On tätä jo odotettukin, eli ns. normimaanantaita. Kun vielä pääsisi töihin tai tekemään jotain järkevää. Vihaan pyhiä, etenkin näitä pitkiä... ja nyt sairiksella ollessa ei ole edes keikkalupaa, ple. Eli piti vain virua ja vanua. Lukea ja syödä. Argh. Sain yhden (lue 1) järkevän homman tehtyä eli topattua ison muovikassin täyteen vaatetta, joka menee Uffaffaalle. Hyvä minä *taputtaa itseään päähän*!

Tänään siis pitäisi alkaa tapahtua kirjahyllyrojektissa. Tosin eilen etsiessäni sopivaa maalia taas kiroilin rätväkästi. Tiedän mitä haluan, mutta eihän sitä, loogisesti, rautakaupoista löydy. Juu, upeat on kotisivut, mutta tuotteitaan eivät esittele. Samoin väriliikkeet ja maalivalmistajat - hienot on kotisivut, mutta ei kunnon tuote-esittelyjä. Paitsi siinä muodossa, jota en tällä raadolla pääse lukemaan. Eli taas ketutti. No, tiedän luulevani, että Ågelin K-rauta (tämä ei ole mainos!) taatusti tarjoaa sitä maalia, jota haluan. Täytyy vain soittaa sinne heti aamulla ja kysyä vaihtoehtoja eli vesi/spriiliukoista, väritystä, pakkauskokoja, kuivumisaikoja jne. *huoh* Belgarion lupasi kuitenkin tulla, hakea maalin ja muut emmeet sekä alkaa hommat. Täytyyhän tässä jotain alkaa tapahtua! Jos sopivaa maalia ei löydy, ostetaan kiinanpunaista täyskiiltävää esim. Miranolia, eiköhän sävähdyttäisi residenssiä messevästi? Ihan totta, tämä oli ensin yksi vaihtoehto. Tosin näin pienissä tiloissa se ei näyttäisi hyvältä, ei. Kuitenkin se jäi oudosti kummittelemaan pieneen mieleeni. Taidan käyttää sitä vielä johonkin pienempään juttuun... Hei, pitääkäähän peukkuja nyt tähän rojektiin, olisi tarvista! 

Lisää puhelinprojekteja tulee siitä, että täytyy saada soittoaika kivakandille tälle viikolle. Reseptien uusinta ja kuntoutustutkimus - tahtoo ne ja heti, ziitos! Olen vähentänyt tässä eri lääkkeitä, osan lopettanut kokonaan. Ei vaikuta kipuihin tms. lainkaan. Mutta nukkuminen on, jos mahdollista, entistä kehnompaa. Tuollaiset 3 - 4 h katkonaista unta, parit lyhyet päikkärit myöhemmin. Ei kiva, siitä tulee kärttyisäksi (...ai miten niin tulee...)!

Kummisetä ilmestyikin yllättäen itse eilen ovelle aamupäivällä. Koipi oli jo vähän parempi, mutta hänelläkään *heh* ei ollut täyskävelylupaa. Kaksi hienostokaupunginosan invalidia siis ;D Joten kävi lainaamassa perusrasvaa koipeen, leipää massuun, roskapusseja yms. Kun samalla laadin roipenteli-vihannespataa, syötin hänet siinä ohessa. Tuli siis vähän avitettua, kuten ajattelinkin. Hyvin kertoi kotisairaalan toimivan ja mahd. pääsee jo tänään irti i.v. antiloopeista, jos CRP on tarpeeksi laskenut, tuolloin siirto p.o. lääkitykseen ja pääsee irti myös kotisairaalasta. Systeemiä kuitenkin kehuskeli kovasti - muistakaa tämä itsekin tarvittaessa, eli kannattaa kysyä, jos sattuu sairastumaan ja olemaan tämän tyyppisen lääkityksen tarvetta ja hoitoa!

Toivottavasti Lokistaniankin väki kohentelee itseänsä lokituskuntoon - kun olisi ollut aikaa lueskella, olivat päivitykset vähissä ;D Tervetuloa siis takaisin arkeen, oi ystävät ja kanssalokittajat!

-------------------------------------

254944.jpg

Aamuyätä vaa ja kliffaa viikon alkuu kaikille! Joo, mä tajuu mikä toll mamiskall oikee on.  Nykysin se kankee ylös jo älden aikasin, mä yleensä viälä goisin. Ja sitt se alkaa nakuttaa ja paljo! Ja välill se manailee ja ettii jotai täält koneelt. Mutt aikastas ihana mamiska mull on, mmmmmmmmmmmmmmmmm. Oikeesti, hei! Eile mä sain munuaisii ison pussukan. Ja sitt mä sain taas nukkuu mamin viakus sänkys päikkäreit, sen ison hameen päälä. Se on tiätty vähä huvittavaa, mutt sitt tosissaa aina tiätää, mihi se on menoss millonki ja mitä tekeen. Ett jos vaiks jotai heekkui tai semmost! Ett kyll se on kiva sillon kun se on kiva. Ja nyt meill on ollu.  Ainaskaa mä en oo tehny tyhmei eikä mamikaa. Ett rauha tääll residenssis, hei. Mutt kuumaa on, ei jaksu olla illall partsill. Eile nukahdin sinne...ziis, ku mä heräsin, olin ihan repo ja oli pakko melkee ryämii tänne pöydän alle vilpostelee! Ai noi aikoo alkaa maalaa! Yesh, voisinkoha mä joteski auttaa? Se ois kyll kliffaa! Siis päästä maalaa, mull ois oma häntäpensseliki? Tarttee kysyy mamilt, vaiks mä vähä epäilen kyll... se voi olla just yks tyhmilysjutska...

685608.jpg

Täss mä oon vähä tympääntyny ja ootan MUN konevuaroo täss toimiston pallill. Ja mami vaa nakuttaa... No, nyt mä voin mennä  partsill ku on viälä viileetä. Nii ett huamena taas!

----------------------------------------------

Vincent on ollut oikein kilttiä kissaa pitkän aikaa - liian pitkään?

Päivän slogan: Aika ei paranna haavoja, se vain tekee niistä huomaamattomampia!

Päivän biisi: Tuija tavallinen

Luettua: Maire-Aliisa Rouvinen - Viattomien Lasten Päivä.... hmph, melko turha omakustanne. Tai siis suvun ja lastenlasten iloksi, ehkä. Kirjallisia ansioita ei löydy, ei myöskään linkkiä. Tarinaa vaikeuksien kautta valmistuneen opettajattaren (!) alkuvuosista, avioliitosta jne. Unohtakaa koko juttu. Niin minä ainakin aion tehdä! Brian J. Robb - Johnny Depp, Kapinallinen. Erinomaisen hyvä taustoitus Johnny Deppin elämästä ja elokuvista, kattava filmografia ja erinomaisen hyvä kuvitus. Suosittelen Deppistä pitäville tai filmifriikeille. Minä pidin, mutta en hanki itselleni - ei kuitenkaan niiiin fania täältä löydy ,> Marko Partanen - Palava halu, hei hei, kirja siis kertoo nykypalomiehen työstä ihan asiallisesti ja suht sutjakastikin. Mutta - ja tästä Welhotar vielä ottaa yhteyttä - kukaan ei ole oikolukenut tätä, ei edes käyttänyt oikolukuohjelmaa. Karmeita paino- ja kirjoitusvirheitä, tahallisia tai tahattomia. Niin paljon, että häiritsivät lukemista! Jäks! Muuten ihan käyttölukemista, varsinkin palomiesten ja ensihoitajien työstä kiinnostuneille tai alaa lähellä toimiville. Edy Poppy - Anatomia. Monotonia. Seksidraamaa, sallittua ja kiellettyä, moraalia vai moraalitonta. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Minä pidin tästä ja suosittelen erityisesti parisuhdeviitakossa useiden suhteiden kanssa eläville ,> Harkintaan jopa hankinta, jos edukkaasti kävelee vastaan.

                                   265380.jpg

                            MAHTAVAA MAANANTAITA!