Ai ja prle, että särkee ja sattuu! Yö meni suorastaan piparitaloksi, heräilin vähän väliä koipisärkyyn ja olkapäätäkin vihloi. Kirottua. Yritin venytellä vahingossa koipia, se vain pahensi tilannetta. Ei hyvä. En jaksanut hakea edes uutta lääkitystä keskellä yötä. Veemäinen ja kehnosti nukuttu yö siis takana.

Viikon paras (työ)päivä! Toisaalta, P-P on lähdössä lomalle ja on kovasti työtäpinöissään, suorastaan kiihkoissaan. Viimeiset päivät hän on kuljeskellut ympäriinsä keskeneräisiä töitä etsien, vakoillen ja kysellen. Tänään siis tapahtuu vielä, hmph. Täällä on käännetty ja veivattu paperia, niitattu ja alleviivattu oikein tosissaan. Työkaveri kävi vänisemässä, että olen tehnyt yhdessä asiassa mokia. Tietyt jutut eivät ole menneet oikein kirjauksiin. No joo, kävin läpi hänen itse tekemänsä ohjeet ja niitä olen noudattanut. Eli vikaa on jossakin, luultavasti minun päässäni (se hyppykuppa) tai ohjeiden puutteellisuudessa. Itse epäilen, että hän tekee jotakin niin automaattiohjauksella, että ei ole noteerannut koko asiaa ja unohtanut sen ohjeistuksesta. Epäilen myös tätä armasta ohjelmaamme! Sovimme, että seuraavan kerran vain käydään yhdessä läpi asia, joka vaatii tällaista käsittelyä. Hänkin joutuu nyt tekemään kahden ihmisen työt sen 6 h aikana eli kiirusta pitää, pientä hölkkää suorastaan. Minen suostu sentään hölkkäämään. Avasin eilen kuitenkin jo ikkunan – tuli hitsi vieköön hiki. Tällä kertaa se ei ollut krapula- tai tuskanhikeä!

Jouduin antamaan myös kirjastotukea eli HelMetin käyttöohjeita leidille, joka halusi uusia kirjansa netin kautta. ;D Sinänsä mukavaa, voisikohan siitä saada jotakin lisäpisteitä? Minä olisin siinä ainakin hyvä, suorastaan mainio. HelMet-tuki paikallisesti, ikäänkuin. No juu, olen minä vinksunut joillekin noista ohjelmista myös. Ei ole turhaa tarvinnut mikropönkkää paikalle, jos kyse ei ole ollut mistään oudosta ja käsittämättömästä mysteeristä (ylätunnisteet, sivunumeroinnit ,D).... Kyllä, minä alan hiljalleen kotiutua tännekin, tavallaan. Henkiystäviä täältä on turha etsiä, tuskin edes hyviä kavereita. Mutta siedettävää porukkaa kuitenkin ja sekin on jo paljon, pahempaakin olen tavannut. Pakko se on suhtautua nyt asioihin siten, että olen täällä pitkään-pitkään-pitkään.

Tärkeämpiin ilmoitusluontoisiin asioihin: tilausvahvistus Cr...seista tuli, jeps ,D Laitoin kauppalistalle heti apteekkiasioiden jälkeen myös valkoiset pitsinilkkasukat! Älkää peljätkö, mutta varokaa. Welhotar vääntäytyy tuotapikaa uuteen kesälookiin. Siinäpä sitä onkin katsomista ja ihmettelemistä! Joku kertoi, että kukkamekko on muotia, hah. Minulla on kukkahame vuodelta kivi & keppi, ei kun tuunaamaan vaan (lue -> tarkista, mahtuuko se päälle ja pitävätkö kuminauhat). Lisäksi minulla on yltiörhomanttinen valkoinen leveä alushame, jossa on helmassa pitshiä ;D Ah – ihanuus. Kun minä kaiken tuon saan päälleni, ei minua voi vastustaa kukaan (eikä mikään) *luottavainen ilme*! Alukalsareiksi tietty Sloggit, josko tuolta löytyisi ne tätsybeiget. Jos ei, otetaan ne valkoiset. Ne, jotka eivät siis enää erinäisissä pyykeissä sekoiltuaan suinkaan ole läheskään valkoiset. Ja mitäpä vielä... en minä tiedä?! L & L:n T-paita... ehkä jos tai silleensä.

Ei, nyt vaateosastolta tärkeämpään eli ruokaan ja roudauksen salaisuuksiin. HelMetissä pitäisi olla ainakin 6, mahdollisesti jopa 8 varausta, joka on siis vähän eikä riitä viikoksi. Taas pitää käyttää aikaa hyllyjä selaten ja uusintalukemista odottelevia kirjoja etsien. On tuossa pari omaakin, jotka voin lukea uudestaan. Ne on tarkoitettu kyllä vain hätävaraksi, ihan pakkotilanteita varten. Apteekissa on ihan pakko käydä, kaikki mömelöt ovat lopuillaan. Ja siellä sukkakaupassa ,D Auts, pitää muistaa ostaa Tuija-neidille uusi iso ruukku! Belgarion on lomalla, joten saan apuja myös ruokakauppoihin, hyvä. Täytyy vaihtaa näköjään järjestystä eli käydä ensin Liiterissä ja sitten vasta Rismassa. Tämä on kuulkaas tarkkaa hommaa. Nimittäin Risman laputtajaleidit ovat nykyisin aloittaneet työnsä aika myöhään eli aleja ei ole laputettu vielä ennen klo 11, hirveetä ja kauheeta! Minä tahdon minun aleni – enkä suostu ostamaan normihintaista ruokaa! Ale alena tai kaupasta pois, tsihih.

Juhlittavaakin tulee! Kävijämäärä lähenee uhkaavasti tasalukua 50 000. Luvun itsellensä korkannut kävijä voipi ilmoittautua meiliini (jos siis kehtaa) ja saada jotakin kivaa postitse. Lupaan, että se EI tule liittymään kästöihin eikä liikuntaan, ei! Syömiseen kylläkin, keep in touch siis. Lisäksi tulee Vincentin vuosipäivä, kolme vuotta talossa olleena päivystyskissana. Uhh, kirjoitin päivityskissana ensin. Sitäkin täytyy juhlia ja ihkaoikea tarkistettu päivämäärä on 18.5. luovareiden mukaan. Ja ihan kuulkaas tämä lokikin täyttää tässä vuosia 27.5. Lisäksi viime toukokuussa HelMet pisti pystyyn lainausten seurannan, joten sieltäkin saadaan yksi juhlapäivä ja mahdollisesti jokin kiva tasaluku. Pitääkin käydä, hetki, lainaushistoria aloitettu 19.5.07 ja nyt on lainassa ollut 607 opusta! Tästähän tulee oikein biletystä, prle. 19.5. on päälääkäri, 21.5. on osaston illanistujaiset (tämä on P-P:n eufemismi asialle). Olisiko tuommoinen viikon kestävä juomakausi mitään? Täh? Että ette jaksa, pyh, amatöörien hommia. Kyllä nyt kaksi viikkoa pitäisi ainakin kestää, jopa Lokistaniassa. Minä laitan tässä päivät ja teidät vielä järjestykseen myöhemmin! Sitten aloitetaan ryminät =E

------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta, kaiffat! No kyll on taas melkoset kissinpäivät. Meinaa mami eile antanu jauhist, ku se loppu oli sille evääks. Mutt mä sain sitä heekkupussimuanaa, semmost pupuu meinaan. Ei elävää sentäs, vaa pussis. Hurrrrjan hyvää. Ja sitt tiätty napikoit. Suulist mä otin taas partsill aika pitkää illall, vaiks nyt ei ookkaa ihan hellett. Kuiteski lämpöst, ku tuall ei tuule. Sitt me leikittii mamin kaa. Mä pistin sen ettii kaikki mun pallit, ehheh. Se haki kyll, joo, vaiks se vähä märisi. Ne oli jömmas ton klahvisoffan alla kaikki. Se joutu harjan kans vetelee ne siältä, eihä se sinne päässy muute. Ja sitt mä vähä pelasin palloo ja joikasin ja huusin. Päiväll mä laitteli vaa matot uutee järjestyksee, ett mamin ois kivempi tulla kotii. Ku ne on kivast sillee kurtuss, se konpastelee aika vinkeest ja sen suust pääsee melkost tekstii. Mua vaa nauratti, ku ei se sillo kummiskaa oo vihane! Tänää, hei, mamiiiiiih – tehtäiskö donarileipii tai jotai? Ku tekis miäli kerta. Kyll se varmaa avaa semmosenki puuki, ku mä kerta pyydä. Sitt se eile illall viälä haajatti mua sill karvatunpul, viäläki lähti vähä kaavoi. Enkä tykänny, ku se haajas massuu. Siit mä sanoinki rumast sille, en kyll hyäkkiny. Nyt mä alan olla aika fiinis kuasis jo! Kiva, gimmat diggaa ja mullaki on parempi olo. Vaiks kyll mä eilenki salaa sitt järsin mun masukaavoi viälä. Mami sanoki siitt, ett ei sais. Mutt ku tarttee! Ett näyttää hyvält. Mitä ei kunnon kolli tekis, ett näyttäis hyvält, täh?

1539457.jpg

Täss mä päivystän illall partsill, sillee tarkistan, ett kaikki on kondikses. Mutt nyt tarttee saada muanaa, mamiiiiiiiiih! Huamisee vaa... ja klifffaa viikendi alkuu kaikill!

-----------------------------------

Vincent, ruokaa on taatusti tulossa sekä nyt että illalla!

Päivän slogan: Turha iskeä päätään seinään, jos seinä antaakin periksi

Päivän biisi: The Party

Luettua: Paul Rusesabagina ja Tom Zoellner – Hotellinjohtaja, tositarina siitä, miten Ruandan kansanmurhan aikana tämä kaveri pelasti yli tuhat ihmistä hotelliinsa ja piti heidät turvassa. Tiivistetty Ruandan historia sekä taustoitusta asioiden nykytilaan. Rumia ja ikäviä tapahtumia, kerrontaa siitä, miten ystävät ja naapurit tappoivat huoletta toisiaan propagandan iskiessä täysillä. Hotellinjohtajana kertojalla kuitenkin oli erilaisia lahjomis- ja neuvottelutaitoja, joiden ansiosta siis ainakin osa pelastui, heimosta riippumatta. Suosittelen, ei niinkään kirjallisten arvojen vaan historian vuoksi. Kuka tunnustaa edes kunnolla tietävänsä, mitä Ruandassa on aikaisemmin tapahtunut ja mistä esim. nämä tapahtuvat oikein saivat alkunsa? Eli ihan yleistiedon ja inhimillisyyden nimissä (toivottavasti) faktaa!
 
                                        
265380.jpg

                                            PIRSKATINMOISTA PERJANTAITA!