Pelvoittava ns. normaali elämä on taas alkamassa. Pitäisi siis Varastolle tästä ja tiedän, että töitä on. Mutta siitä minulle, kai, maksetaankin. Joten mentävä on, vaikka ei huvittaisi. Lisärapoa ja ketutusta tästä asiasta sitten huomenna. Viikon bonuksena on nimittäin  vielä hammaslääkärikeikkakin perstaina!

 

Omisarvis sitten soitti lopulta eilen. Ja känisi. Ja hyvin, hyvin pitkän setvimisen jälkeen myönsi, että oli hänen virheensä kirjoittaa Sirkat 2 mg. Ei ollut tarkoitus. Ei pyytänyt edes kunnolla anteeksi, mutta lähettää uuden repseptin 4 mg:sta. Ziitosta, tyhjän suap pyytämättäi. Kuitenkin koipi-rtg:ssä oli vähäistä kulumaa, johon meinasi tipahtaa glukosamiinia, mutta sitten ei. Äyriäisallegriaa nääs, nääs – siis ollut pari kertaa oireita eli ei ehkä käy. Samalla tuli lähete reumatologille, joka voisi arvioida myös tuon glukosamiiniosuuden =O Kas ja kummaa, hän taitaa jo oikeasti uskoa, että minua sattuu ja särkee. No, tämä reumaleidi ottaa vastaan myös keskustassa ja harvoin, joten tänään sitten varaamaan sinne aikaa. Onneksi Varasto maksaa... Eli eipä ollut kummoinenkaan puhelu muutoin. Ei ymmärtänyt asiaa, kun sanoin, että hän aikoo romuttaa koko työssäkäyntini. Kun kerroin vähistä unista, ei kommentoinut. Eli lienee sitten ihan sama, paljonko nukun tms. Kun sitten kilahdan, muistakaa kertoa tämä eteenpäin? Jooko?

 

Muuten ei siis mitään erikoista tiedossa, ei eilenkään. En suostunut tekemään juuri mitään järkevää. Laitoin ruokaa. Pesin pyykkiä. Katsastin vaatteita. Päätin varovasti keventää pukeutumista ja siirtyä kissikenkiin sekä Minni-paitaan.... ei pidä heti pelotella työkavereita, että kevät olisi muka tullut, ei. Varovasti aloitellen on paljon kivaa edessä *eheheheh*.

 

Matkatkin tuli tilattua, perstai tuli todella täyteen – silloin on vielä keskellä päivää hammaslääkärireissu ja iltapäivällä roudaus töiden jälkeen. Kun ei ihminen muka saa muuten päiväänsä täyteen? Mutta kun minä haluan levätä viikonloppuna eli lauvantaina enkä kuljeskella ostoshelvetissä tms. Joten näillä taksoilla mennään, jos Matkapalvelu suo. Suo siellä, vetelät täällä!

 

Sen verran on levotoinen olo, että lähden tässä aamukaffen laadintaan. Täydellisempää ja ilmeikkäämpää laaturapoa (?!) joskus toiste.

265380.jpg 

TAAS MENNÄÄN, NYT KISSIKENKISSÄ...