keli on mitä parhain! Tuollaisessa kevyessä sateessa hyvin varustettuna on suorastaan ilo lähteä ulos - eipä ole ainakaan liukasta. Ei mitään sateenvarjoja vaan kunnollinen rotsi, joka pitää vettä ja on lämmin. Jaksaa odotella bussia ihan kummasti, ainakin jos se  tulee ajoissa ,D Eli sateista tirstaita vaan sinnekin!

Haa - onnistuin huijaamaan Vincentiä aamulla (tai siis aamuyöstä). Hän halusi ehdottomasti n. klo 2 aikaan, että kakkislaatikko on tyhjättävä sekä aamupala saatava. En laittanut valoja, tyhjäsin laatikon, heitin puoliunissani kalkkunaleikkeen ja pari maitonappia perään enkä puhunut mitään. Menin takaisin sänkyyn. Hetken oli aivan hipohiljaista, sen jälkeen Vincent ilmestyi sängyn viereen kummastuneen näköisenä hiljaa purrristen. Ilmoitin, ettei vielä ole aamu ja kääriydyin peittoon entistä tiiviimmin. Sain vielä nukkuttua klo 4 asti. Jesh! Kissoja voi siis kuitenkin huijata; toivottavasti tämä toimii vastakin.

Mutta olipa tämä täällä eilen tosi väsy, aivan repoväsy. Aioin mennä heti nukkumaan kotiin päästyäni, mutta päätin ensin laittaa jonkinlaista evästä tälle päivälle. No, siinä risottoa laatiessa muistuikin mieleen kilo punajuuria, jotka jo pyytelivät itselleen kutsumanimeä. Päätin keittää nekin siinä sivussa. Ei taas käväissyt väsyneessä mielessä, että niiden kypsyminen kestää hiton kauan eikä silloin ainakaan uskalla mennä edes lyhyeksi aikaa pitkälleen. Aivan väkisin sain valvottua punajuuret loppuun ja katsottua uutiset idioottilaatikosta. Sen jälkeen sänky tuntui aivan ihanalta. Tosin uni oli jälleen erinomaisen pätkikkäistä ja levotonta, mutta jonkunlaista unta kuitenkin. Ja punajuuret on siis keitetty. Tänään niistä tehdään ainakin yksi ruoka.

Tämä tuli ryöstettyä tuolta Salkan kautta, joka oli alunperin kopsinut jutun Hallattarelta, eli mikä on keijukaisnimesi ja -horoskooppisi?!! Minun on näemmä:

Kukkaiskeiju Syntynyt Sateenlaulukuussa eli 16.8.-10.9.

- Kukkaiskeijut ovat helliä ja huolehtivia. Ne ovat kovia tekemään työtä, mutta leikki ja huvittelu sujuvat niiltä yhtä hyvin. Kukkaiskeijut rakastavat valoa ja pelkäävät pimeyttä. Ne elävät päivän kerrallaan. Ne ovat halutessaan hyvin lumoavia ja saavat jokaisen pään pyörälle.
Niiden lempiväri on taivaansininen ja onnenkasvi kissankello.

Eipä oikein mikään osu kohdalleen, paitsi työ ja huvittelu!!! Muu ei ole kyllä minua, ei sitten pätkääkään...,D

-------------------------------------------

Purmenta vaa! Höh, mä ees tiijä, millon mä oon syntynyt, hei, vähäks on tollanen noloo. Ja  mamiki tosiaan huiji mua aamulla. Mutt ei haittaa, mä sain kaikk mitä mä halusinki, mutt vaa tavallist aikaisemmi. Se kyll sano jotain, ett täst ei sitt tuu jokapäiväne juttu. Mutt minkä mä sille voin, ett muaki nukutti eilisiltana ihan hirveesti. Nii, ett ku on goisinu ensin päivän oottaen mamiskaa töistä. Sitt on saanu ruokii, mä sain eilen muuten kalkonia päivälläki ja maitonappei, nii ni alkaa nukuttaa uudestaa. Ja ku mami hössäs jotai taas niitte vihannestesa kaa, nii tiätty mä nukuin kunnolla. Ei sitt mikää ihme, ett mä oon pirtsakkana yällä. Kissat yleensä on yällä pirtsakkana. Nii, ett mitä välii, hei. Mä vaan toteutan itteeni! *ylpeänä nostaa nokkaasa* Mamiskanki ois aika löytää se sisänen kissansa, ett vois elää niinku relammi ja sillee. Ett ei ottais pulttei jostai heräämisest tai nukkumisest. Eihä se nyt oo kauheen tärkeetä. Jäis mun kaa kotii, nii vois ottaa vähä mallii! Siin ois aikastas hyvä ideo. Mutt ku se aina vaa sanoo, ett mein rahat ei riitä, jos se jää himaa. No kyll ne varpisti riittäis mun tarpeisii - tost mamiskasta mä en sitt tiijä. Ei vissii riittäis. Se on nii paljo mua isompi (toim. huom. myös vuokra, laskut jne.!!!!). Tarttee alkaa vakavasti ehottelee sille, ett jäis kotii, jos se vois saada jotain kissatukee tai semmost. Kissinhoitorahaa tai jotai? Mun pitää selvittää...

                                 296376.jpg

Täss vois taas olla niinku mä, tais sitt toi Leksa, ainaski melkee ,D Mä ootan ihan hirveesti niit mun kuveja *huoh*. Tulis nyt, ett sais omii kuvei tänne!!! Mamiih - soita, ett Poika tulee käymään, jookosta! Mä meen nyt uudestaan ottaa päikkärit ja sitt mä meen leikkii mun hiiruloilla ja oottaa, ett mamiska tulee. Mä luulen, ett tänään se duunaa jotai jauhiksest - se otti semmose paketin sulamaan aamulla! Njam! Se on sitte taas huamisee!

------------------------------------------

Aivan, Vincent, jauhelihasta tulee jotain - ja punajuurista. Lindströmiä tms. Mihin nyt tahto ja voimat riittävät kotiin tullessa. Hätätilassa se muuttuu punajuuri-jauheliha -kastikkeeksi, joka ei ole pahaa ollenkanas sekään. Odottelen, josko kohta ovi käy ja joku tulee laatimaan kaffetta! Olen sen tarpeessa. Mielipuolimömelöistä jää muuten ärtsyn hirveä maku suuhun aamuksi - jäks! Tarvitaan litra kahvia, kiitos!

Päivän slogan: Onko elämää ennen ensimmäistä kahvikupillista?

Päivän biisi: Acute Schizophrenia Paranoia Blues ,>

Aamulla aloitettua luettavaa: Päivi Alasalmi - Tuo tumma nainen

Ja Pinkkujen ystäville myös jotakin taas tänään:

296377.jpg

TURHANPÄIVÄISTÄ TIISTAITA KAIKILLE LOKISTANIAAN!