eli kuinkahan pitkään pystyn ja jaksan istua sekä kirjoittaa ;) Ja olkaa toki hyvillä mielin, vaiva ei ole viinavetoinen, kyllä se on ihan fyysinen – selkäperäinen vieläpä. Prle, en muuta sano.

Asiahan alkoi tuossa rännätessäni pari päivää ja mennessäni (selvänä!) yöllä kylppäriin. Minä mitään valoja ikinä laita, omassa huushollissaan nyt selviää. No sepä tuo oikea veemäisempi koipi elikkä lonkka itseasiassa otti varsin pahakseen jonkun sivuttaisliikkeen ja hush-pois olinkin lattialla äimänä käkenä. Ehdin sentään saada kädet eteen, jostain kumman syystä sitä vaistomaisesti vie kädet eteen. Turhaa, perkele. Meikäläiselle ne aiheuttivat taas pari pientä kylkiluumurtumaa (nyrkit siis) osuessaan ihan täsmälleen samoihin kohtiin kuin lukuisina muinakin kertoina. Eli ne kohdat on jo niin niitattu, ettei edes yllättänyt.

Mutta kun siitä sitten viilailin itseäni ylös, repi koko selkää aivan järjettömästi. Leiskui vaan silmissä, sekä ala- että yläselässä. No, siitä sitten aamunkorvalla lekuriin tekemään selvitystä, saamaan kipupiikit ja saikkua – lääkkeitä totesi olevan omastakin takaa. Ainoa ongelma on, että missään asennossa EI VOI nukkua. Sattuu n i i n kovasti siis, varsinkin tuonne selkään. Jossa siis Sisarus Marian mukaan on ilmeisestikin tärähtänyt *ehheheh*/revähtänyt isot pitkittäiset selkälihakset. Katsokaa ja ihmetelkää eli kuukkeloikaa, minä en jaksa enkä pysty... aikamoinen määrä fläsää siis siinä oli liikkeessä.

Ja ettei kaikki olisi niin hienoa, en todellakaan pysty edes kunnolla istumaan pidempään kuin 15 min, samoin kirjoittamisen kanssa. Ulkonakin oli aika svindilliset kelit ja minä yritin etsiä vain asentoa sängyssä. Lisäksi en pysty nyt kantamaankaan enempää kuin yhden (-> 1 kpl) kirjan. Eli Belga on organiseerattu avittamaan kauppa-posti-kirjastohommiin, siivoamaan pikkuisen sekä ehkä käymään pesutuvassa. Ihan pesutuvassa sen takia, että koska Armas Miau oli taas liikkeellä veemäiset ajatukset mielessä, on soffan päällykset menossa pesuun...

Että näin (ronks sanovat kylkikuut, wiu-wiu komppaa selkäosasto), eihän sitä minulla ole koskaan mitään kivaa kerrottavaa eikä tämäkään tietenkään ole totta!!!

 

 

POLKA – MUTTA MIKSI MINUA SATTUU NIIN SAATANASTI!!!???

 

PS: Nyt menenkin yrittämään taas lepo(hah)asentoa 15 minuutiksi :/