en siis taida ottaa kävelypulloa mukaan tällä kertaa. Saattaisi kyllä olla tarpeen, virkistys siis. Olin eilen aivan sikaväsy käytyäni postit ja kaupat, hmph. Vai olikohan se vain normaali keksiviikkoväsy? Ei aavistustakaan. Kotoon tultua vähän apetta kitusiin ja päikkäreille, horrospäikkäreille.

 

Sitten tahkoamaan vielä paria juttua kasaan, että pinot vähän pienisivät. No juu, pienenevät ne. Lisää tulee, hain pari kirjaa ja samaan aikaan ropsahti luukusta 3 kg:n pakettikortti! :D *iloisaa* Tykkään kyllä, mutta joskus tämä aiheuttaa ihan pieniä paineita. Toisaalta, olen ainakin tehnyt jotakin hyödykästä tälläkin lomalla. En kyllä mitään kodon eli huusholliasioiden osalta, en myöskään muuta. Olla möllötellyt vaan. Ehkä se on sallittua, sentään joskus?

 

On tässä vielä aikaa, se helkkarin typerä söndaagikin tulossa. Silloin voisi purkaa kaikki aggressionsa kotohommiin ja mennä oikein räytyneenä ja kipeänä takaisin Varastolle. Hakemaan vaikka saikkua, tyyliin ”Näin meillä lomat vietetään”. Toisaalta, en kyllä saa ikinä nukuttua öisin tarpeeksi. Nuo kivunperkeleet vaan pahenevat ja iskevät öisin – sitä katsoo kelloa, etsii asentoa ja toivoo vielä nukahtavansa. Yleensä nukahtaa, mutta vain hetkeksi ja taas sama juttu. Usein herää omaan uikutukseensa, pari kertaa melkein suoraan huutoon. Että se taas siitä asianmukaisesta lääkityksestä. Viime yö oli yhtä hlvettiä, nukuin tuskin paria tuntia. Nyt on lievästi raivoisa olo, ei huvittaisi mikään. Mutta taas on tullut luvattua, pakko kai se on!

 

Juu, olen katkero! Minusta minun ei pitäisi olla töissä lainkaan, jos lomallakin on jo tällaista... pitäisiköhän mennä omisarvikselle ensi viikolla. Ajatus voisi olla jopa kannatettava. Tosin hän varmaan haluaa ensin katsoa sen B-lausunnon kohtalon. No, ehkä minä jaksan. Hyvin ehkä. En ole tänä aamuna parhaimmillani, jos olen koskaan ollutkaan.

 

Äkkiä lisää mömelöitä, että pääsen liikkeelle. Muuten ei hyvät eikä huonotkaan heilu.

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA AIKOO PÄTEÄ TÄNÄÄNKIN JOSSAKIN!