Vaihteeksi taas yöhuomenta! Eilinen päivä meni huomattavan runsaiden, monilukuisten päikkäreiden voimalla ihan hänekseen. Sitten nukuin vielä n. 5 h. Enää ei nukuta, nih. Klo on 1.15, ei vielä aamiaista, vaikka kissi toisin väittää. Ensin toki päivitys *virn*.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eli residenssissä ei todellakaan mitään erityistä. Makoilin kissin kanssa lähes koko päivän, otin päikkärit aina kun vähänkään siltä tuntui eli tod. monta kertaa. Laittelin thai-tai-kanaa. Pyykkäsin. En edes yrittänyt siivota, käsi on edelleen kipeä. Kukaan ei soittanut, kukaan ei käynyt. Saimme olla täysin rauhassa. Mitään muutakaan ei tapahtunut – hurjinta taisi olla isojen tyynyjen pesu ja niiden päällisten ompeleminen takaisin paikoilleen. Wau, todella tapahtumarikas päivä siis!

 

Tänään onkin sitten kaikenlaista. Ihan ensiksi,  kyllä, aion lähteä Varastoon töihin jälleen! Minulla on klo 9 kehityskeskustelu Pomon kanssa. Muuten töitä on tarjolla jo ihan riittävästi, ettei niidenkään perään tarvitse kysellä. Toivokaa tekin, että Welhotar ei kovastipaljon mokailisi vaan selviäisi päivästä jo tavanomaisen tehokkaasti ja asiallisesti *virn*!

 

Päivän jälkeen aion käydä etelässä eli Hakiksessa, shampoo ja nassurasva vetelevät lähes viimeisiään. Halli huutelee tarjoomuksiaan. Sitruunaöljyä pitäisi etsiä. Eli normikeikka Hakikseen työpäivän jälkeen ja sitten kotiin. Mahdollisesti eräs henkilö on luvannut käydä illemmalla tuomassa niitä kuitteja hakemusasioiden ympärille – asiasta ei ole vielä tarkemmin sovittu. Kiirettä pitää, juu. Tosin HMPK taas esittää melkoisen ällistyttäviä aikatauluja. Itse olin toivonut (tai en toivonut vaan tilannut) työaikataulut lähtö kotoa klo 6.45 ja paluu Varastolta klo 15.20 joka päivä. Arvatkaas huviksenne, yhtenäkään päivänä ei ole juuri noita aikoja. Jommasta kummasta, mieluummin molemmista päistä on päivää rukattu jotenkin päin. Ja jos eivät sitten tule koppitaksolla, minä valitan. En minä aio olla töissä kuin vartin tavallista pidempään ja keräillä vähän plussaa esim. ensi kuun lekurikäyntiä varten (siihen menee puoli päivää, prle). Kumma, mistä nuo ajat keksitään, koska kuuleman mukaan varsinaisia tilauksia ei kuitenkaan kerralla tehdä =O  Lauantainen taksokuski muuten kertoi itse olleensa eräässä kokouksessa mukana vkolla, jossa oli väitetty jälleen kaiken toimivan mainiosti. Onneksi kuljettajalla oli ollut mukana omia epäonnistuneita, kehnosti toimineita esimerkkikeikkoja, joten oli pystynyt todistamaan muuta. Hän myös sanoi, että mikäli HMPK ei enää vastaa valituksiin, kannattaa valittaa suoraan Toiselle linjalle. Otan asian harkintaan. Tiedän, että aivan varmasti taas paskaa tulee lentämään tässä asiassa...

 

Eli Welhottaren residenssissä ei muuta mainittavaa. Uinuimme Vincentin kanssa tosiaan päivän ja melkein koko yön tähän asti. Nyt molemmat ovat vailla aamiaista ja lisäksi kiltejä toisilleen. Olkaa tekin!

 

------------------------------------------

254944.jpg

 

Purmeennnntaaa, taiks yä tää taas on! Tajuu tota orjaa, taas punkeemas ylös. Onneks se eile ymmärs leikkii kissii, ett seki nukku vähä väliii *virn*. Ja hei, sitt se teki roipenteliruakaa. Onneks tajus antaa mulle ekaks mun annokse, enneku alko tunkee taas kilei ja karrei mukaa. Oli njamskista, hei. Ei olla pitkää aikaa sitä syätykkää, nii ett maistu tosi hyvält! Ja sitt me tosiaa goisittii. Ja mä sain napikoita. Ja sillee. Ett tosiaa oltii rauhas himas ja kiltei eikä kukaa tehny pahojaa. No juu, mami kyll taas käytti murinakonett sillee, ett mä en voinu olla bases, ku se pitää nii hirmust mekkalaa. Mutt muute ihan ok. Oli kliffa päivä... Nyt mä jään taas yksin koko päiväks, keksisköhä jotai vai jatkasko kiltinä olemista *miettii*. Mä oikee tiädä, mä kyll tahtosin olla mamin kans väleis. Sill on hyvei ruakii ja se osaa paijattaa mua just oikeist kohdist ja heitellä napikoitaki just niinku mä tahon. Tarttee oikee paneutuu nyt tähä asiaa. En mä tahtois merkkaillakkaa, mutt mä en tiädä mikä muhun aina menee (toim.huom. vanha malmilainen selitys, ei päde tässäkään tapauksessa). Jos mä kuiteski lupaan yrittää ees olla nätist, nii ni mamiska vois tuada mulle ainaski tuliaisii, ku se kerta on hallii menoss. Sillo sill on aina mukan kaikkii pussukoitt, jois on hyvei ruakii ja mull viälä ekstraa, jotai munuaisii tai semmosii. Mmmmm. Joo, mä yritän olla tosi kilti, mami, jookosta, jos sä toisit mulle vaiks jotai piäntä!

 

1226315.jpg

 

Tämmöne ihan tavalline foto eli taas silmät kii, niinku yleensä....... nyt on maanantai-aamu, nii täst on hyvä taas lähtee. Kliffaa päivää kaikill ja huamisee!

 

----------------------------------------

 

Aivan, tästä on hyvä lähteä! Voi ku nuo koipiset paranisivat edes vähäsen – en tykkää kävellä ranskanpullilla....

 

Päivän slogan: Hölmökin osaa kertoa totuuden, mutta hyvään valheeseen vaaditaan jo kykyjä!

 

Päivän biisi: Vain hullut selviää

 

Luettua: Helene TurstenKultainen vasikka, jälleen hyvää dekkaria naapurimaasta. Welhotar pitää ja suosittaa kaikille dekkarien kavereille! Miten IT-kupla puhkesikaan ja mitä kaikkea siitä seurasi... melko kaluttu aihe, mutta toimii tässä erinomaisen hyvin.

 

 

                                    265380.jpg

 

                      VIIKON ENSIMMÄISTÄ MAANANTAITA!