostuneille ja asiaan muutoin vihkiytyneille ,D Ja sitten Max Allan Collins - CSI - Synnin kaupunki, idioottilaatikkosarjadekkari, huh, olipa määritelmä. Eli näitä riittää, mutta ei niin paha kuin voisi olettaa. Tosin tämä oli kovasti ennalta arvattavaa eli ratkaisun tiesi jo kirjan puolivälissä, hmph! Simppeliä välipalaa hakevalle hyvä ratkaisu! Hannele Pokka - Menolippu, Pirkon päiväkirjat 1972 - 1974, heheeh, maalta Tsadiin opiskelemaan tulevan tytön kasvua opiskelijapolitiikkaan, yllättäen, heh, siihen taantumukselliseen puoleen. Vähän vasemmiston mollausta ja seksiä mausteena. No joo, luettavaa ja tarina kulkee, mutta ei näin kyllä todellisuudessa... tai ei ainakaan ihan ;D No, hupaisa vaihtoehto viime aikoina julkaistuille barrikadiromaaneille.

                                  265380.jpg

                          TAKATALVISTA MAANANTAITA!